Šiuo metu mano dar tik ruošiasi žydėti .
Labutis. Mes ir vėl turim klausimėlį: ar galima persodinti gėlytę su pumpurėliais? Ar nebus jai streso? Gal nepatiks? Mes nusipirkom vazonėlį ir manoji jau mane spaudžia, kad persodintumę
Rena, prasidėjo nuo orchidėjos
Net neaišku kaip gali išsirutulioti toliau
QUOTE(Awita @ 2008 05 31, 11:04)
Labutis. Mes ir vėl turim klausimėlį: ar galima persodinti gėlytę su pumpurėliais? Ar nebus jai streso? Gal nepatiks? Mes nusipirkom vazonėlį ir manoji jau mane spaudžia, kad persodintumę
Net neaišku kaip gali išsirutulioti toliau

manau jei nera dideles butinybes tai persodinima geriau daryt, kai nuzydes
Sanpaulijos(kaip ir dauguma gėlių) persodinamos po žydėjimo,nebent yra kažkokia problema,kai būtina persodinti,pvz.permirkusi žemė.
Būtinybės, aišku, nėra, tik va vaikui rūpi... Jai kaip koks gyvūnėlis, pastoviai nori kažką daryti
QUOTE(Awita @ 2008 05 31, 11:04)
ar galima persodinti gėlytę su pumpurėliais?
Nuramink savo mergaitę, paaiškink jai kad gėlytėsdabar geriau nejudinti, o tai gali žiedukai nukentėti, jai dabar reikia daug jėgų, nes augaliukas jaunas, o žiedukų nemažai, persodinus susijudins šaknelės, kažkiek sustos augimas. Na gal turite kokį didesnį vazonėlį įstatykite į jį su senuoju kol peržydės, o tada jau papuošite nauju.
QUOTE(Dolli_ @ 2008 05 31, 12:12)
Cia Aciu Sigutei, cia jos lapuko vaiko pirmasis ziedelis, siandien pagaliau sulaukiau
Labai džiaugiuosi kad tau pavyko išsiauginti augaliuką, ir sulaukti žiedukų.
QUOTE(Dolli_ @ 2008 05 31, 12:12)
Na o čia užsimezgė "sėklų dėžutė", saugok tą žieduką, būk kantri kol sunoks ir turėsi sėklyčių, juk smagu paeksperimentuoti.
Pas tave daug sanpaulijų žydi smagu, namai švyti, nuotaika gera.
Ačiu, mes taip ir padarėme, įdėjom į naują vazonėlį. Atrodo išaiškinau kodėl negalima persodinėti besiruošiančios žydėt.
Tai dabar abi sesės po vieną sanpaulytę turisi ir džiaugiasi
Negalvojau, kad jos taip susidomės
Tai dabar abi sesės po vieną sanpaulytę turisi ir džiaugiasi
Vyresnėlė net persiuntė man į kompą savo naują augintinę, tik nuotraukytė daryta telefonu, nelab.kokia