Įkraunama...
Įkraunama...

Batai, jų priežiūra, problemų sprendimai

su tais maiseliais nebent kokius uzdarus batus butu galima pratemti. as bandziau balerinas tai rezultatas nulinis. ledas i virsu (kur nera bato) issipute ir nieko nepratempe.
Atsakyti
Paprasciausiai - nunesti i batu taisykla ir pratampys uz koki 10 lituku, man padejo.
Atsakyti
mes tai praktikuojam nezinau ar jau minetas budas, bet pagal mociutes pamokymus - suglamzyti i rutuli laikrasti ji sudrekinti (ne per slapiai) ir grusti i bata, o tada bata i saldymo kamera. Saldamas popierius plesis ir pratampys batuka wink.gif
Atsakyti
vakar nunesiau pratemti savo batus, sake kainuos 10 lt.
Atsakyti
Na ką gi, pabandžiau metodą su vandeniu ir šaldymo kamera, batai šiek tiek prasitampė, bet norėčiau dar šiek tiek daugiau. bandysiu dabar dar nunešti batsiuvui, žiūrėsiu kaip pasikeis situacija.
Atsakyti
Aš dabar bandau tokius daiktus (nežinau, kaip lietuviškai, angliškai shoe stretchers vadinasi)

user posted image

Sudrėkinu batą, įkišu tą tampyklę ar kaip čia pavadinus, palaikau per naktį, kol batas išdžiūva ir viskas. Kol kas neblogai veikia. Sintetinės odos balerinos prasitampė, medžiaginės irgi.
Manau, su specialiu skysčiu būtų dar geresnis efektas.

Ir šiaip gerai turėti tokį daiktą, kad batai formą išlaikytų, ypač jų nenešiojant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 03 spalio 2011 - 21:32
Dukra su vandens maiseliais ir kamera net elementarius inkarus - dar man rods maximinius- pratampe. Sakiau, ten ta guma sutruks suskilines, bet nieko, viskas super, aisku parom nelaike - tol kol daugmaz susale. bet jai daugiau ne dydzio, o laisvumo siek tiek reikejo
Atsakyti
Mergaites, ar turite patirties su batu pratempimu? Gavau nuostabius pour la victorie pump'sus ir mazoki, gal kas patartumete kur vilniuj gerai pratempia? Ir kiek imanoma juos pratempti?
Busiu dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2012 03 04, 10:43)
Mergaites, ar turite patirties su batu pratempimu? Gavau nuostabius pour la victorie pump'sus ir mazoki, gal kas patartumete kur vilniuj gerai pratempia? Ir kiek imanoma juos pratempti?

as turiu daug patirties. odinius (ne lakuotos odos) pratempineja daug kas. nezinau kiek galima pratempti, bet puse dydzio tikrai. Lakuotos odos batelius irgi galima pratempti, bet pati pirma karta tokius pratempineju, pirmadieni turiu pasiimti. Lakuotos odos batelius sako galima pratempti maziau. Man per siauri lakuotos odos bateliai, tai buvau po poros dienu tempimo pasimatuoti, tai prasitempe, bet mazokai, palikau kad dar daugiau pratemptu.
Atsakyti
QUOTE(special @ 2012 03 04, 09:43)

Special, koki dydi ir spalva pirkote PLV? As laukiu camel 8,5d., bet nuogastauju, kad didoki bus... g.gif

Neseniai pratempinejau odinius batukus (ne lakinius) Vilniuje Jaksto g. (berods Jaksto 14 nr.), tai likau labai pateikinta meistro atidumu, o ir kaina simboline. Man batukai buvo mazi is plocio, vos galejau koja ikisti (ilgis geras), tai po tempimo apsiaviau visai lengvai, kai katik nuo kurpaliaus nuimti buvo. Paskui siek tiek vel pasitrauke palikus ramybes busenoje, pirstus spaudzia. Sakiau bandysiu nesioti kai sezonas ateis, jei labai spaus - dar nunesiu kelioms dienelems pratempti, nes sake atnesti jei dar bus siauri, dar galima ir daugiau patempti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 03 04, 12:13)

p.s. aciu uz issamu komentara 4u.gif

4u.gif

Geriau pasakykit kaip per didelius batus sumažinti biggrin.gif Nors, įtariu, niekas nepadės, nes užkulnyje juosteles priklijavau, deja, smukčioja. Gal dar yra kokių gudrybių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 04 kovo 2012 - 12:19
QUOTE(KRISTELA @ 2012 03 04, 12:26)
Special, koki dydi ir spalva pirkote PLV? As laukiu camel 8,5d., bet nuogastauju, kad didoki bus... g.gif

Neseniai pratempinejau odinius batukus (ne lakinius) Vilniuje Jaksto g.  (berods Jaksto 14 nr.), tai likau labai pateikinta meistro atidumu, o ir kaina simboline. Man batukai buvo mazi is plocio, vos galejau koja ikisti (ilgis geras), tai po tempimo apsiaviau visai lengvai, kai katik nuo kurpaliaus nuimti buvo. Paskui siek tiek vel pasitrauke palikus ramybes busenoje, pirstus spaudzia. Sakiau bandysiu nesioti kai sezonas ateis, jei labai spaus - dar nunesiu kelioms dienelems pratempti, nes sake atnesti jei dar bus siauri, dar galima ir daugiau patempti mirksiukas.gif

kaip tik pas sita ir a s pratempinejau smile.gif tuo tarpu panoramoje pratempinas 20 lt doh.gif

beje ir siaip noreciau rekomenduoti sita meistra. tikrai superinis. kokybe darbu nepriekaistinga ir kainos normalios. uz prtampima pati palikau pinigus, nes net nenorejo imti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 04 kovo 2012 - 12:50