Įkraunama...
Įkraunama...

Dažnas šlapinimasis nėštumo metu

aš jau dabar dažnai šlapinuosi, nusibosta net į WC lakstyti. Ir su pirmu taip buvo. Normoj viskas biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai irgi, diena atrodo viskas normaliai, o naktį tai po kelis kartus lekiu rolleyes.gif
Atsakyti
O kiek jums savaiteliu Irmute? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 05 gegužės 2008 - 16:13
Tai va busimos mamytes, ka tik skambinau gydytojai, sake jei isskyros geros, temperaturos nera, neskauda slapininatis, tuomet toks daznas slapinimasis normalu! ir jis toliau vis daznes ax.gif tai jei as dabar begu "pas karalius " kas 2-3 valandas tai kas bus pabaigoje?! blush2.gif na nieko, juk viskas del leliuko drinks_cheers.gif laikykimes.
Atsakyti
Aš nuo pat nėštumo pradžios laikstau, ir naktį po kelis kart keliuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 05 04, 11:09)
Tai va, sigita salkauske, as taip pat sakau, pries tai kur rase nestukes joms jau nestumas ipusejes, o mes dar tik i antra ketvirti ikopem  ax.gif kazin ar taip turi buti  unsure.gif  as nieko nelaukusi po svenciu skambinsiu gydytojai.  Paskui parasysiu ka sake. 4u.gif Stiprybes visoms.

Tai jau tikrai tai prasideda ne nuo nestumo vidurio, as nuo kokios 10 savaites pradejau i WC non-stop lakstyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 05 05, 18:12)
O kiek jums savaiteliu Irmute?  4u.gif

Mums jau biggrin.gif arba dar tik 4u.gif 15 savaičių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmutė: 06 gegužės 2008 - 17:12
sveikutes as irgi ijusu rateli galiu prisijunkti clap.gif biggrin.gif diena lyg ir normalei,bet jei daugiau isgeriu skysciu tai varau kas valanda,o nakti praktiskai nera kada man miegoti,kas valanda einu jei nedazniau,ir manau tai normalu,toks vaiksciojimas nestuke.gif nors aplamai as stipria pusle nepasizymiu
Papildyta:
o kaip gripavau tai olways sunaudojau daugiau nei per menesines,kaip ti ciudziu ar kosciu taip ir pilnas paketas schmoll.gif
Atsakyti
As ir naktimis begineju net po tris kartus tongue.gif Ir keisciausia tuo metu tokia zvali prabudusi jauciuosi, o vat kai i darba ryte-vos atsipaipalint galiu nakti pralakscius nestuke.gif lotuliukas.gif Bet taip turi buti, gal but neramu jei nebutu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 05 06, 08:54)
Tai va busimos mamytes, ka tik skambinau gydytojai, sake jei isskyros geros, temperaturos nera, neskauda slapininatis, tuomet toks daznas slapinimasis normalu! ir jis toliau vis daznes  ax.gif  tai jei as dabar begu "pas karalius " kas 2-3 valandas tai kas bus pabaigoje?!  blush2.gif  na nieko, juk viskas del leliuko  drinks_cheers.gif laikykimes.

pabaigoje vaikščiosi tik į tuos PC, kur arti WC yra ir žinosi visus miesto viešuosius WC biggrin.gif o paskui prieisi išvados, kad geriausia sėdėt ant klozeto ir niekur neiti hihihi.gif
Atsakyti
as irgi galiu pasigirt sia beda nestuke.gif
lekiu i tulika kas pusvalandi gal, o jei ciaudau, tai spekit kas atsitinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2008 05 08, 11:21)
pabaigoje vaikščiosi tik į tuos PC, kur arti WC yra ir žinosi visus miesto viešuosius WC biggrin.gif o paskui prieisi išvados, kad geriausia sėdėt ant klozeto ir niekur neiti hihihi.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif

O jau i pabaiga nestumo kai leliukas pradeda spardyti slapimo pusle tai is viso gali salia WC gyventi smile.gif Bent man taip buvo, kai spirdavo i slapimo pusle tai mazai nepasirodydavo smile.gif
Atsakyti