QUOTE(Puma84 @ 2014 01 01, 18:06)
Na is tikruju dar dedu viltis ir i savo vadovo statusa katedroje - saugantis savo gera varda katedroje destytojas nemanau kad daleistu gintis visiska sh
O kazin kiek is tikruju itakoja pazymi tai, kas darbo vadovas 
Beje, del paciu skaidriu - kazkiek reiketu jose isvadas patrumpintas gal deti, ar tiesiog copy paste is magistrinio?
Be to, galvoju, ar verta daryti atskira skaidre temos aktualumui ir kodel ja pasirinkau, ar tiesiog savais zodziais pasakot pirma skaidre su pavadinimu atsidarius
--
Sakes, dar visa savaite liko, o trydalioju jau, kas bus toliau

Beje, del paciu skaidriu - kazkiek reiketu jose isvadas patrumpintas gal deti, ar tiesiog copy paste is magistrinio?

--
Sakes, dar visa savaite liko, o trydalioju jau, kas bus toliau

na žinai, tas vardas... jie gi pinigus gauna už kiekvieną besiginantį studentą.. nors... man asmeniškai tikrai būtų gėda, jei mano studentas neapsigintų, tai nežinau ką ex mano darbo vadovas manė ir ką kalbėjo... man pažymio tas nieko neįtakojo, nors darbo vadovas ir buvo gynimo komisijos pirmininkas

dabar peržiūrėjau savo senas skaidres, ten rašiau ir darbo tikslą ir aktualumą, ir problemą, ir uždavinius. šiaip viską trumpinau skaidrėse, bet pasakojant minėjau daug ką.