Įkraunama...
Įkraunama...

Dažnas šlapinimasis nėštumo metu

O man tikriausiai pasiseke ax.gif Jau 35-ta savaite, o pas nykstukus vaikstau kaip ir iki nestumo.Nakti ismiegu ne karto neatsikelus, aisku pries miega butinai suvaikstau...Aisku, gal i pabaiga viskas pasikeis, bet kol kas dziaugiuosi, kad bent vienas neigiamas nestumo palydovas manes nekankina... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra55 @ 2008 05 08, 13:29)
as irgi galiu pasigirt sia beda nestuke.gif
lekiu i tulika kas pusvalandi gal, o jei ciaudau, tai spekit kas atsitinka blush2.gif

Kai ciaudau dar nieko neatsitinka man, bet i tulika irgi kas pusvalandi begioju doh.gif
Atsakyti
o man blogiausia kad diena ne taip varineja kaip nakti doh.gif
Atsakyti
Sakot tik nuo kazkiek savaiciu ar net nuo nestumo vidurio pradejot lakstyt??? blink.gif As net nezinojau kad nescia bet itariau tik del lakstymo i tuoleta kas pusvalandi... pasidariau testa parode dvi juosteles, viena net neryski dar... Pas daktare dar nebuvau nes suzinojau tik pries keleta dienu... Bet pagal mano paskaiciavus dabar galetu but apie 4 - 5 savaites.... o lakstau jau geras dvi savaites... unsure.gif truputi sunerimau... unsure.gif gal negerai kas?.... blink.gif
Atsakyti
Nepergyvenk, juk kazkas cia rase kad kiekvienos organizmas priima nestuma savaip, nueik pas gydytoja kuo greiciau-apziures ir pasakys viska! O anksciau laiko nera ko pergyvent group.gif
Atsakyti
na manau kad cia kiekvienos nestukes bedele ax.gif Juk lelytis po trupuciuka auga ir spaudzia pusle... Laimingos tos kurioms pavyksta isvengti to lakstymo i WC 4u.gif

O siaip jei tau neramu del to slapinimosi dazno tai nuejusi pas ginekologe pasisakyk jai, gal ka patars smile.gif

Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
ir aš lakstau. Naktį pasiseka kartais iškęsti, o kartais jau ir nebe. Reikia lėkti. Kartais ir du kartus.

Su gine praeitą kartą skaniai pasijuokiau - sakau, gal man prostatos problemos laugh.gif Nugis reklamų prisižiūrėjus, galima įtarti lotuliukas.gif Įsiminiau tą keistą rudą susiraukusį žadintuvą bigsmile.gif
Atsakyti
As labai daznai laksciau kazkuriuo tarpu nestuke.gif pradzioje - gal 2ra-3cia men, taip tiksliai dabar nebeprisimenu blush2.gif Dar diena kaip diena, bet nakti doh.gif Viena nakti specialiai "nuemiau" laika - tai tie tarpai tarp WC buvo 1 val 20 min blink.gif doh.gif Tai net imigt nespedavau... Bet kazkaip paskui praejo toks daznas lakstymas. Dabar 31 sav. ir nakti nueinu karta - du daugiausia. Bet diena tai geriu skysciu nemazai, tai atitinkamai ir lakstau - tai cia ner ko ir stebetis. Bet jei jau reik kur nors eiti is namu - tai stengiuos bent valanda iki isejimo nustot gert skyscius, na ir bevaiksciodama aisku nieko negeriu blush2.gif
O dar buna labai thumbup.gif kai mano mazulis savo kojytemis man per pusle pamakaluoja... (jis pas mane sedi kolkas nepasivertes) doh.gif Nu tai tada jau net pritupus begu vieteles tinkamos ieskotis hihihi.gif
Atsakyti
visa nestuma daznai lakstau, ir diena ir nakti, o jau popierius kaip trason eina doh.gif kasdien po rulona gera
Atsakyti
As kai laukiausi dukrytes tai nuo pat pradziu iki pat galo daznai lankydavausi tuolete, dabar laukiuosi antro ir vel tas pats. Atsimenu kai pirmojo nestumo pabaigoj pasakiau savo daktarei kad nakti i tuoleta einu du -tris kartus, tai sake oj negerai kazkas..nu bet viskas gerai buvo, padare tyrimus. Bent jau man tai taip yra, kol nesilaukiu, tai kazkaip skysciu maziau naudoju, o kai laukiuosi priverciu save i diena po 2litrus isgerti, nu tai ir varineju kas valanda- dvi i tuoleta, jei vakare atsigeriu tai ir nakti tenka lakstyti.
Atsakyti
As manau, kad daznas slapinimasis priklauso dar nuo to kokioje padetyje yra placenta isitvirtinusi g.gif mano placenta gana zemai, tai as begu kas dvi valandos, noriu ir noriu ten nueiti rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi dar tik septinta savaitė, bet esu nuolatinė WC lankytoje. Jau prieš bendradarbius gėda, kaži ką jie galvoja, kursuoju ir kursuoju į tą puse. Naktį po pora kartų tenka keltis, na bet aš niekada negalėjau pasigirti talpia pūslia biggrin.gif
Atsakyti