Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrai meilė tęsiasi trejus metus?

O,sakykite kas ir kokiu būdu įrodė,kad žmogus keičiasi kas 7 metai??? blink.gif
Žmogus keičiasi kiekvieną akimirką,jis auga,bręsta,sensta..
Psichinėje plotmėje jis sąmoningėja,įgyja teigiamos ir neigiamos patirties,daro išvadas,keičia požiūrius,suvokimą ir pan.
Tai kas gi pasikeičia kas 7 metai konkrečiai,a? rolleyes.gif Ir kodėl būtent 7? rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai ne, mes su vyru ju 5 metai, ir gražūs santykiai tik auga, meilė ir aistra,
rūpestis ir pagarba 4u.gif wub.gif
Atsakyti
mano atveju beveik tiesa verysad.gif bet po 4 metu vel viskas atsigauna blush2.gif
Atsakyti
ji tik prasideda wub.gif
Atsakyti
Tiek po 3, tiek po 7 metų šeimas/poras ištinka krizės.. Ir mažai kas jas atlaiko..
Atsakyti
Nesamonė g.gif

Meilė trunka tiek, kiek nori du žmonės wub.gif
Atsakyti
O aš ir nesupratau, kas čia po 3 metų mums nutiko... g.gif Mažiau pastangų vienam dėl kito, mažiau romantikos, mažiau švelnių žodžių, mažiau apkabuku ir vaikščiojimo susikibus už rankučių...Bet širdyje džiaugiamės, kad vienas kitą turim, tiesiog kartais atrodo, kad taip pripratom ir kartais per mažai stengiames... g.gif
Atsakyti
Nu kažkaip man tai netinka tas posakis, nes dabar jau 4 metai, kai mes kartu, ir meilė dar niekur nedingo rolleyes.gif
Atsakyti
svarbiausia neužsiciklint ant tokių posakiųsmile.gif, meilė tesiasi tol, kol abu žmonės myli vienas kitą ir nori būti drauge ir deda pastangas dėl to smile.gif
Atsakyti
ar 6 menesius, ar 3 metus, ar 7 ... ivairiai ta meile gali trukti. yra tokiu laiminguju kuriuos sieja abipuse meile daugybe metu iki pat mirties... bet ne visiems taip pasiseka. tiksliau daugumai nepasiseka. ir paskui jie sako, kad girdi taip turejo buti, meile netrunka ilgiau nei 3 metus..
Atsakyti
Na mūsų šeimai dėl tų trijų metų, tai negalioja, ir man būna keista, kai taip sakoma. Mes šeši metai bendrai vedam savo ūkį thumbup.gif wub.gif man kaip tik dar labiau viskas tik stiprėja, o ne atslūgsta. Aš kaifuoju kiekviena diena praleista su MB. Jis nuostabus, aš jį myliu. Nesakau, kad nebūna ginčų, bet mes gi suaugę žmonės ir apie tai šnekamės, jei reikia tai ir iki ryto, bet ieškom kompromisų ir viskas būna thumbup.gif romantika? - tai tik dar daugiau, Kad ir gyvenam tiek laiko, bet jos tik daugėja, nes pažįstant vienas kitą daugiau, ir labiau žinome kaip vienas kitą nustebinti. Tai nuostabu. Aš skraidau ant sparnų su šiuo vyru, jis tikrai nuostabus, ir tikrai jaučiu, kad jis jaučia tą patį. Organizuojam siurprizus vienas kitam, neprikaišiojam vienas jitam dėl smulkmenų, manau tai yra brandu. Suprantu, kad norint, kad santykiai būtų geri, reikia ne tik imti bet ir duoti. Na bet čia kiekvienoje šeimoje savaip. Džiaugiuosi savo šeima, ir kertais susimastau, kodėl aš dar anksčiau nesiryžau susieti savo gyvenimo su šiuo žmogumi. Tai vat, Tikiuosi, kad tos krizės visos aplenks mus, jei ne, tikiuosi, jas išgyventi kartu, kaip ir šiuos iki tol šešis metelius. Nors per tą laiką nebuvo nei krizių, nei rutinos. Bet gal, kad mes abu daug dirbam. Nežinau. Bet jis mano gyvenimo angelas, bent jau aš taip jau jaučiuosi wub.gif su juo.
Atsakyti
Netgi toje pačioje knygoje teigiama, jog taip nėra. Tik įsimylėjimas trunka apie porą metų, po to cheminė reakcija nuslūgsta ir jei tai tebuvo įsimylėjimas - ne meilė, tai nieko ir nebelieka. O meilė gali tęstis ir tęstis. Turiu puikių pavyzdžių iš savo ir MB tėvų ir jie sako tą patį.
Atsakyti