Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija- 16 tema....

Aha, naujam vazonėlyje lyg ir vyresnė atrodo, tokia išdidi biggrin.gif
Atsakyti
Awita gera jūsų šeiminėlė.jei taip gėlytėmis rūpinais. 4u.gif
O aš turiu kelis naujus žiedelius...Va paržydo mano Louisianna Lullaby
user posted image..
user posted image..
Turiu ir fantastišką sportą...King‘s Ransom
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif Pasakiškos thumbup.gif
Atsakyti
Rimulee ,man ta Louisianna Lullaby tiesiog fantastiska thumbup.gif
Atsakyti
Žinokit šita veisle aš irgi žaviuosi. Louisianna Lullaby lapuką ,man rodos Sigutė padovanojo.. mirksiukas.gif blush2.gif O kaip žinot dovanotam arkliui į dantis nežiūrima.... ax.gif bet kad tai patenkinta būsių nenumaniau... labai fantastriški žiedai ir dideli ,kas man patinka.....neišmatavau ,teks ryt,nes šendien jau visi miega lotuliukas.gif

Dacor -tau gal rezervuot lapa ar vaiką....a mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano suaugėlė kažko buvo nelaiminga, tai čiut spėjau lapukų pasidauginimui pasiraškyti, ir augaliukas nunyko. Dabar jau neužilgo reikės vaikiukus atskyrinėti.
Tavo rankose Rimule kaip sakoma ir lazda gali sužaliuoti, šaunuole! mirksiukas.gif
O dabar artimiausiam tavo apsilankymui esu paruošusi tau dovanų , beje ji taipat "didžiažiedė" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 31, 17:35)

Na o čia  užsimezgė "sėklų dėžutė", saugok tą žieduką, būk kantri kol sunoks ir turėsi sėklyčių, juk smagu paeksperimentuoti. mirksiukas.gif
Pas tave daug sanpaulijų žydi smagu, namai švyti, nuotaika gera. wub.gif

Ogo net seklos bigsmile.gif na reiks bandyti laukti kas cia darysis is to ziedelio, vien del idomumo, dekui uz konsultacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2008 06 01, 00:58)
Ogo net seklos  bigsmile.gif  na reiks bandyti laukti kas cia darysis is to ziedelio, vien del idomumo, dekui uz konsultacija smile.gif

Pasiskaityk čia:
http://www.rojaussod...i...f=86&t=3454
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 05 31, 23:10)
Va paržydo mano Louisianna Lullaby 

ir aš tokios noriu bigsmile.gif , gal kuri iš kauniškių turi pardavimui?
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 05 31, 23:14)
Dacor -tau gal rezervuot lapa ar vaiką....a  mirksiukas.gif

Neatsisakysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dacor: 01 birželio 2008 - 14:26
QUOTE(gabe60 @ 2008 06 01, 12:39)
ir aš tokios noriu  bigsmile.gif  , gal kuri iš kauniškių turi pardavimui?

turiu dideli vaika jau greit ir ziedai lys rolleyes.gif . jei daugiau nei tris(kitokiu irgi turiu pardavimui) gelytes imtum, atsiusciau pastu 4u.gif
Atsakyti
Oho! Kiek čia jūs priplepėjote per savaitę, kol manęs interneto platybėse nebuvo smile.gif) Užtat jūra puiki, įdegiau gana gražiai. Tik Nidoje nei lašo lietaus jau senokai neiškrenta, ne taip kaip pas mus, Vilniuje. unsure.gif

O mano palangę papuošė žiedų jūra, naujų daug pražydo. thumbup.gif
Praradimą tik vieną turiu, numirojo sanpaulytė, neprofesionaliai palaistyta. Na bet ką padarysi...
Atsakyti