QUOTE(bim @ 2008 05 06, 09:11)
labas rytas. oras atvieso, toks viejas nemalonus uzkiles.
o del vaiku, tai viskas taip, as seip irgi nenoreciau kad mano vaikas ligtu vienas.... nebisada zmones isgali turet daug vaiku.
Sveikutes,
aga taip saltoka, o as planavau kieme tvarkytis nuo ryto

teks palaukt kol pasils, kad arielytei nebut salta..
del mano elos, tai as kaip suprantu yra taip, kad jos jie nemate ir tas pats... mazdaugreik pamirst.. o cia dar su arielyte atvaziuojam tai visi ja dziaugias, elos kaip nebuve.. gal kvaila, gal reik gyvent toliau, bet as juk ir gyvenu - tiesiog as noriu ja prisimint, noriu kalbet apie ja, nes ji buvo. Ir man skaudu, kad kiti nenori jos prisimint... Geriausias bajeris, kad mano tevas skambina penktadieni ir sveikina su praejusia svente

sakau, su kuo sveikini, su vaiko mirties metinem??? aij sako, susimaisiau galvojau, kad vakar, t.y. geguzes 1d motinos diena buvo

nu zodziu...
dar ant vyro baisus pyktis paeme, bet jau nesiplesiu...
eina praeina skausmas lieka prisiminimai gyveni toliau, bet tadien pasijauciau, lyg viskas siandien butu buve ir vel negalejau nei asaru nei skausmo suvaldyt... ir skauda dabar, negaliu negalvot, kad net nesugebejau paminet jos mirties graziai ir laiko nebeatsuksi..
dar uzvakar vel atsivilko kaimynas nervu gadint, tas pats kurio zmona atejo koliot manes kai ela ir mire... vyrui pasakiau, tu inteligentas, tai nori graziai elkis, o as dzin, galvoja tegu ka nori, kita kart su plyta pasirodysiu, kad nematyciau ju - nesupras zodziais paaiskinsiu kitaip

s... garantuoju, kad jo boba bjauri ir nuziurejo mane..