Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija- 16 tema....

QUOTE(gabe60 @ 2008 05 29, 08:28)
Merginos, dar kartą prašom, įdėkite savo auginamų lietuviškų sanpaulyčių nuotraukų  mirksiukas.gif
Jau vien jų pavadinimai ko verti ir tokie nuostabūs  wub.gif

maniskes tai tik vaiku pavidale, tai nelabai ir yra ka rodyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 29 gegužės 2008 - 07:41
QUOTE(rena @ 2008 05 29, 10:11)
maniskes tai tik vaiku pavidale, tai nelabai ir yra ka rodyti ax.gif

tai niekis, laikas greitai bėga, sulauksime žiedukų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 05 29, 08:48)
tai niekis, laikas greitai bėga, sulauksime  žiedukų drinks_cheers.gif

na kai man su jom sekas sunkokai, tai manau tik kitamet g.gif ax.gif
Atsakyti
Pas dauguma lietuviškų veislių sanpaulijos dar tik vaikų ar lapų pavidale į Lietuvą jos gryžo ne taip senai,tai žiedais dar ne visų veislių galime pasigirti ax.gif Aš auginu Alba Regiją,Deivę,Markseną,Saulenę,Žalčių karalienę,Kalevala,Labas rytas,Izidę,Gotiką,Lituaniką(V),Eldiją ir Labutis(L).Galiu parodyti,tik Eldijos nuotrauką,kuri žydėjo ir vėl ruošiasi žydėt smile.gif dar žydi po kelis žiedus Žalčių karalienė,kitoms deja vakar nuėmiau žiedukus prieš profilaktinį purškimą. unsure.gif
Eldija
user posted image
Dėl jūsų idėtų foto,negalima teigti,kad pas jus auga Ežerų šalis lapų forma ne ta,Neringa taip pat neturi tokio garbanoto žiedlapių krašto kaip jūsiškė unsure.gif Taip,kad indentifikuoti veisle šansų beveik nėra unsure.gif nebent pati Dambrauskienės marti mums padėtų 4u.gif Lietuviškų veislių vien Būtienė išvedus virš 150 ir ne visi net pavadinimai išlikę,taip pat lietuvių selekcininkės augino ir užsienietiškas senas veisles iš kurių kryžminimo būdu,jūsų auginamos gali būti bet kas,net gi ne lietuviškos.
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 05 28, 20:37)
šį kartą mano pačios nuotraukytės, tik nabagės po ligos ne kaip atrodo
http://img161.images.../img0208bq8.jpg

Gabe60, pas mane tokia pati žydra pilnavidurė su tais karpytais lapukais irgi yra bigsmile.gif
Aš iš močiutės ją parsivežiau, iš Kauno smile.gif
Man ji labai graži wub.gif
Atsakyti
Mano margalapė sanpaulija darbe, kurią čia kažkada rodžiau, pirmą žiedą išsleidė gegužės pimomis dienomis. (Prieš tą ilgą savaitgalį žiedukas buvo vos prasiskleidęs). Ir tik vakar nuskyniau nužydėjusį. Sakyčiau netrumpas žydėjimas smile.gif
Šiandien kaip tik pasiėmiau fotiką į darbą, po pietų parodysiu, kai dabar atrodo.
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 05 29, 08:28)
nelaiko žiedų, nes, kaip anksčiau minėjau, sergančios  verysad.gif

Liga su ziedu nelaikymu neturi nieko bendro (jos nera pertrestos). Cia matosi, kad veisles tokios.

kartojuos: pagal nuotraukas atrinkti sanpaulijos veislės neįmanoma. juo labiau, jei ji pas jus pateko be pavadinimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 29 gegužės 2008 - 10:54
Na štai kaip atrodo mano margalapė darbe. Nuotraukoje matyti, kaip pasenęs žiedukas apsiveda tokiu violetiniu kraštu ir tada greit nuvysta.
user posted image

O čia sulaukiau pirmo veislinio žieduko - pražydo Silent prayer. Įdomiausia, kad kai įsigijau, internetiniame psl. apžiūrėjus nuotrauką įsivaizdavau, kad tai šviesiai žydra sanpaulija. Kaip kartais galima klaidingą įspūdį susidaryti iš nuotraukos.
user posted image

O čia dar kelios neveislinės
Visai pražydo mano pati pirmoji:
user posted image

Pirmuosius žiedus skeidžia treileris:
user posted image

Silvanos dovanotos
rausva:
user posted image
pirmą žiedelį praskleidė mėlynai balta:
user posted image
Ir ypatingai man graži miniukė:
user posted image
Dar laukiu pažįstančių dviejų neveislinių, rudenį gautų iš Mildutės, kurios nežinau net kokios bus.
Atsakyti
O man tai maximiukiu grozis svarbiau uz pavadinima ax.gif
Juk pirktos ir augintos su meile wub.gif
Gal kitaip kalbesiu kai veislinukes nukonkuruos maximines savu groziu blush2.gif

Ir ypatingai man graži miniukė:
user posted image
Dar laukiu pažįstančių dviejų neveislinių, rudenį gautų iš Mildutės, kurios nežinau net kokios bus.

Ir pas mane tokia yra drinks_cheers.gif
Pirkau tokia vos gyva Vilniuj Ermitaze pries metus, o dabar visa ziedukais apsipylus wub.gif
Vakare ikelsiu jos foto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintute: 29 gegužės 2008 - 12:33
Aš irgi pirkau ermitaže rudenį. Tik mano dar nedrąsiai pradeda krauti žiedus.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jungiuosi ir aš prie jūsų,jei galima blush2.gif šiandien nusipirkau sanpauliją.Pirmą kartą aš ją auginsiu,todėl nieko nežinau apie ją.Laikysiu ant palangės.Ten tik šviesu,tiesioginės saulės nėra.ar dažnai jas reik laistyt?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 05 29, 12:41)
Sveikos 4u.gif Jungiuosi ir aš prie jūsų,jei galima blush2.gif  šiandien nusipirkau sanpauliją.Pirmą kartą aš ją auginsiu,todėl nieko nežinau apie ją.Laikysiu ant palangės.Ten tik šviesu,tiesioginės saulės nėra.ar dažnai jas reik laistyt?

Kokia gražuolė wub.gif
Bet spalva turbūt daugiau violetinė nei mėlyna rolleyes.gif Man violetinių nesigauna nufotkint tikrąją spalva blush2.gif
Sėkmės auginant drinks_cheers.gif
Atsakyti