Įkraunama...
Įkraunama...

Dažnas šlapinimasis nėštumo metu

Pamenu paskutines nėštumo naktis tikriausiai kas pusvalandį vaikščiojau doh.gif
Tai naktį net šviesos nesidegdavau užsimerkus pirmyn atgal vaikščiojau lotuliukas.gif
Atsakyti
As per nakti maziausiai 4 - 5 kartus turiu atsikelt i tuoleta doh.gif , tuo paciu dar uzsuku ir i virtuve, pavalgau blush2.gif doh.gif smile.gif
Atsakyti
as tik pries pora savaiciu pradejau begioti...
gal dar ne ziauriai,bet gerokai dazniau reikia,nei anskciau smile.gif
Atsakyti
mano pilvukas dar mazytis... bet jau kokios dvi sawaites y wc vaikstau po 2-3kartus y nakti.. kosmaras! o keliuosi 6ryte ir taip vartausi lovoje mirdama is bado:) o jej sugriauziu ka taj vemiu iki pietu... nesuprantu mamytes kaip jus dirbat? nezinau kaip po atostogu man reikes grizti y darbely....
ar del tokio dazno slapinimosi man reiktu pasikalbet su daktaru?
Atsakyti
Sveikos,

man 14savaite... ir as slapintis noriu nuolat. Jauciu ir pilvuko apacioj spaudima karts nuo karto sad.gif
nezinau, ka daryt..
maza to, kiekis slapimo ne didelis.... vos keli lasiukai. Nors buna ir normaliu kiekiu... slapimo tyrimas nerodo jokio uzdegimo ir temperatura laikosi kaip ir anksciau 37.0.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vave: 26 rugpjūčio 2008 - 14:11
QUOTE(vave @ 2008 08 26, 15:02)
Sveikos,

man 14savaite... ir as slapintis noriu nuolat. Jauciu ir pilvuko apacioj spaudima karts nuo karto sad.gif
nezinau, ka daryt..
maza to, kiekis slapimo ne didelis.... vos keli lasiukai. Nors buna ir normaliu kiekiu... slapimo tyrimas nerodo jokio uzdegimo ir temperatura laikosi kaip ir anksciau 37.0.

Nerodo uzdegimo tai ir nesiparink doh.gif As nescia budama visko prisigalvodavau, bijojau, dabar galvoju - durna buvau, juk svarb - nesinervuot thumbup.gif

As nescia savo marsrutus i parka ar parduotuve planuodavau tik pagal tai, ar ten yra WC. Vyras man mazdaug kas 15min tipo ant bajerio - ieskom toleto? lotuliukas.gif O as visad - taip, ir kuo greiciau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gi normalu tas dažnas šlapinimasis ax.gif nėštumo pradžioje labai dažnai lakstydavau, viduryje - viskas buvo normos ribose, į pabaigą vėl padažnėjo ax.gif svarbu, kad nieko neperštėtų, neskaudėtų ir t.t.
Atsakyti
Sveikutes, pati uzvedziau sia tema dar kai buvo vos kelios savaiteles mums nestuke.gif o dabar jau 32savaite, taigi informuoju - begam pas nykstukus kas valanda, nakti keliames paryciais-mazdaug penkta val. ax.gif O siaip atsimenu pradzioje nestumo begdavau taip pat daznokai, tai gine sakydavo taip: jei kai nori turi ten "ka daryti", neskauda kai darai tai viskas gerai, kad ir dazniau. 4u.gif Stiprybes visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prieš pora savaičių į wc lėkdavau po 3-4 kartus per naktį. Dabar tiktai 2kartukus. Bet tuojau vėl teks lakstyti. Beje ar jums taip buvę jeigu pabundate norite į wc bet nenueinate už snaudžiate ir kai pabundate vėl tai neskauda pilvuko? Man tai skauda net kai slapinuosi. doh.gif
Atsakyti
dziaugciausi jei pakaktu kas tris valandas biggrin.gif , man ir nakti beveik kas tris valandas reikia... (apie 11 sav. nestumas). Bet geriu daug skysciu - stengiuosi.
Taigi manau visai normalu. Vat jei skaudetu slapinantis - tada reiktu susirupinti.
Atsakyti
Aš irgi dažnai lakstau, bet gaunasi po mažai siustelt. Pilvas didelis nestuke.gif pūslė užspausta tai ir varo dažnai blush2.gif
Atsakyti
aš tai naktį einu ir einu tulikan doh.gif jau atsibodo verysad.gif gal kas dvi valandos, gerai, kad po nuėjimo vėl greit užmiegu-tai kaip ir išsimiegu blink.gif
Atsakyti