Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gynėm ar ginsim

QUOTE(Puma84 @ 2014 01 01, 18:06)
Na is tikruju dar dedu viltis ir i savo vadovo statusa katedroje - saugantis savo gera varda katedroje destytojas nemanau kad daleistu gintis visiska sh  biggrin.gif O kazin kiek is tikruju itakoja pazymi tai, kas darbo vadovas g.gif
Beje, del paciu skaidriu - kazkiek reiketu jose isvadas patrumpintas gal deti, ar tiesiog copy paste is magistrinio? g.gif  Be to, galvoju, ar verta daryti atskira skaidre temos aktualumui ir kodel ja pasirinkau, ar tiesiog savais zodziais pasakot pirma skaidre su pavadinimu atsidarius g.gif
--
Sakes, dar visa savaite liko, o trydalioju jau, kas bus toliau doh.gif

na žinai, tas vardas... jie gi pinigus gauna už kiekvieną besiginantį studentą.. nors... man asmeniškai tikrai būtų gėda, jei mano studentas neapsigintų, tai nežinau ką ex mano darbo vadovas manė ir ką kalbėjo... man pažymio tas nieko neįtakojo, nors darbo vadovas ir buvo gynimo komisijos pirmininkas cool.gif gavau špygą biggrin.gif

dabar peržiūrėjau savo senas skaidres, ten rašiau ir darbo tikslą ir aktualumą, ir problemą, ir uždavinius. šiaip viską trumpinau skaidrėse, bet pasakojant minėjau daug ką.
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2014 01 01, 20:13)
na žinai, tas vardas... jie gi pinigus gauna už kiekvieną besiginantį studentą.. nors... man asmeniškai tikrai būtų gėda, jei mano studentas neapsigintų, tai nežinau ką ex mano darbo vadovas manė ir ką kalbėjo... man pažymio tas nieko neįtakojo, nors darbo vadovas ir buvo gynimo komisijos pirmininkas cool.gif  gavau špygą biggrin.gif

dabar peržiūrėjau savo senas skaidres, ten rašiau ir darbo tikslą  ir aktualumą, ir problemą, ir uždavinius. šiaip viską trumpinau skaidrėse, bet pasakojant minėjau daug ką.

Na taip, manau graziau ir vizualiai atrodys jei glausciau ten jose paliksiu, be to ir pagundos nuskaitinet nebus bent smile.gif Beje, is kokio dalyko Jusu magistrinis darbas?
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 01 01, 18:24)
Na taip, manau graziau ir vizualiai atrodys jei glausciau ten jose paliksiu, be to ir pagundos nuskaitinet nebus bent smile.gif Beje, is kokio dalyko Jusu magistrinis darbas?

aš vos ne mintinai mokiausi doh.gif nors šiaip tokių dalykų nepropaguoju, bet visko būna gyvenime biggrin.gif aš savo studijuojamą dalyką pasakysiu jei apsiginsiu biggrin.gif kažkaip baisu dabar. tik kad ne MRU aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2014 01 01, 20:44)
aš vos ne mintinai mokiausi doh.gif nors šiaip tokių dalykų nepropaguoju, bet visko būna gyvenime biggrin.gif aš savo studijuojamą dalyką pasakysiu jei apsiginsiu biggrin.gif kažkaip baisu dabar.  tik kad ne MRU aš smile.gif

As irgi sakiau pasirasysiu ir mokysiuos, bet vyras isdurnino, sako baik tu, neturi ka veikti, ka nors savais zodziais placiau pakalbesi pagal skaidres ir tiek doh.gif Nu pavydziu as jam tokio atsiputimo, nes jis i savo magistro gynima taip ir ejo doh.gif As tai is to streso bijau kad ir mintinai ismokto nepamirsciau, o ka cia dar ir kalbet apie laisva pasakojima vietoj kas saus i galva doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano vadove labai gera. kas pernai gynesi, tai sake ji taip kruopsciai skaito, kad net gramatines klaidas taiso ir eina is proto, kad viskas butu gerai.
Atsakyti
QUOTE(♥vivo♥ @ 2014 01 01, 19:00)
mano vadove labai gera. kas pernai gynesi, tai sake ji taip kruopsciai skaito, kad net gramatines klaidas taiso ir eina is proto, kad viskas butu gerai.

super, aš ir manau, kad taip turi būti (na, klaidas galima ir patiems pataisyt, bet tuos esminius dalykus jau tikrai geli patart) thumbup.gif gaila, kad ne visi tokie atsakingi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2014 01 01, 20:09)
super, aš ir manau, kad taip turi būti (na, klaidas galima ir patiems pataisyt, bet tuos esminius dalykus jau tikrai geli patart) thumbup.gif gaila, kad ne visi tokie atsakingi unsure.gif

va maniske tai tikrai labai pergyvena del studentu. bet va kursinio vadove tai buvo tokia pagerinta. visa darba palaimino, o po to sutryne i miltus ir neigiama parase. tiesa dave 2 dienas pasitaisyti. aciu jai nors uz tai. tiek vargau, tai po to jau ir 5 man buvo labai didelis pazymis.
Atsakyti
Mergaitės, kad ir kaip sunku būtų, nesimokykit atmintinai! Iš to streso tikrai pamiršit. Pasidarykit geras skaidres ir blogiausiu atvejus jas perskaitykit. Aš taip dariau + vietomis savo žodžiais plačiau papasakojau. Beto nešnekėkit per ilgai. Mums iš karto pirmininkas pasakė, kad kuo daugiau šnekėsit, tuo ilgiau būsit "taikinyje". Žodžiu, jūsų prezentacija turi būti ne ilgiau nei 7 min, o gal ir trumpiau. Beto pas mus išvis nelabai klausė tų prezentacijų. Esmė buvo klausimuose. Svarbiausia žinokit kokia Jūsų darbo nauda, ir išlaviruokit tarp gynimosi ir ginčijimosi. Jei reikia ir nesutinkat, nebijokit pasakyt, kad nesutinkat ir pagrįskit, jei matot, kad nusišnekėjot - prisipažinkit. Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(♥vivo♥ @ 2014 01 01, 19:23)
bet va kursinio vadove tai buvo tokia pagerinta. visa darba palaimino, o po to sutryne i miltus ir neigiama parase.

doh.gif

QUOTE(Only1 @ 2014 01 01, 22:06)
Mergaitės, kad ir kaip sunku būtų, nesimokykit atmintinai! Iš to streso tikrai pamiršit. Pasidarykit geras skaidres ir blogiausiu atvejus jas perskaitykit. Aš taip dariau + vietomis savo žodžiais plačiau papasakojau. Beto nešnekėkit per ilgai. Mums iš karto pirmininkas pasakė, kad kuo daugiau šnekėsit, tuo ilgiau būsit "taikinyje". Žodžiu, jūsų prezentacija turi būti ne ilgiau nei 7 min,  o gal ir trumpiau. Beto pas mus išvis nelabai klausė tų prezentacijų. Esmė buvo klausimuose. Svarbiausia žinokit kokia Jūsų darbo nauda, ir išlaviruokit tarp gynimosi ir ginčijimosi. Jei reikia ir nesutinkat, nebijokit pasakyt, kad nesutinkat ir pagrįskit, jei matot, kad nusišnekėjot - prisipažinkit. Sėkmės!  4u.gif

tikrai taip, išmokus atmintinai ir iš streso pamiršus žodį, viskas užsiblokuos ir tik mykt pradėsiu. na, čia aš apie save kalbu biggrin.gif

iš tiesų, prezentacija uogytės, palyginus su klausimais komisijos. va čia reik mokėt nepasimest doh.gif
Atsakyti
na nezinau kaip kitur, bet mus nuo antro kurso pratino prie gynimosi. aisku tas gynimasis gal toks nerimtas, bet budavo komisija is destytoju. mes visi su skaidrem susirinke darem prezentacijas. gaudavom klausimu ir pastabu. tai taip esu gynusis pazintine praktika antram kurse, treciam kurse 2 kartus teko gintis praktika, o ketvirtam gyniausi jau kursini. kazkaip nera tos baimes matyt uz tai tokios dideles. kaip pastebejau geriausi gynimai buna kai eini nusiteikes, kad tau viskas pofik, sneki ekspromtu ir svarbiausia nieko nebijai. manau geriausia pasirinkti tema kazkaip susijusia su praktika, kad galetum kalbeti uztikrintai ir is patirties. nors as prastai parasiau kursini, bet uz gynimasi zodziu gavau daugiau nei uz pati kursini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥vivo♥: 02 sausio 2014 - 12:09
QUOTE(♥vivo♥ @ 2014 01 02, 14:09)
na nezinau kaip kitur, bet mus nuo antro kurso pratino prie gynimosi. aisku tas gynimasis gal toks nerimtas, bet budavo komisija is destytoju. mes visi su skaidrem susirinke darem prezentacijas. gaudavom klausimu ir pastabu. tai taip esu gynusis pazintine praktika antram kurse, treciam kurse 2 kartus teko gintis praktika, o ketvirtam gyniausi jau kursini. kazkaip nera tos baimes matyt uz tai tokios dideles. kaip pastebejau geriausi gynimai buna kai eini nusiteikes, kad tau viskas pofik, sneki ekspromtu ir svarbiausia nieko nebijai. manau geriausia pasirinkti tema kazkaip susijusia su praktika, kad galetum kalbeti uztikrintai ir is patirties. nors as prastai parasiau kursini, bet uz gynimasi zodziu gavau daugiau nei uz pati kursini.

Na o man tai pirmas kartas bus, nes nors ginamas jau ir magistrinis, bet bakalaurinio neteko ginti, nes pas mus egzai buvo valstybiniai doh.gif Tai itariuis atmintino ismokimo snipstas gautusi... Susikoncentruociau ne i tai, apie ka kalbu, bet kad nepamirst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(♥vivo♥ @ 2014 01 02, 12:09)

na, faina, kad taip viskas vyko thumbup.gif
Atsakyti