Vakar gerą dozę adrenalino gavau

Važinėjau su reikalais po Klaipėda, tai toks jausmas, kad visi vairuotojai staiga išprotėjo

Aš - taip pat. Nežinau kas man į subinę buvo įkandęs, bet nardžiau tarp tų mašinų kaip nesveika kokia. Vienas papypino, kad prieš nosį persirikiavau. Mat iš antros juostos staigiai reikėjo rikiuotis į pirmą, kitaip būčiau posūkį į dešinę prašokusi. Dar šokui nepraėjus, sustoju prie šviesoforo ir laukiu kol raudona baigs degt. Girdžiu pypina vėl kažkas. Aš dairausi aplink, maždaug kas čia dar taip kaip aš grybauja ir staiga

- och tu durne, juk sukt į dešinę laukiu ir nesuku... Į spalvą aišku

įkritau ir pasukau. Tas kur iš galo pypino pralenkė po to mane ir žvilgsniu padangas man perkando.
Po to ilgai ir nuobodžiai savo keleivėms įrodinėjau, kad GALIU važiuoti ŠITA gatve! Mat joms ženklas - sustoti draudžiama tai reiškia važiuoti draudžiama
O jau po to viskas buvo čiki. Iš mano pusės. Nes prasidėjo grybų karas iš kitų vairuotojų pusės. Vienas prie žiedo prieš pat nosį užlindo ir dėjo ant stabdžių, policininkas linktelėjo siauroj gatvelėj lėtai pro jį prasibraunant (nesupratau kodėl), o geriausias topas - pasuk pagrindiniam į šalutinį vadinosi. ***** tokios šviesiaplaukės mergytės super prabangiam automobilyje nusprendė - mūsų BMW šustresnė už jos Opelį tai bus mūsų pagrindinis. Taip įlindo tarp stovinčių mašinų, posūkio ir manęs, kad nei pirmyn nei atgal. Ir pypina man, rankom mojuoja - traukis tipo iš kelio, praleisk. O man iš paskos jau eilutė kitų vairuotojų pypsi, nors imk ir aplink stulpą apsivyniok

Esu rami, bet jau neiškenčiau, atsidariau langą ir paklausiau - ar tiesa, kad nuliovuose bimbaluose vietoj oro pagalvių pripučiamos lėlės montuojamos???? (atsiprašau vairuojančių BMW

)
Ta kur už vairo matyt protingesnė buvo, jos keleivė tik mirkt mirkt į mane, o vairuotoja - nežinau koks čia modelis?
Tai va. Šiaip ne taip prasilenkėm su mergytėm, dėdė iš galo pasitraukė tai gavau ir aš atbuliniu pajudėjusi jas praleisti. Vistiek ji ant šaligatvio užlipo, tokia matyt vairuotoja. Arba to BMW visai negaila....
Papildyta:P.S. - neapsikenčiau tų skirtingų nuomonių ir aiškinimų vienaip bei kitaip šiandien Regitrai laiškelį parašiau ir paklausiau ar reikia 70 ir 90 kartu klijuot. Atrašė, kad užtenka ir 90. Va. Hm...