Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija- 16 tema....

QUOTE(gabe60 @ 2008 05 28, 15:29)
Atsiprašau, ne tą foto įkėliau, čia mano būsimoji  blush2.gif

kaip suprantu cia visos trys nuotraukos svetimos, nes jas visas galima rasti cia
http://photofile.ru/...3319456/?page=2

alyvuoge rinko aprasymus, kartu sudejo ir nuotraukas is interneto
Atsakyti
user posted image
user posted image user posted image
o čia maniškės  smile.gif lietuviškos..

Merginos, įdėkite nuotraukyčių kas auginate LIETUVIŠKŲ veislių, būtų labai įdomu  4u.gif

Atsiprašau, ne tą foto įkėliau, čia mano būsimoji  blush2.gif

Gabe60 ar pas jus jos lygiai tokios pacios?Nes visos trys foto is rusisku forumu,net galeciau pasakyti kieno smile.gif Neringa,Ezeru salis ir Mirstanti gulbe rolleyes.gif O siaip jos sukeltos mano albume cool.gif Lietuviskos veisles
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2008 05 28, 14:46)
RENA, jei vyrui netiko neveislinės, tai gal jis parduot susiruošė? hihihi.gif arba taip mažina sanpaulijų skaičių hihihi.gif

na kas del geliu, tai jis man niekada nedraudzia ju isigyti schmoll.gif
o vaiku skaiciu gali mazint, bus proga kitu isigyti biggrin.gif

QUOTE(Gintute @ 2008 05 28, 15:27)
Debesiene,
Kokia  idomi Faded Denim  bigsmile.gif  Ziedai taip graziai su lapais susilieja  ax.gif

ji ne iseiles pavadinimus surase, ten yra frozen in taim mirksiukas.gif

Atsakyti
Mane stipriai "pavedė" savo žydėjimu sanpaulija Music Box Dancer , skleidžiasi žiedukas, bet visiškai nepanašus į esantį AVSA kataloge. doh.gif
Kas turite šia veisle, kaip pas jus su žydėjimu. g.gif Lapukai žiūrint gal ir panašūs.

Turėtu būti : user posted image

O pas mane :user posted image

Pirmasis žydėjimas, pirmasis žiedukas tik tik prasiskleidęs, bet matosi jog ne panašus bus. Gavau jaunutį augaliuką . Reikės nuimti veislės pavadinimą. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 28 gegužės 2008 - 15:19
Sigute, tavo sanpaulija labiau panaši į tikrą Music Box Danser, nei pirmojoje nuotraukoje. Manau, jog atsiras spalva. Čia tikrai ta veislė.
user posted image

P.S. pagal AVSA registrą - rausva, o ne violetinė žvaigždė, pilnavidurė arba pusiau pilnavidurė. ir nuotraukoje gana ryškus rausvas žiedas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 28 gegužės 2008 - 15:30
Tavo foto tai tikrai mane paguodė, ji panaši thumbup.gif O buvau jau nusivylusi.
Bet kaip tada AVSA taip rodo? Ar aš čia suklydau. g.gif
Atsakyti
Merginos, įdėkite nuotraukyčių kas auginate LIETUVIŠKŲ veislių, būtų labai įdomu  4u.gif

as auginu Alba regia, Zalciu Karaliene, Labas Rytas, Eldija, Izide ir Deive, bet pas mane jos dar tik vaiku pavidale, ir dar vaikuojasi ax.gif

QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 28, 16:17)
Pirmasis žydėjimas, pirmasis žiedukas tik tik prasiskleidęs, bet matosi jog ne panašus bus. Gavau jaunutį augaliuką . Reikės nuimti veislės pavadinimą. g.gif

pas mane irgi toks ne koks pirmas zydejimas buvo, vos vos ruzava mates
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 28, 16:36)
Tavo foto tai tikrai mane paguodė, ji  panaši  thumbup.gif  O buvau jau nusivylusi.
Bet kaip tada AVSA taip rodo? Ar aš čia suklydau. g.gif

Yra tokia kompiuterine programa, kuria leidzia AVSA. Ivedus pavadinima galima rasti veisles aprasyma, selekcininka, isvedimo metus, bei nuotraukas (taciau ne visu veisliu nuotraukos yra); LABAI DIDELE duomenu baze. Musu turima versija - veisles isvestos iki 2005m. Tai labai padeda tikslinant pavadinimus, ieskant selecininko, pagaliau galima rasti tikslu veisles aprasyma.
Jei ka domina si programa galite rasyti i az.
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 05 28, 17:29)
kaip suprantu cia visos trys nuotraukos svetimos, nes jas visas galima rasti cia
http://photofile.ru/...3319456/?page=2

alyvuoge rinko aprasymus, kartu sudejo ir nuotraukas is interneto

tikrai taip ir yra, neturiu fotoaparato, bet gal kas paskolins ir bandysiu apsiginti blush2.gif , nufotografuosiu kas liko po skydmario, tikiuosi padėsite man išsiaiškinti kas ir kaip. Maniau, kad nieko blogo nepadariau verysad.gif , o čia toks sujudimas gavosi doh.gif . Dar kartą atsiprašau unsure.gif
Atsakyti
As AVSA nuotrauku archyvu nelabai pasitikiu,ten tokios dauguma baisios kokybes nuotraukos,kad pasitiket neimanoma,o kaip zinia skirtingi fotoaparatai ir spalvas skirtingai mato,AVSOS aprasymai kur kas patikimiau.
Pas mane Music box dancer tokia pat kaip ir Sigutes tik labiau ruzava,bet jos spalva varijuoja,ant palanges auginama ji gali visai isblukti,beveik balta patapti,tik tureti siek tiek ruzavumo ziedo centre.
Atsakyti
Bandžiau gal 10 foto padaryti , pagaliau pavyko išgauti tikrą, tokią kokia ji ir yra natūroje Music Box Dancer , ji gyvena ne ant palangės, truputį atitraukta nuo jos, ant stalelio. mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Gabe60, atrinkti veislių neįmanoma, jei neturi sarašėlio. Žinant, kad Griniuvienė, Būtienė, Dambrauskienė bendravo su Makuni, keisdavosi augalais, tai atspėti kas pas jus atkeliavo iš trečių rankų yra beveik neįmanoma. Net jei ir bus panašu, niekada negalėsite būti garantuota, kad tai būtent ta veislė.

Joks čia sujudimas, bet reikia rašyti iš kur nuotraukos. Nes pažiūrėjus pirmą žinutę su nuotraukomis yra aišku, kad tie augalai jūsų.
Atsakyti