Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija- 16 tema....

Sveikutes.
Kokiomis jus tresiat savo sanpaulijas tresiat? Seniau lyg ir zemes misiniu specialia joms skirtu ir trasu maciau dabar jau kuris laikas niekur nerandu. Isa nksto dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Aš savo auginamas suaugusias sanpaulijas trešiu Schultz trašomis. Nes pasirinkimo nelabai daugiau ir yra pas mus. Pirkau parduotuvėje "Žalia stotelė".

user posted image

QUOTE(")
  Būtent šiomis trąšomis rekomenduojama patręšti atskirtus ir įsitvirtinusius sanpaulijų vaikus, kurie jau didesni, kad jie augintų stipresnę lapiją.

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 11 gegužės 2008 - 00:16
Labai aciu uz atsakyma.
Sia savaite kaip tik buvau zalioj stotelej, bet sitas trasas kazkur praziurejau. teks vaziuoti dar , dabar bent zinosiu ko ieskau.
Atsakyti
O aš noriu pasidžiaugti pražydusiu Ma Mars žieduku. Pernai parsisiustu iš Dibleys. Augaliuką gavau visiškai nediduką, ir jis man taip kažko sunkiai, lėtai augo... Bet pagaliau sulaukiau pirmojo žieduko. wub.gif
user posted image...user posted image
Atsakyti
Žydi ir skleidžiasi:
'Alamo Frill's' ir 'Alison's Laughter' (pirmas šios žydėjimas):

user posted image ...user posted image

'Deivė' ir 'Snow Squal':

'Lyon's Paprika' ir 'Nikomu nie dam':

'Volšebnyje Sny' ir – neveislinukė, mano pavadintoji "Debesėlis":

Atsakyti
Smagu ir miela matyti tavo sanpaulijų žiedukus, tokią gražią saulėtą sekmadienio dieną. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Sigute. Dabar žydėjimo – ne badas smile.gif, namai su lauku konkuruoja... Ar dar vis moki džiaugtis? Neapsipranti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Liucena, man džiaugsmo niekada neužtenka ir jo nebūna per daug, nei namuose, o tuo labiau kaip ir minėjai lauke , darže... mirksiukas.gif
Dabar taip gražiai alyvos pradėjo žydėti, o kvapas... thumbup.gif
kodėl gi mūsų sanpaulijos nekvepia... lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 11 gegužės 2008 - 17:43
ot ir grožybių pridėjot... 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 05 11, 23:24)
ot ir grožybių pridėjot... 4u.gif  thumbup.gif

Va noriu parodyti savo pažastukų namelį.Įdėja gerai pasiteisina.

Atsakyti
rimule, čia vermikulite? Ar jis ten grynas, ar maišytas su žemėmis?

Aš nusipirkau, bet dar nepanaudojau. Supratau, kad jis maždaug analogiškas kiminams, galima įmaišyti į žemę sodinant, vazonėlio apačioje įpilti, vaikus sodinti.
Ar aš nenusišneku?
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 05 12, 09:07)
rimule, čia vermikulite? Ar jis ten grynas, ar maišytas su žemėmis?

Aš nusipirkau, bet dar nepanaudojau. Supratau, kad jis maždaug analogiškas kiminams, galima įmaišyti į žemę sodinant, vazonėlio apačioje įpilti, vaikus sodinti.
Ar aš nenusišneku?

Vermikulitą aš maišau į žemes vietoj kiminų..apačion vazono nepyliau nes per smulkus ....Kiminai gali duoti pūvima o vermikulitas ne.. tai man su vermikulitu augint labiau patiko..
Šiltnamiuke pažastukai tupi grynam vermikulite šaknytės jau yra tai reiks jau sodinti ....Iš tikro tam šiltnamyje ant palangės labai greit pažastukai šaknis išleido.
Turiu kitokį dar šiltnamį kur vermikulitas maišytas su žemėmis , o ant viršaus koks centimetras vermikulito... ten irgi pažastukai auga .Tai kaip ir geriau .Mat paaugę šaknytės pasiekia žemę.Vaikai šaknytėmis jau į žemes .
Atsakyti