Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Man čia juokinga situacija nutiko. Važiuoju sau maža gatvele, mašinų vienoj pusėj pristatyta, kitoj pusėj ir kur ne kur stovi mašiniukai. Žinau kad netrukus man bus sankryža su šviesoforu į pagrindinę gatvę... Priekį manęs važiuoja greitoji. Matau kaip ji lenkia stovintį mūsų juostoj autobusiuką. Už autobusiuko aš nieko nematau, kita kriptim juosta laisva, tai ir aš lenkiu autobusiuką paskui greitąją...(dar pagalvojau, ot sustoja tie zarazos, trukdo eismui)... o ta blyn švyturėlius įsijungė ir toliau lekia... pasirodo raudonas dega šviesoforas, tokia eilutė nemaža susidarius, o tas autobusiuks toj eilėj paskutinis žalio laukia doh.gif Greitoji lėkė ir nulėkė per raudoną... o aš priešinga juosta varau... gerai kad pasimaišė sankryža su šunkeliuku po kaire, tai staigiai ir įsukau jon lotuliukas.gif maža to, tas šunkeliukas prikimštas mašinų, nėr kur apsisukt... važiuoju, kol pamatau, kad iš to šunkelio taip pat galima išsukt į man reikalingą pagrindinę gatvę... kaip ir apsidžiaugiau... bet kol išsukau... man į kairę pusę važiuot reikia, o ta pagrindinė gatvė 4 eismo juostom... mašinų daugiau nei reikia.... šiek tiek papraikatavau... juo labiau kad už manęs taip pat išsukt laukė neblogas džipas... bet gerietis neapipypino.... lotuliukas.gif Po tokio ekstrymo didžiavaus savim hihihi.gif
Atsakyti
Niu prula ir pavarei thumbup.gif Gerai kad radai išeiti iš susiklosčiusios situacijos 4u.gif Sekmės kitose kelionėse.
Atsakyti
QUOTE(s-m-a-i-l @ 2008 06 19, 10:25)
Laba diena vairuotojos.Vairuotoja jau ir aš vakar išlaikiau egzamina thumbup.gif .Gal priimsit ir mane ,naujai iškeptą vairuotoją?

sveika įstojus į raliuotojų būrį 4u.gif lauksim įspūdžių iš pirmųjų savarankiškų pasivažinėjimų mirksiukas.gif
QUOTE(Prula @ 2008 06 19, 12:57)
1. Už autobusiuko aš nieko nematau, kita kriptim juosta laisva, tai ir aš lenkiu autobusiuką paskui greitąją...(dar pagalvojau, ot sustoja tie zarazos, trukdo eismui)... o ta blyn švyturėlius įsijungė ir toliau lekia... pasirodo raudonas dega šviesoforas, tokia eilutė nemaža susidarius, o tas autobusiuks toj eilėj paskutinis žalio laukia  doh.gif
2. važiuoju, kol pamatau, kad iš to šunkelio taip pat galima išsukt į man reikalingą pagrindinę gatvę... kaip ir apsidžiaugiau... bet kol išsukau... man į kairę pusę važiuot reikia, o ta pagrindinė gatvė 4 eismo juostom... mašinų daugiau nei reikia.... šiek tiek papraikatavau... juo labiau kad už manęs taip pat išsukt laukė neblogas džipas... bet gerietis neapipypino....  lotuliukas.gif Po tokio ekstrymo didžiavaus savim  hihihi.gif

1. oho, Prula bigsmile.gif biggrin.gif
2. šaunuolė, kad nepasimetei situacijoj thumbup.gif
Atsakyti
Labas visoms.Vakar važiavau su MB i kaimą.Na ir viskas thumbup.gif Važiuoti dabar galiu tik i kaimą,nes teisių dar neturiu jas pagamins kita sav o tada jau ir mieste pasirodysiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(s-m-a-i-l @ 2008 06 20, 10:17)
Labas visoms.Vakar važiavau su MB i kaimą.Na ir viskas  thumbup.gif Važiuoti dabar galiu tik i kaimą,nes teisių dar neturiu jas pagamins kita sav o tada jau ir mieste pasirodysiu. blush2.gif

Atsargiai su tais kaimais... per šventes gali būt sustiprintos policijos pajėgos, tai gali ir kur atokiai už mietso tupėt... 4u.gif
Atsakyti
Tai kad aš teoriškai teises turiu tai sakė gal kokia 30 lt baudelė gali išrašyti.Drauge buvo taip sustabde.Ačiū už perspėjimą mirksiukas.gif
Atsakyti
su tais kaimais atsargiai - ten tikras ekstrymas, nes gausu mėgėju važiuoti pabimbus, kelio viduriu, zigzagais ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 06 20, 11:46)
Atsargiai su tais kaimais... per šventes gali būt sustiprintos policijos pajėgos, tai gali ir kur atokiai už mietso tupėt...  4u.gif

Vakar Kaune vakare net 4 ekipažus sutikau. O dar ne šventės. Nors kai policininkų daugiau, tai bent nėra lakstančių ir užkišinėjančių.
Atsakyti
Vakar gerą dozę adrenalino gavau hihihi.gif Važinėjau su reikalais po Klaipėda, tai toks jausmas, kad visi vairuotojai staiga išprotėjo g.gif Aš - taip pat. Nežinau kas man į subinę buvo įkandęs, bet nardžiau tarp tų mašinų kaip nesveika kokia. Vienas papypino, kad prieš nosį persirikiavau. Mat iš antros juostos staigiai reikėjo rikiuotis į pirmą, kitaip būčiau posūkį į dešinę prašokusi. Dar šokui nepraėjus, sustoju prie šviesoforo ir laukiu kol raudona baigs degt. Girdžiu pypina vėl kažkas. Aš dairausi aplink, maždaug kas čia dar taip kaip aš grybauja ir staiga doh.gif - och tu durne, juk sukt į dešinę laukiu ir nesuku... Į spalvą aišku blush2.gif įkritau ir pasukau. Tas kur iš galo pypino pralenkė po to mane ir žvilgsniu padangas man perkando.
Po to ilgai ir nuobodžiai savo keleivėms įrodinėjau, kad GALIU važiuoti ŠITA gatve! Mat joms ženklas - sustoti draudžiama tai reiškia važiuoti draudžiama doh.gif
O jau po to viskas buvo čiki. Iš mano pusės. Nes prasidėjo grybų karas iš kitų vairuotojų pusės. Vienas prie žiedo prieš pat nosį užlindo ir dėjo ant stabdžių, policininkas linktelėjo siauroj gatvelėj lėtai pro jį prasibraunant (nesupratau kodėl), o geriausias topas - pasuk pagrindiniam į šalutinį vadinosi. ***** tokios šviesiaplaukės mergytės super prabangiam automobilyje nusprendė - mūsų BMW šustresnė už jos Opelį tai bus mūsų pagrindinis. Taip įlindo tarp stovinčių mašinų, posūkio ir manęs, kad nei pirmyn nei atgal. Ir pypina man, rankom mojuoja - traukis tipo iš kelio, praleisk. O man iš paskos jau eilutė kitų vairuotojų pypsi, nors imk ir aplink stulpą apsivyniok doh.gif Esu rami, bet jau neiškenčiau, atsidariau langą ir paklausiau - ar tiesa, kad nuliovuose bimbaluose vietoj oro pagalvių pripučiamos lėlės montuojamos???? (atsiprašau vairuojančių BMW blush2.gif )
Ta kur už vairo matyt protingesnė buvo, jos keleivė tik mirkt mirkt į mane, o vairuotoja - nežinau koks čia modelis? doh.gif
Tai va. Šiaip ne taip prasilenkėm su mergytėm, dėdė iš galo pasitraukė tai gavau ir aš atbuliniu pajudėjusi jas praleisti. Vistiek ji ant šaligatvio užlipo, tokia matyt vairuotoja. Arba to BMW visai negaila....
Papildyta:
P.S. - neapsikenčiau tų skirtingų nuomonių ir aiškinimų vienaip bei kitaip šiandien Regitrai laiškelį parašiau ir paklausiau ar reikia 70 ir 90 kartu klijuot. Atrašė, kad užtenka ir 90. Va. Hm...
Atsakyti
oj, blyn lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gaila manęs ten nebuvo... šaunuolė (ypač už klausimą) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 20, 15:30)
oj, blyn lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gaila manęs ten nebuvo... šaunuolė (ypač už klausimą) thumbup.gif

Sakai gaila? g.gif O ką būtum dariusi tokioj situacijoj? Aš tai realiai net negalvodama taip grubiai paklausiau, tik po to kai dukra kikent pradėjo ir pati pradėjau žviegt hihihi.gif Nes tuo metu visai nebuvo juokinga schmoll.gif
Šiaip rimtai, ką daryt tokiose situacijose? Gali aišku duot durniui kelią, bet tada pats eisi šunkeliais... Tos visos taisyklės, teorija, ir pan. vienas dalykas, o gyvenimiškos situacijos visai kitkas. Kaip tarkim šiandien skubu ryte į darbą, o ant išvažiavimo stovi mašina ir dėdė rūko sau ramiai, langą prasidaręs. Aš papypinau, o jam balalaika. Pučia sau ratilus ramiai. Aš jam gražiai - atsiprašau, gal galit pasitraukt, į darbą skubu. O jis - negaliu, žmonos laukiu. doh.gif Ne nu naglumas. Galvoju - ką daryt, negi eit muštis? Sakau - tai mane išleiskit ir laukit žmonos toliau. O jis - jau pareina. Žmonelė sau atsileidus tipu tipu coliukės žingsniukais. Kol priėjo, kol atsisėdo. Vyrukas dar pabaigė rūkyt, tada užsivedė mašiną ir ramiai, neskubėdamas išvažiavo. O aš jau nuo pykčio kaip burokas raudona sėdėjau. Maniau sprogsiu tuoj mad.gif pas mus kasdien kas nors užstato kiemą, nu nebežinom kaip kovot su tokiais g.gif
Atsakyti
sunku pasakyt pačiai nesusidūrus, bet jaučiu visas savo rusų kalbos žinias pademonstruočiau hihihi.gif
Atsakyti