Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija- 16 tema....

Ir dar :Silverglade Trinkets žiedelis

http://keep4u.ru/img...d17ff8a417a.jpg

Paradise Lost

http://img81.imagesh.../img9815gd9.jpg
Atsakyti
Labai gražūs gėliukai Dakor 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Na mergaitės jaučiamas pavasarinis paaktyvėjimas, tiek ir tokių gražių žiedukų senai bebuvo sanpaulijų temoje.
Gražios visų sanpaulijos, be išimties. Galima drąsiai sakyti prasidėjo natūralus sanpaulijų žydėjimas. thumbup.gif wub.gif

Taip kas dieną, vis po vieną, čiut ne pas kiekvieną... lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 07 gegužės 2008 - 23:19
a kiek laiko zydi vienas ziedelis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 05 07, 16:49)
Pabandysiu visgi kažkaip spręsti problemą, tad gal net  iki Klaipėdos visai rimtas siuntinukas keliauti susiruoštų wink.gif Juolab, kad ir Ainai viena tamsiai mėlyna gražuolė kelią ruošiasi  thumbup.gif . Ainute, kaip ji pas tave sparnelius lapukų pavidale kelia!!!! Kad žinotum!!!  Žiemą pražiemojo, bet persodinimo oi kaip jai norisi, tik jau tavo, kaip šeimininkės, rankutėmis  thumbup.gif [/color]

rimule, primink koks pavadinimas tos grazuoles melynakes, uzmirsau, ka ruoseisi man siusti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 05 08, 09:50)
a kiek laiko zydi vienas ziedelis? blush2.gif

žinok gan ilgai, gal kokias porą savaičių , o prie žiedelio dar prisideda kiti žiedeliai ir t.t.

Tiesa, ačiū Sigutei už sanpaulytes (dabar keliomis mano kolekcija padidėjo) ir kiminus.
Atsakyti
Pamiršau pasigirti aš mamos dienai nuo sūnaus gavau rožinę sanpauliją. Paprastą ne veislinę, bet vistiek labai graži, bent man. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 05 08, 10:45)
Tiesa, ačiū Sigutei už sanpaulytes (dabar keliomis mano kolekcija padidėjo) ir kiminus.

Prašom, prašom mirksiukas.gif ...sėkmės auginant wub.gif , tikiuosi auga gerai. thumbup.gif
QUOTE(vailija @ 2008 05 08, 11:00)
Pamiršau pasigirti aš mamos dienai nuo sūnaus gavau rožinę sanpauliją. Paprastą ne veislinę, bet vistiek labai graži, bent man. biggrin.gif

Šaunuolis sūnelis, žino kas mamytei labiausiai širdelę paglosto. thumbup.gif Sakai paprastą, netiesa, jos visos mūsų akim nepaprastos ir nepakartojamos thumbup.gif

Šiandien rytą mane nudžiugino viena iš turimų gražuolių, tai ta taip ir nė vienos neatspėta įntrigantė lotuliukas.gif ЕК - Зимнее Чудо wub.gif
..user posted image...user posted image...user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 05 07, 18:20)
Pražydo sanpaulijų giminaitė Gloksinija :"Kaiser Wilhelm" sodinta bulvikė vasario 8d.

koks idomus ziedas bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Dacor @ 2008 05 07, 22:28)

lb grazu wub.gif

Sigute, tikrai grazus ziedelis wub.gif
Atsakyti
a manoji vis kelia pumpurus y virsu ir niekaip neprazysta.... jau nusibodo laukt doh.gif
Atsakyti
Bet kaip pražys visi tie iškeltieji, tai bus superinis žydėjimas kepure... wub.gif
Atsakyti
Dakor, kokie gražūs žiedeliai wub.gif

Sigute***, graži labai tavo mįslinga gėlytė thumbup.gif

O mano tai pažiūrėjau iš visų 11 pražydę yra 7, ir keturios jau pumpurėlius iškėlę ir sulaikę kvėpavimą bigsmile.gif
Atsakyti