Aha, naujam vazonėlyje lyg ir vyresnė atrodo, tokia išdidi

Rimulee ,man ta Louisianna Lullaby tiesiog fantastiska

Žinokit šita veisle aš irgi žaviuosi. Louisianna Lullaby lapuką ,man rodos Sigutė padovanojo..
O kaip žinot dovanotam arkliui į dantis nežiūrima....
bet kad tai patenkinta būsių nenumaniau... labai fantastriški žiedai ir dideli ,kas man patinka.....neišmatavau ,teks ryt,nes šendien jau visi miega
Dacor -tau gal rezervuot lapa ar vaiką....a

Dacor -tau gal rezervuot lapa ar vaiką....a

O mano suaugėlė kažko buvo nelaiminga, tai čiut spėjau lapukų pasidauginimui pasiraškyti, ir augaliukas nunyko. Dabar jau neužilgo reikės vaikiukus atskyrinėti.
Tavo rankose Rimule kaip sakoma ir lazda gali sužaliuoti, šaunuole!
O dabar artimiausiam tavo apsilankymui esu paruošusi tau dovanų , beje ji taipat "didžiažiedė"
Tavo rankose Rimule kaip sakoma ir lazda gali sužaliuoti, šaunuole!

O dabar artimiausiam tavo apsilankymui esu paruošusi tau dovanų , beje ji taipat "didžiažiedė"

QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 31, 17:35)
Na o čia užsimezgė "sėklų dėžutė", saugok tą žieduką, būk kantri kol sunoks ir turėsi sėklyčių, juk smagu paeksperimentuoti.

Pas tave daug sanpaulijų žydi smagu, namai švyti, nuotaika gera.

Ogo net seklos

QUOTE(Dolli_ @ 2008 06 01, 00:58)
Ogo net seklos
na reiks bandyti laukti kas cia darysis is to ziedelio, vien del idomumo, dekui uz konsultacija 

Pasiskaityk čia:
http://www.rojaussod...i...f=86&t=3454
QUOTE(rimulėėė @ 2008 05 31, 23:10)
Va paržydo mano Louisianna Lullaby
ir aš tokios noriu

QUOTE(rimulėėė @ 2008 05 31, 23:14)
Neatsisakysiu

QUOTE(gabe60 @ 2008 06 01, 12:39)
turiu dideli vaika jau greit ir ziedai lys

Oho! Kiek čia jūs priplepėjote per savaitę, kol manęs interneto platybėse nebuvo
) Užtat jūra puiki, įdegiau gana gražiai. Tik Nidoje nei lašo lietaus jau senokai neiškrenta, ne taip kaip pas mus, Vilniuje.
O mano palangę papuošė žiedų jūra, naujų daug pražydo.
Praradimą tik vieną turiu, numirojo sanpaulytė, neprofesionaliai palaistyta. Na bet ką padarysi...

O mano palangę papuošė žiedų jūra, naujų daug pražydo.

Praradimą tik vieną turiu, numirojo sanpaulytė, neprofesionaliai palaistyta. Na bet ką padarysi...