Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gynėm ar ginsim

QUOTE(reine de beauté @ 2013 04 02, 14:43)
Esu beveik tikra, kad taip. Nori pasirodyt  smile.gif  Pvz, doktorantai garsėja savo šlykštumu rašant recenzijas ir sudirbinėja ginantis. Nori pasirodyti prieš kitus dėstytojus ir profesorius.

Tai yra tikrai tik gandas, kai doktorantai nori dėl "pasirodymo" griežtai vertinti, tai vienetiniai atvejai. Mano grupę vertino maždaug proporcingai docentai, doktorantai per pusę, buvo porą darbų, kuriuos ir vienas profesorius skaitė. Ir pažymiai tikrai buvo įvairūs, tiek pačių docentų, tiek doktorantų buvo ir puikių įvertinimų (10) ir tikrai prastų su poros lapų rašliava.
Aišku, suprantu, kad pykti norisi, kai tiek naktų ir dienų praleista prie darbo, o tave įvertina mažiau, nei tikiesi... Bet tikrai patys paskaitykite dar savo darbą ir pabandykite tiesiai sau pasakyti ar tikrai padarėte viską, ką galėjote geriausia.
GALŲ GALE - svarbiausia teigiamas smile.gif Jūsų balo joks (na ar bent dauguma) darbdavys neklaus ir jam išvis nerūpės net jūsų darbo tema. Tai...
Nebent norite stoti toliau į magistrantūrą.
Atsakyti
Na va, nepaisant žiaurios recenzijos pavyko apsiginti ir gauti 8 cool.gif Visgi recenzija tai dar ne viskas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 04 20, 15:02)
Na va, nepaisant žiaurios recenzijos pavyko apsiginti ir gauti 8  cool.gif Visgi recenzija tai dar ne viskas.  smile.gif

Sveikinimai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia_saule @ 2013 04 07, 16:15)
GALŲ GALE - svarbiausia teigiamas smile.gif Jūsų balo joks (na ar bent dauguma) darbdavys neklaus ir jam išvis nerūpės net jūsų darbo tema. Tai...
Nebent norite stoti toliau į magistrantūrą.

Viename darbo pokalbyje paprašė atnešti visus pažymius, kokius esu gavusi universitete, o kitame paklausė, koks buvo baigiamasis darbas ir kiek už jį gavau... Taigi... O baigiau ne kokią teisę ar mediciną, kur pažymiai būtų labai svarbūs, o komunikacijos mokslus. doh.gif Tikrai niekad nemaniau, kad darbdaviam bus įdomu pažymiai, bet pasirodo, įdomu.
Atsakyti
QUOTE(reine de beauté @ 2013 04 23, 12:07)
Viename darbo pokalbyje paprašė atnešti visus pažymius, kokius esu gavusi universitete, o kitame paklausė, koks buvo baigiamasis darbas ir kiek už jį gavau... Taigi... O baigiau ne kokią teisę ar mediciną, kur pažymiai būtų labai svarbūs, o komunikacijos mokslus.  doh.gif  Tikrai niekad nemaniau, kad darbdaviam bus įdomu pažymiai, bet pasirodo, įdomu.

na mano vienas pažįstamas yra paskęs- kaip mokosi, taip ir dirba.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2013 04 23, 11:15)
na mano vienas pažįstamas yra paskęs- kaip mokosi, taip ir dirba.

Aš tai nieko prieš, kad paprašė atnešti pažymius. Tai rodo, kad darbdaviam tas diplomas nėra vien tik popieriukas. Vis dėlto prisireikia jo kartais. smile.gif
Atsakyti
Gal kas turit kokių atsiliepimų apie gynimus baudžiamosios teisės katedroje MRU? jau kitą trečiadienį šitas siaubiakas manęs laukia doh.gif
Atsakyti
manes irgi laukia gynimas birzeli. pernai pamirsau nueiti pasiziureti gynimus. siemet neramu. ir ka gali klausti tokio, kad neapsigintum? nes pas mus pernai viena girdejau neapsigyne. kilo itarimas, kad darba ne pati rase. net jeigu ta darba ji ne pati rase, tai juk pasiskaicius, susipazinus, galejo atsakyti i visus klausimus. na bent man atrodo, kad galeciau apsiginti net ne savo darba. tai ko prie merginos prikibo? kas ten svarbiausia iskalba ar dar kas?
Atsakyti
QUOTE(♥vivo♥ @ 2014 01 01, 16:32)
manes irgi laukia gynimas birzeli. pernai pamirsau nueiti pasiziureti gynimus. siemet neramu. ir ka gali klausti tokio, kad neapsigintum? nes pas mus pernai viena girdejau neapsigyne. kilo itarimas, kad darba ne pati rase. net jeigu ta darba ji ne pati rase, tai juk pasiskaicius, susipazinus, galejo atsakyti i visus klausimus. na bent man atrodo, kad galeciau apsiginti net ne savo darba. tai ko prie merginos prikibo? kas ten svarbiausia iskalba ar dar kas?

oj, iki birželio dar toli biggrin.gif žiūrint kada tavo gynimas, jei ne pirmą gynimų dieną - nueik pažiūrėt. aš taip dariau. kitą dieną anksčiau atėjus jau žinojau maždaug kas ir kaip.

dėl neapsigynimų. aš esu iš tų, kurie neapsigynė prieš kelis metus, nors pati darbą rašiau nuo A iki Z. būtent pati, be JOKIOS darbo vadovo pagalbos, nes negavau jos tiesiog ir tiek. ilga istorija. buvo skaudu ir liūdna labai. nes buvom dviese tą dieną neapsigynę. ko klausinėjo nebeatsimenu, tik tiek, kad mano darbo vadovas man nepadėjo, neapgynė ir dar sumalė į miltus.. taip kad visko galima tikėtis... atrodo ir nemikčiojau, ir papasakojau ir į komisijos klausimus atsakiau, bet buvo "out" biggrin.gif

greit ginsiuosi dar kartą. iš naujo rašiau darbą, pas kitą vadovą, gavau pagalbą. žiūrėsim kas bus. tikiuosi pavyks smile.gif šį kartą irgi eisiu dieną prieš į gynimus pažiūrėt.

Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2014 01 01, 19:02)
oj, iki birželio dar toli biggrin.gif žiūrint kada tavo gynimas, jei ne pirmą gynimų dieną - nueik pažiūrėt. aš taip dariau. kitą dieną anksčiau atėjus jau žinojau maždaug kas ir kaip.

dėl neapsigynimų. aš esu iš tų, kurie neapsigynė prieš kelis metus, nors pati darbą rašiau nuo A iki Z. būtent pati, be JOKIOS darbo vadovo pagalbos, nes negavau jos tiesiog ir tiek. ilga istorija. buvo skaudu ir liūdna labai. nes buvom dviese tą dieną neapsigynę. ko klausinėjo nebeatsimenu, tik tiek, kad mano darbo vadovas man nepadėjo, neapgynė ir dar sumalė į miltus.. taip kad visko galima tikėtis... atrodo ir nemikčiojau, ir papasakojau ir į komisijos klausimus atsakiau, bet buvo "out" biggrin.gif

greit ginsiuosi dar kartą. iš naujo rašiau darbą, pas kitą vadovą, gavau pagalbą. žiūrėsim kas bus. tikiuosi pavyks smile.gif šį kartą irgi eisiu dieną prieš į gynimus pažiūrėt.

Na grynai mano situacija- tik tikiuosi nesibaigs neapsigynimu doh.gif irgi praktiskai rasiau pati, kiek nusiusdavau kad kokiu pastabu pateiktu kokia linkme toliau rasyt, tai vienintelis atsakymas, kad viskas gerai, idomiai skaitosi, ispildo tema, taip rasyt ir toliau... Na pamatysim per gynimus ar tikrai ten jau viskas taip gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 01 01, 17:41)
Na grynai mano situacija- tik tikiuosi nesibaigs neapsigynimu doh.gif  irgi praktiskai rasiau pati, kiek nusiusdavau kad kokiu pastabu pateiktu kokia linkme toliau rasyt, tai vienintelis atsakymas, kad viskas gerai, idomiai skaitosi, ispildo tema, taip rasyt ir toliau... Na pamatysim per gynimus ar tikrai ten jau viskas taip gerai doh.gif

man aną kartą net to neparašydavo, žadėdavo parašyt, bet tylėdavo...o dabar tai irgi kaip jums - kad tinka, kad atitinka viskas, labiau diskutavom kai reikėjo susidėliot planą ir apie ką rašyt, tikrai nukreipė link ko, patiko man, bet šiaip galvoju, savo darbo profas, pamatytų, kad jei tikrai į pievas rašau g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fixa: 01 sausio 2014 - 17:50
QUOTE(Fixa @ 2014 01 01, 19:49)
man aną kartą net to neparašydavo, žadėdavo parašyt, bet tylėdavo...o dabar tai irgi kaip jums - kad tinka, kad atitinka viskas, labiau diskutavom kai reikėjo susidėliot planą ir apie ką rašyt, tikrai nukreipė link ko, patiko man, bet šiaip galvoju, savo darbo profas, pamatytų, kad jei tikrai į pievas rašau g.gif  biggrin.gif

Na is tikruju dar dedu viltis ir i savo vadovo statusa katedroje - saugantis savo gera varda katedroje destytojas nemanau kad daleistu gintis visiska sh biggrin.gif O kazin kiek is tikruju itakoja pazymi tai, kas darbo vadovas g.gif
Beje, del paciu skaidriu - kazkiek reiketu jose isvadas patrumpintas gal deti, ar tiesiog copy paste is magistrinio? g.gif Be to, galvoju, ar verta daryti atskira skaidre temos aktualumui ir kodel ja pasirinkau, ar tiesiog savais zodziais pasakot pirma skaidre su pavadinimu atsidarius g.gif
Sakes, dar visa savaite liko, o trydalioju jau, kas bus toliau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(♥vivo♥ @ 2014 01 01, 18:32)

Na manyciau stresas pakiso merginai koja doh.gif Ko labiausiai ir bijau, is streso prikalbet nesamoniu doh.gif Nes ne mano stiprioji puse viesasis kalbejimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puma84: 01 sausio 2014 - 18:03