Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija- 16 tema....

Būtinai kažkas dar pakomentuos, nes tai tikrai turima ir gana paklausi veislė. Man tai ji graži ir savo lapų forma , ir žiedukais. Pas mane žydėjo pusiau pilnavidurė, ir žalias mažas žiedlapiukas viduryje buvo , gražūs žiedukai. thumbup.gif
Šiuo metu mano dar tik ruošiasi žydėti . mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 30 gegužės 2008 - 15:01
Labutis. Mes ir vėl turim klausimėlį: ar galima persodinti gėlytę su pumpurėliais? Ar nebus jai streso? Gal nepatiks? Mes nusipirkom vazonėlį ir manoji jau mane spaudžia, kad persodintumę smile.gif

Rena, prasidėjo nuo orchidėjos lotuliukas.gif Net neaišku kaip gali išsirutulioti toliau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 05 31, 11:04)
Labutis. Mes ir vėl turim klausimėlį: ar galima persodinti gėlytę su pumpurėliais? Ar nebus jai streso? Gal nepatiks? Mes nusipirkom vazonėlį ir manoji jau mane spaudžia, kad persodintumę smile.gif

Rena, prasidėjo nuo orchidėjos lotuliukas.gif Net neaišku kaip gali išsirutulioti toliau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

manau jei nera dideles butinybes tai persodinima geriau daryt, kai nuzydes mirksiukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Sanpaulijos(kaip ir dauguma gėlių) persodinamos po žydėjimo,nebent yra kažkokia problema,kai būtina persodinti,pvz.permirkusi žemė.
Atsakyti
Sveikos, noriu truputi konsultacijos, gal kuri auginate Lyon's pirates treasure na pas mane ji tooke garbanote kat neina suprasti kur ten ziedai maisatyne tokai per viduriuka, cia taip turi but g.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O cia puosia manas palangias siuo metu wub.gif

Nes forver pink
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Cia Aciu Sigutei, cia jos lapuko vaiko pirmasis ziedelis, siandien pagaliau sulaukiau wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

O cia kas yra to ziedelio viduri, ant kitu to nera ant ant vieno va kas isaugo g.gif

user posted image
Atsakyti
Būtinybės, aišku, nėra, tik va vaikui rūpi... Jai kaip koks gyvūnėlis, pastoviai nori kažką daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 05 31, 11:04)
ar galima persodinti gėlytę su pumpurėliais?

Nuramink savo mergaitę, paaiškink jai kad gėlytėsdabar geriau nejudinti, o tai gali žiedukai nukentėti, jai dabar reikia daug jėgų, nes augaliukas jaunas, o žiedukų nemažai, persodinus susijudins šaknelės, kažkiek sustos augimas. Na gal turite kokį didesnį vazonėlį įstatykite į jį su senuoju kol peržydės, o tada jau papuošite nauju. 4u.gif

QUOTE(Dolli_ @ 2008 05 31, 12:12)
Cia Aciu Sigutei, cia jos lapuko vaiko pirmasis ziedelis, siandien pagaliau sulaukiau  wub.gif

Labai džiaugiuosi kad tau pavyko išsiauginti augaliuką, ir sulaukti žiedukų. thumbup.gif
QUOTE(Dolli_ @ 2008 05 31, 12:12)
O cia kas yra to ziedelio viduri, ant kitu to nera ant ant vieno va kas isaugo  g.gif 

user posted image

Na o čia užsimezgė "sėklų dėžutė", saugok tą žieduką, būk kantri kol sunoks ir turėsi sėklyčių, juk smagu paeksperimentuoti. mirksiukas.gif
Pas tave daug sanpaulijų žydi smagu, namai švyti, nuotaika gera. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 31 gegužės 2008 - 16:44
Ačiu, mes taip ir padarėme, įdėjom į naują vazonėlį. Atrodo išaiškinau kodėl negalima persodinėti besiruošiančios žydėt.
Tai dabar abi sesės po vieną sanpaulytę turisi ir džiaugiasi thumbup.gif Negalvojau, kad jos taip susidomės g.gif
Atsakyti
Nu va, kai gerai mergaitės patenkintos, gėlytės irgi, patekusios į geras mylinčias rankas, augs ir atsidėkos žiedukais. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vyresnėlė net persiuntė man į kompą savo naują augintinę, tik nuotraukytė daryta telefonu, nelab.kokia

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif wub.gif Atrodo net paaugusi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti