Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

Sveikutes, nu ir prisnekejot doh.gif biggrin.gif ilgiausiai uztrukau beskaitydama biggrin.gif
pabuvojau pas savo Elute, deja ne taip viskas isejo, kaip norejau, bet ka darysi..
grazi diena buvo, paskleidem i jura glebi tulpiu, deja, ne baltu, roziniu... bet paeme visas ir nunese igiluma, saulute graziai sviete, mano arielyte pramiegojo visa laika wub.gif
skaudu buvo labai.. o skaudziausia, kad man vienai skaudu buvo, seima net neprisimine, nei paminejo, elges lyg niekur nieko unsure.gif lyg jos ne nebutu buvo.. uosviai net i kelione issirenge... o vyras sumaste tadien dar su arielyte i svecius vaziuot pas probobutes... zodziu cirkas, mire mano vaikas, o visi linksminas - aisku orai geri, dienos laisvos.. noreciau parasyt negrazu zodi bet netersiu temos.. slykstus zmones mane supa ir tiek.. ir nesamone, kad nezino kaip elgtis, pagarba turi islikt, o mano vaiko nieks ne tik kad nepagerbe o isvis elges kaip kokie s... nezinau skaudu ir tiek, juk ji turejo gyventi augti, ji taip pat buvo kaip ir arielyte...
zodziu diena buvo sunki, zliumbiau ir zliumbiau...
Atsakyti
Lietuvos misku zuikiu kopustai vaisinu smile.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
ne visi gyvena musu skausmu... jiems greiciau pasimirsta, juk ne jie tuos 9 menesius lauke ir savy augino kudiki. taip yra visur, ne tik pas tave ajuka
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 05 05, 17:59)
Sveikutes, nu ir prisnekejot  doh.gif  biggrin.gif  ilgiausiai uztrukau beskaitydama  biggrin.gif
pabuvojau pas savo Elute, deja ne taip viskas isejo, kaip norejau, bet ka darysi..
grazi diena buvo, paskleidem i jura glebi tulpiu, deja, ne baltu, roziniu... bet paeme visas ir nunese igiluma, saulute graziai sviete, mano arielyte pramiegojo visa laika  wub.gif
skaudu buvo labai.. o skaudziausia, kad man vienai skaudu buvo, seima net neprisimine, nei paminejo, elges lyg niekur nieko  unsure.gif lyg jos ne nebutu buvo.. uosviai net i kelione issirenge... o vyras sumaste tadien dar su arielyte i svecius vaziuot pas probobutes... zodziu cirkas, mire mano vaikas, o visi linksminas - aisku orai geri, dienos laisvos.. noreciau parasyt negrazu zodi bet netersiu temos.. slykstus zmones mane supa ir tiek.. ir nesamone, kad nezino kaip elgtis, pagarba turi islikt, o mano vaiko nieks ne tik kad nepagerbe o isvis elges kaip kokie s... nezinau skaudu ir tiek, juk ji turejo gyventi augti, ji taip pat buvo kaip ir arielyte...
zodziu diena buvo sunki, zliumbiau ir zliumbiau...

ai ajuka, tie zmones zodziu truksta. man ir tos sventies buvo begalo sunkios, eilini karta supratau kad ir mane s... zmones supa! laikykis!
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 05, 18:02)
Lietuvos misku zuikiu kopustai vaisinu smile.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
ne visi gyvena musu skausmu... jiems greiciau pasimirsta, juk ne jie tuos 9 menesius lauke ir savy augino kudiki. taip yra visur, ne tik pas tave ajuka

viskas taip, beyt teisingai ajuka pasake kad pagarba turi islikt!!!
Atsakyti
man kazkaip visai neblogai praejo tos sventes. gal todel kad po biski pradedam kurt planus i prieki, gal jau pas mane saule pradeda lyst, neleidziu sau per daug liudet, o ir nera kada, planu tukstantis tai skubu viska igyvendint nes laiko tai truksta ziauriai
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 05, 18:30)
man kazkaip visai neblogai praejo tos sventes. gal todel kad po biski pradedam kurt planus i prieki, gal jau pas mane saule pradeda lyst, neleidziu sau per daug liudet, o ir nera kada, planu tukstantis tai skubu viska igyvendint nes laiko tai truksta ziauriai

na o as nekuriu daug i prieki, nes tie planai gali sugriut per viena akimirka kaip kortu namelis. jau karta tai buvo ir daugeu nenoriu nes nuo to tik sunkeu, as sau po truputi, toli neziurint zinksnioju ir niekur neskubu, nes laiko ir likimo neaplenksi kiek skirta tiek ir turesi!
saunu kad tau saulute jau sviecia, taip toleu! thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, nu mes iš sodo, plaukai nudažyti - aš kaštonu dažau žydra biggrin.gif
prisikimšę mėsų keptų ir maloniai nusikalę - ryt į darbą verysad.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
einu devintai pas KR wub.gif assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 05 05, 10:14)
panasei ir pas man. tai buna naktu kai ji kietai miega ir neatsikele i tulika tai begu tikrint ausi priglaudus ar dar kviepuoja! blush2.gif

nors paėjo jau 8 metai,bet ir aš dar dažnokai pašokinėju naktimis ir apeinu visus ,pažiuriu ar kviepuoja.o mažylė tai vos ne kasnakt.turbut taip bus visada.
ajuka,ir man tenka susidurti su tokiai žmonemis .tai mano tevai.kažkokie lediniai žmones,per tuos 8 metus gal tik kokiu 3 -4 kartus per visus šventus buvo aplankyti savo anuko kapa.jie tai visai normalu...mano šeimyna tai gana supratinga.kadangi kapines prie pat mokyklos ,tai jie vos ne kasdie aplanko broli.vyras siek tiek santuresnis,nebent man taip atrodo,nors itariu,kad jis neparodo savo jausmu,tokiuose dalykuose jis užsisklendžia savyje,kaip ir aš turbut.
o toms kurois bijo gimdyti ,tai tikrai patariu,kad ryžtusi gimdyti.tos tuštumos po netekties tikrai nepanaikinsi,bet truputi užpildysi ,tai tikrai .jeigu aš nebučiau pastojus po sunaus mirties,tai tikrai nežinau ar dabar čia rašyčiau.tik žinojimas ,kad turesiu kita mane gražino i gyvenimo.o jeigu dar tik vienas vaikas ,tuo labiau.nenoriu prikarkseti kaip varna,bet juk ir suaugusiems vaikams gali kas atsitikti...atleiskit už tokius žodžius,bet jau toks gyvenimas...
o kai del dvieju vaiku ...tai mane sukrete vienos moters,šalia mano sunaus kapo palaidotos jaunos moters,kuri buvo tik metais vyresne uz mane(mire prieš8 metus),motinos pasakojimas.ji turejo tik dvi dukras,tai likusi dukra paklause mamos ,kodel jis nepagimde trečio vaiko ,kad dabar ji viena .o jei kuriai nors kas atsitiks,tai liks viena kaip pirštas...
Atsakyti
labas rytas. oras atvieso, toks viejas nemalonus uzkiles.
o del vaiku, tai viskas taip, as seip irgi nenoreciau kad mano vaikas ligtu vienas.... nebisada zmones isgali turet daug vaiku.
Atsakyti
oi mergos kad tik galeciau lengvai gimdyt tai zinokit trim eilem apie save vaikus rikiuociau... as kaip toj pasakoj princese kiausini nesioja, tai as savo kudikius taip, nors esu visiskai sveika, bet nestumas man kaip liga-nepaeinu, nors nevemiu, bet silpna juodai, be pusryciu nepajegiu ne kojos is lovos iskelt
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 05 06, 09:11)
labas rytas. oras atvieso, toks viejas nemalonus uzkiles.
o del vaiku, tai viskas taip, as seip irgi nenoreciau kad mano vaikas ligtu vienas.... nebisada zmones isgali turet daug vaiku.

Sveikutes,

aga taip saltoka, o as planavau kieme tvarkytis nuo ryto doh.gif teks palaukt kol pasils, kad arielytei nebut salta..
del mano elos, tai as kaip suprantu yra taip, kad jos jie nemate ir tas pats... mazdaugreik pamirst.. o cia dar su arielyte atvaziuojam tai visi ja dziaugias, elos kaip nebuve.. gal kvaila, gal reik gyvent toliau, bet as juk ir gyvenu - tiesiog as noriu ja prisimint, noriu kalbet apie ja, nes ji buvo. Ir man skaudu, kad kiti nenori jos prisimint... Geriausias bajeris, kad mano tevas skambina penktadieni ir sveikina su praejusia svente blink.gif sakau, su kuo sveikini, su vaiko mirties metinem??? aij sako, susimaisiau galvojau, kad vakar, t.y. geguzes 1d motinos diena buvo blink.gif nu zodziu...
dar ant vyro baisus pyktis paeme, bet jau nesiplesiu...
eina praeina skausmas lieka prisiminimai gyveni toliau, bet tadien pasijauciau, lyg viskas siandien butu buve ir vel negalejau nei asaru nei skausmo suvaldyt... ir skauda dabar, negaliu negalvot, kad net nesugebejau paminet jos mirties graziai ir laiko nebeatsuksi.. sad.gif
dar uzvakar vel atsivilko kaimynas nervu gadint, tas pats kurio zmona atejo koliot manes kai ela ir mire... vyrui pasakiau, tu inteligentas, tai nori graziai elkis, o as dzin, galvoja tegu ka nori, kita kart su plyta pasirodysiu, kad nematyciau ju - nesupras zodziais paaiskinsiu kitaip gun_bandana.gif s... garantuoju, kad jo boba bjauri ir nuziurejo mane..
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 05 06, 10:32)
Sveikutes,

aga taip saltoka, o as planavau kieme tvarkytis nuo ryto  doh.gif teks palaukt kol pasils, kad arielytei nebut salta..
del mano elos, tai as kaip suprantu yra taip, kad jos jie nemate ir tas pats... mazdaugreik pamirst.. o cia dar su arielyte atvaziuojam tai visi ja dziaugias, elos kaip nebuve.. gal kvaila, gal reik gyvent toliau, bet as juk ir gyvenu - tiesiog as noriu ja prisimint, noriu kalbet apie ja, nes ji buvo. Ir man skaudu, kad kiti nenori jos prisimint... Geriausias bajeris, kad mano tevas skambina penktadieni ir sveikina su praejusia svente  blink.gif sakau, su kuo sveikini, su vaiko mirties metinem??? aij sako, susimaisiau galvojau, kad vakar, t.y. geguzes 1d motinos diena buvo  blink.gif nu zodziu...
dar ant vyro baisus pyktis paeme, bet jau nesiplesiu...
eina praeina skausmas lieka prisiminimai gyveni toliau, bet tadien pasijauciau, lyg viskas siandien butu buve ir vel negalejau nei asaru nei skausmo suvaldyt... ir skauda dabar, negaliu negalvot, kad net nesugebejau paminet jos mirties graziai ir laiko nebeatsuksi..  sad.gif
dar uzvakar vel atsivilko kaimynas nervu gadint, tas pats kurio zmona atejo koliot manes kai ela ir mire... vyrui pasakiau, tu inteligentas, tai nori graziai elkis, o as dzin, galvoja tegu ka nori, kita kart su plyta pasirodysiu, kad nematyciau ju - nesupras zodziais paaiskinsiu kitaip  gun_bandana.gif s... garantuoju, kad jo boba bjauri ir nuziurejo mane..

del elos tai nepergivenk, svarbu ked tu prisimieni ir savo arielite auklisi ir mokinsi prisimint siesute, mano panele kiekviena savaite prasosi pas sesute ant kapelio geliciu nunest ir zvakuciu uzdekt tai mes su jia ir einam. o uz tavo ela mes degem zvakute, norai papasakojau kad cia uz jos sesutes drauge zvakute ir kad ji irgi angeliukas, tai jai ta mintys kad sesute ne viena labai patiko... zinau kaip skaudu tau, is mano gimines neks neprisimiena, o vyro tievai tai isvis pamirsta apie tokios buvima ai truksta zodziu!
o del kaiminu tai zinai kaip buna arba gerai arba isvis nekaip, nerodik pikcio jiem savo, o gereu ignorok, manau jiem tai mazai patiks, bet jai zemins tai vik nuo savo sklipo, tiegu ir su plita! mirksiukas.gif jai ka kviesk padiesim! ax.gif tongue.gif
Atsakyti