QUOTE(pašnekutė @ 2015 04 21, 19:07)
Nauji jie, bet ne odiniai. Na, kaip kvepia batų parduotuvės? Va toks ir kvapas. Tik jau laaaaaaaaaabai per stiprus. Kiek esu girdėjus, tai juos specialiai ar tai impregnuoja, ar tai išpurškia, kad kvepėtų oda, nors prie odos ir arti nebuvo. Tai vat kaip jums dar paaiškint, kaip jie kvepia... Aštriai.
O išmest suspėsiu - ne tam pirkau, kad mėtyti. Ir grąžint... nežinau... vieną dieną juos jau tampiau... ką jiems pasakyt grąžinant? Kad smirda? Sakys, reikėjo prieš perkant apsiuostyt

Na, prie batų viasda būna tas kvapas, bet parsinešus dar nepasitaikė nė vieni, kad būtų tooooookie kvapnūs.
Nu, neeeeeežinau, per 14 d privalo priimt bet kokiu atveju...
Papildyta:
Beje, jūs kamantinėt tiknorit ar turit konkrečių patarimų? Jei turit, tai klokit greičiau, plyyyyzzzzz
Man dirbtinė oda ir smirda dirbtine oda, o ne natūralia

O tą specifinį kvapą jaučiu tik parduotuvėse, kur dauguma batų sintetiniai, tai Deichmann ir pan.
Na, jūs pati pagalvokit, kokie dar patarimai gali būti, jei net veranda prasmirdo

Čia jau kokybė nekokia. Iš mano patirties tai tie gaivikliai tikrai nenaikina kvapų.
Jei skaitot angliškai:
http://www.ehow.com/...ux-leather.html
Jei neskaitot, tai reikia sumaišyti actą su vandeniu lygiomis dalimis ir purkšti ant dirbtinės odos. Tada nuvalyti su skudurėliu, sukamaisiais judesiais įtrinant į odą. Išvalius visą, palikti išdžiūti.
Tik nžn, kaip su acto kvapu, nes man jis ne mažiau smirda