Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija- 16 tema....

Alyvuoge, gerai man rudeniop vaikiukas bus, nėr kol kas laisvos vietos ant sanpaulijų palangės hihihi.gif ir dar pamiršau, koks tos kitos gėlytės pavadinimas, kur padovanojai - kur ne sanpaulija, bet iš jų giminės -- žiedai sukrauti, tuoj žydės biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2008 05 09, 07:37)
Alyvuoge, gerai man rudeniop vaikiukas bus, nėr kol kas laisvos vietos ant sanpaulijų palangės hihihi.gif ir dar pamiršau, koks tos kitos gėlytės pavadinimas, kur padovanojai - kur ne sanpaulija, bet iš jų giminės -- žiedai sukrauti, tuoj žydės biggrin.gif wub.gif

drinks_cheers.gif dovanotoji Achimenes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos sanpaulijų augintojos....
Šiandienos rytas jau žada gražų savaitgalį, saulutė nuo pat ryto sušvito.
Geras oras, sveikata ir nuotaika gera - tai trys viename, o jei dar ir žydinčios palangės, lentynėlės, ir apsilankantys draugai sanpaulijų augintojai, kurių beja šiandien turiu sulaukti, negaliu nesidžiaugti.
... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE("......")
patarimas: fotografuokite pilnai išsiskleidusius žiedus. Juk sanpaulijos išsiskleidžia ir dar žiedas pora dienų didėja, tada matosi visas grožis.

Pritariu šiam patarimui, bet kartais būname nekantrios, ir taip norisi pasidžiaugti ką tik išsiskleidusiu žiedeliu, nemanau jog sumenkiname jos grožį, pakartodamos foto vėliau pačiame žydėjimo gražume.

Pilnai išsiskleidę žiedukai, tiesiog nepakartojamo gražumo.
user posted image..user posted image..user posted image..user posted image
Arcturus.
Волшебные Сны.
Bubble Gum Charm.
Метелица
Atsakyti
Bet tikrai, mano tos margalapės žiedelis darbe prieš pat tą ilgąjį savaitgalį išsiskleidė ir maniau, kad jau jis pilnai išsiskleidęs, o kai grįžau po išeiginių, jis gal kokiu tris kartu padidęjęs buvo. Net išsižiojau pamačiusi.
Dabar antras išsisklaidė, bet kol kas per pus mažesnis už pirmąjį, nežinau, gal dar irgi padidės dar...
Atsakyti
Po savaitgalio padidės wub.gif Tavo ta margalapė labai jau puošniai atrodo, išauginusi gražią, simetrišką skrotelę... thumbup.gif
Atsakyti
pas mane vis dar žydi (nuo kovo 8)
user posted image
ačiū alyvuogei+ (kita padovanota irgi kuo puikiausia žydi)
Atsakyti
Margalapės gražios ir nežydėdamos, o su žiedukais ir dar taip ilgai žydėdamos tai išvis thumbup.gif , koks šios gražuolės pavadinimas bigsmile.gif

Ar niekam nestinga kiminų ? Gavau šiandien atsargų papildymą, beja jie iš Latvijos pelkynų. wub.gif
Atsakyti
diinka šone kartais ne pažastinukas toks didelis išaugęs?
Atsakyti
o jau grozybiu prideliojusios wub.gif man tik seiles tysta nuo jusu palangiu user posted image
Atsakyti
aš irgi bent jau visų pirmojo žydėjimo laukiu, o paskui jau su jomis lengviau kai paauga.
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 09, 12:06)
Margalapės gražios ir nežydėdamos, o su žiedukais ir dar taip ilgai žydėdamos tai išvis thumbup.gif , koks šios gražuolės pavadinimas bigsmile.gif

pavadinima pažiurėsiu ant vazonėlio, pamiršau blush2.gif negaliu aš ja atsigrožėt, vis spoksau į jūsų grožius tai ir neiškenčiau nepasigyrus, o mano pernai rugpjūčio vaikai kaip ir pas rena dar nežydi schmoll.gif

QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 05 09, 12:07)
diinka šone kartais ne pažastinukas toks didelis išaugęs?

man atrodo kad taip ir ne vienas
reiks eit ieškot info, kaip su jais elgtis
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2008 05 09, 13:10)
pavadinima pažiurėsiu ant vazonėlio, pamiršau blush2.gif  negaliu aš ja atsigrožėt, vis spoksau į jūsų grožius tai ir neiškenčiau nepasigyrus, o mano pernai rugpjūčio vaikai kaip ir pas rena dar nežydi schmoll.gif
man atrodo kad taip ir ne vienas
reiks eit ieškot info, kaip su jais elgtis

Jos pavadinimą aš atmintinai žinau mirksiukas.gif Fredette's Risen Star o pažastinius atskirk,tupdyk i kiminus ir į šilnamiuką,taip greit turėsi naujų augaliukų,motininę rozetę jau jie gerokai iškraipė doh.gif
Atsakyti