Ir dar :Silverglade Trinkets žiedelis
http://keep4u.ru/img...d17ff8a417a.jpg
Paradise Lost
http://img81.imagesh.../img9815gd9.jpg
Labai gražūs gėliukai Dakor

a kiek laiko zydi vienas ziedelis?

QUOTE(Rima* @ 2008 05 07, 16:49)
Pabandysiu visgi kažkaip spręsti problemą, tad gal net iki Klaipėdos visai rimtas siuntinukas keliauti susiruoštų
Juolab, kad ir Ainai viena tamsiai mėlyna gražuolė kelią ruošiasi
. Ainute, kaip ji pas tave sparnelius lapukų pavidale kelia!!!! Kad žinotum!!! Žiemą pražiemojo, bet persodinimo oi kaip jai norisi, tik jau tavo, kaip šeimininkės, rankutėmis
[/color]

rimule, primink koks pavadinimas tos grazuoles melynakes, uzmirsau, ka ruoseisi man siusti

QUOTE(Iiudna @ 2008 05 08, 09:50)
žinok gan ilgai, gal kokias porą savaičių , o prie žiedelio dar prisideda kiti žiedeliai ir t.t.
Tiesa, ačiū Sigutei už sanpaulytes (dabar keliomis mano kolekcija padidėjo) ir kiminus.
Pamiršau pasigirti aš mamos dienai nuo sūnaus gavau rožinę sanpauliją. Paprastą ne veislinę, bet vistiek labai graži, bent man.

QUOTE(saldainia @ 2008 05 08, 10:45)
Tiesa, ačiū Sigutei už sanpaulytes (dabar keliomis mano kolekcija padidėjo) ir kiminus.
Prašom, prašom

QUOTE(vailija @ 2008 05 08, 11:00)
Pamiršau pasigirti aš mamos dienai nuo sūnaus gavau rožinę sanpauliją. Paprastą ne veislinę, bet vistiek labai graži, bent man. 

Šaunuolis sūnelis, žino kas mamytei labiausiai širdelę paglosto.

Šiandien rytą mane nudžiugino viena iš turimų gražuolių, tai ta taip ir nė vienos neatspėta įntrigantė

..

QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 05 07, 18:20)
Pražydo sanpaulijų giminaitė Gloksinija :"Kaiser Wilhelm" sodinta bulvikė vasario 8d.
koks idomus ziedas

QUOTE(Dacor @ 2008 05 07, 22:28)
lb grazu

Sigute, tikrai grazus ziedelis

a manoji vis kelia pumpurus y virsu ir niekaip neprazysta.... jau nusibodo laukt

Dakor, kokie gražūs žiedeliai
Sigute***, graži labai tavo mįslinga gėlytė
O mano tai pažiūrėjau iš visų 11 pražydę yra 7, ir keturios jau pumpurėlius iškėlę ir sulaikę kvėpavimą

Sigute***, graži labai tavo mįslinga gėlytė

O mano tai pažiūrėjau iš visų 11 pražydę yra 7, ir keturios jau pumpurėlius iškėlę ir sulaikę kvėpavimą