Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gynėm ar ginsim

Sveikinimai ekonomistei 4u.gif
Mano gynimas antradieni, o recezentas dar neatsiute isvados unsure.gif Tikriausiai sulauksiu nakti iantradieni
Atsakyti
QUOTE(Sypsenele35 @ 2014 01 04, 14:43)
Mano gynimas antradieni, o recezentas dar neatsiute isvados unsure.gif Tikriausiai sulauksiu nakti iantradieni

O moodle irgi statusas nepasikeite, vis dar neivertintas? Nes mano gynimai treciadieni, o ten kaip neivertintas, taip neivertintas...
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 01 04, 13:59)
O moodle irgi statusas nepasikeite, vis dar neivertintas? Nes mano gynimai treciadieni, o ten kaip neivertintas, taip neivertintas...

Man gynimas irgi trečiadienį, grupiokė jau turi recenzija, o aš vis dar laukiu cool.gif

Puma84 jau pasiruošus kalbą?
Atsakyti
QUOTE(Sypsenele35 @ 2014 01 04, 13:43)

QUOTE(Puma84 @ 2014 01 04, 14:59)

man gynimas pirmadieni is ryto,o moodle kaip buvo neivertintas taip ir liko unsure.gif recenzija gavau vakar po pietu
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2014 01 04, 16:10)
Man gynimas irgi trečiadienį, grupiokė jau turi recenzija, o aš vis dar laukiu  cool.gif

Puma84  jau pasiruošus kalbą?

Na skaidres padarytos, o del kalbos, tai nemanau kad vientisa teksta rasysiuos, tokius kaip esminius strichus susidejau ties kiekviena apie ka kalbet ir tiek... Atmintinai tai tikrai ne man mokintis- is to streso paskui pasimesiu ir bus sakes, geriau tureti po akimis tiesiog planeli apie ka kalbeti...
Papildyta:
QUOTE(bakardi @ 2014 01 04, 18:00)
man gynimas pirmadieni is ryto,o moodle kaip buvo neivertintas taip ir liko unsure.gif recenzija gavau vakar po pietu

Cia MRU? Kuris fakultetas?
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 01 04, 17:33)

Cia MRU? Kuris fakultetas?

Socialiniu technologiju
Atsakyti
QUOTE(ananasulaukas @ 2014 01 03, 14:14)
Šiandien gyniausi savo bakalaurinį darbą MRU.

dar papasakok - o recenzentas labai kabinėjosi, jei toks buvo? ką oponentas?

QUOTE(♥vivo♥ @ 2014 01 03, 18:58)
man tai keista, kai gynimai sausi buna, nes juk mokslo metai dar nesibaige. tai ka jau diploma duos?  blink.gif

nu taip, sausio gale bus ir diplomų įteikimas, bent pas mus biggrin.gif

QUOTE(Sypsenele35 @ 2014 01 04, 12:43)

pas mus recenzija gaunama pavakary prieš gynimą doh.gif

QUOTE(bakardi @ 2014 01 04, 16:00)

nu tai ir tai liuks,. pirmadienį gynimas,rencenzija penktadienį vakare.. 2 dienos pasiruošimui, kai man bus tik naktis ph34r.gif
Atsakyti
O man kilo klausimukas - i recenzento pastabas tik po jo recenzijos perskaitymo reikia atsakyti kazka, ar jau pristatymo metu kazka ta linkme save apginancio geriau ipint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 01 04, 22:04)
O man kilo klausimukas - i recenzento pastabas tik po jo recenzijos perskaitymo reikia atsakyti kazka, ar jau pristatymo metu kazka ta linkme save apginancio geriau ipint g.gif

Priklausomai, kokios pastabos. Man vadove patare, kad jei yra galimybe geriau pristaymo metu atsakyti, pvz. jei rezenzentas raso, kad truksta kokios nors dalies tarkim tyrimo objekto, aktualumo ar pan. tai paruosti skaidre siuo klausimu ir jei po pristymo vel klausia to paties, sakyti, kad si klausima jau atsakete, pristymo metu, atversti tarkim ta skaidre, kurioje isdestytas atsakymas.
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 01 04, 14:59)

Nepasikeitė statusas verysad.gif Matyt ten dėl to ir pasirašom tuos lapus su parašu pateikdami darbą katedrai kad ne plagiatas, o sistema nezinia kada patikrina..
Ko gero ir aš recenzijos sulauksiu pirmad vakare.
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2014 01 04, 21:23)

nu taip, sausio gale bus ir diplomų įteikimas, bent pas mus biggrin.gif

tai jus mokotes 3,5 metus, o mes durneliai 4? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(♥vivo♥ @ 2014 01 04, 23:25)
tai jus mokotes 3,5 metus, o mes durneliai 4?  biggrin.gif

As magistra studijavau ir 1,5 metu, dabar, kiek zinau, studijuoja 2 metus
Atsakyti