Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrai meilė tęsiasi trejus metus?

Nėra jokių taisyklių.. pas mus po 3m. nestuke.gif buvo, vėliau tik dar didesnė meilė ir aistra wub.gif
Bet už tai vadinamoji 7m. krizė buvo ir pas mus, ir pas visus pažįstamus, bet jei yra meilė - nebaisios jokios krizės.. thumbup.gif
Atsakyti
Priklauso nuo kiekvienos poros santykiu..

Mes jau 7 metus vienas kita mylime ir manau dar ilgai mylesime tongue.gif
Atsakyti
man ir atrodo, kad metai itakos neduoda. bet zinokit pati susiduriau kad po 3m kzkokia krize atejo. bet manau sutapimas buvo:))
Atsakyti
Buvo kazkoks luzis po tu triju metu, bet kuo toliau tuo geriau blush2.gif
Atsakyti
manau truksta abiems daugiau atvirumo ir ramiu pasikalbejimu. nei vienas isjusu nenusileidziat o tai manau yra blogai. ax.gif tiesiog reiktu vyreli pasisodinti ir isiaiskinti pagaliau kas gi vyksta jo galveleje, o jei truksta drasos abiem issipasakoti tada pasistatyti buteli abiems ir isgerti biggrin.gif juk alkoholis atrisa viska, visas mintis
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2009 08 15, 23:05)
Jis darosi nebenuspėjamas, pastebiu, kad tam įtakos turi alkoholis. Kuo daugiau išgeria - tuo piktesnis, tuo nervingesnis.

QUOTE(myleaa @ 2009 08 21, 11:22)
jei truksta drasos abiem issipasakoti tada pasistatyti buteli abiems ir isgerti  biggrin.gif  juk alkoholis atrisa viska, visas mintis

Šioje situacijoje butelis tikrai ne išeitis. schmoll.gif Greičiau problemos dalis. Atriša ne mintis, o agresiją... verysad.gif

(Lelija), o kaip viskas buvo prieš vaikelio gimimą?
Atsakyti
QUOTE(BitėMaja @ 2009 08 21, 15:19)
Šioje situacijoje butelis tikrai ne išeitis.  schmoll.gif Greičiau problemos dalis. Atriša ne mintis, o agresiją...  verysad.gif
(Lelija), o kaip viskas buvo prieš vaikelio gimimą?

nemanau kad agresija gali sukelti vyno taure ar kazkas panasaus, galbut beda slypi abiejuose, o netik vyro galvoj. kai pykciai dedasi i kruva ir jie nera isiaisknami tai toliau buna dar blogiau tik
Atsakyti
QUOTE(myleaa @ 2009 08 21, 14:56)
nemanau kad agresija gali sukelti vyno taure ar kazkas panasaus, galbut beda slypi abiejuose, o netik vyro galvoj. kai pykciai dedasi i kruva ir jie nera isiaisknami tai toliau buna dar blogiau tik

Na, kad išsiaiškinti reikia, tai aš nesiginčiju, tik nemanau, kad šiuo atveju tiktų liežuvį alkoholiu atrišinėti ax.gif Nes panašu, kad šiam vyrui alkoholis ne linksmumą ir atvirumą sukelia..

Dar kažkaip ten apie "butelio" pasistatymą parašei, tai aš tikrai ne vyno taurę įsivaizdavau.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BitėMaja @ 2009 08 21, 17:41)
Na, kad išsiaiškinti reikia, tai aš nesiginčiju, tik nemanau, kad šiuo atveju tiktų liežuvį alkoholiu atrišinėti  ax.gif Nes panašu, kad šiam vyrui alkoholis ne linksmumą ir atvirumą sukelia..

Dar kažkaip ten apie "butelio" pasistatymą parašei, tai aš tikrai ne vyno taurę įsivaizdavau..  4u.gif

vyrui atvirumo gal ir nesukelia, bet gal ir zmona atvirai nekalba. jei vyras nenori kartu gyvent tegul deda taska, ar tiesiog bandyt pagyvent atskirai. atstumas kartais padaro savo
Atsakyti
Skaitinejau apie hormonus tai ,pasirodo,žmogui seksualines energijos užtenka maždaug trim metams,paskui ateina poilsis,kai atitinkama hormonu sistema atsistatineja...Gera terpe santykiu atšalimui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2008 06 11, 23:31)
Aš dabar kai pagalvoju, niekad savo vyro nemylėjau taip kaip kažko kažkada. Nuo pat pradžių viskas buvo kitaip, protinga ta meilė tokia. Kurianti viską aplink.  Bet ji pranašesnė už visas meiles dėl kurių ėjau iš proto... Su vyru tiesiog buvo ir yra  gera. Ir nieks nepasikeitė. Tiesa, mes keturi metai gyvenam, dar nedaug. Bet, manau prasmė kažkokia atsiranda, bendrumo jausmas,  joks čia ne prisirišimas, tai ir yra meilė, kai gera būti kartu, gera kartais pamatyti ateinantį savo žmogų ir galvot, jetus koks ji savas. Vos ne kaip tu pats. Neėįsivaizduot kito šalia savęs. Pažint nuo a iki z. Visas ydas, visus juokus pažint. Manau, kad meilė ateina tik po daugelio metų. Aistros aš nelaikau meile  schmoll.gif  O tas žvėriškas  "įsimylėjimas" pradžioje ir yra aistra kažkokiam žmogui, su kuriuo susipažinai. Man atrodo, jog kai myli, turi būt tiesiog gera būti kartu ir jausti ramybę. Tokia mano nuomonė.

Gražu smile.gif . ypač dalis apie savą žmogų, dar norėčiau pridurt, kad ne tik tavyje įsijungia tas 'savo žmogaus' suvokimas, bet kai ir jo veidas tave išvydus minioj tarsi nušvinta.
Atsakyti
Nemanau kad tai tiesa, ir kad būtent tie trys metai yra ribiniai kaip sakant "arba arba" g.gif
Atsakyti