Gal kas turi kokį receptą, kaip tą kvapą išnaikint nemetant į skalbimo mašiną, nes, jaučiu, neatlaikytų...
senokai žmonėms bebuvo problemų su batais. O štai man "pavyko" nusipirkt batelius su akcija ir su ... kvapeliu. Ką jau ten kvapeliu - KAVPU kaip reikiant. Na, tipiškas batų kvapas, bet jau styyyyyyyyypriai persistengta. Kartą užsidėjau į darbą, bet jaučiausi nesmagiai, nors niekas nieko ir nesakė, bet pati tai jaučiausi nekaip
Gal kas turi kokį receptą, kaip tą kvapą išnaikint nemetant į skalbimo mašiną, nes, jaučiu, neatlaikytų...
Koks ten kvapas? Balkone išvėdinti
Na, kaip - batų kvapas
Bet jie tai ne tikros odos. Ir, ko gero "pagerinti" kvapeliu
Parduotuvėj neužkliuvo, o va namie... 
Tai vėdinasi jie jau sėkmingai, bet ne tam aš juos pirkau, kad atostogautų verandoj
Norisi kažkaip greičiau išnaikint tą aromatą
Beje, per kelias jų vėdinimosi dienas nieko geriau nepasidarė, tik... veranda prismirdo
Tai vėdinasi jie jau sėkmingai, bet ne tam aš juos pirkau, kad atostogautų verandoj
Beje, per kelias jų vėdinimosi dienas nieko geriau nepasidarė, tik... veranda prismirdo
Taip niekam nepapuolė batukai-smirdukai? Niekas su tuo nekovojo?
QUOTE(pašnekutė @ 2015 04 20, 19:40)
Na, kaip - batų kvapas
Bet jie tai ne tikros odos. Ir, ko gero "pagerinti" kvapeliu
Parduotuvėj neužkliuvo, o va namie... 
Norisi kažkaip greičiau išnaikint tą aromatą

Ką reiškia "tipiškas batų kvapas"? Tai neodiniai jie? Nauji ar panešioti iš skuduryno? Dermatinas smirda ar prakaitas? Jei nauji - grąžinkit, jei ne - išmeskit.
Nauji jie, bet ne odiniai. Na, kaip kvepia batų parduotuvės? Va toks ir kvapas. Tik jau laaaaaaaaaabai per stiprus. Kiek esu girdėjus, tai juos specialiai ar tai impregnuoja, ar tai išpurškia, kad kvepėtų oda, nors prie odos ir arti nebuvo. Tai vat kaip jums dar paaiškint, kaip jie kvepia... Aštriai.
O išmest suspėsiu - ne tam pirkau, kad mėtyti. Ir grąžint... nežinau... vieną dieną juos jau tampiau... ką jiems pasakyt grąžinant? Kad smirda? Sakys, reikėjo prieš perkant apsiuostyt
Nu, neeeeeežinau, per 14 d privalo priimt bet kokiu atveju...
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 04 21, 16:46)
Ką reiškia "tipiškas batų kvapas"? Tai neodiniai jie? Nauji ar panešioti iš skuduryno? Dermatinas smirda ar prakaitas? Jei nauji - grąžinkit, jei ne - išmeskit.
Beje, jūs kamantinėt tiknorit ar turit konkrečių patarimų? Jei turit, tai klokit greičiau, plyyyyzzzzz
QUOTE(pašnekutė @ 2015 04 21, 19:07)
Nauji jie, bet ne odiniai. Na, kaip kvepia batų parduotuvės? Va toks ir kvapas. Tik jau laaaaaaaaaabai per stiprus. Kiek esu girdėjus, tai juos specialiai ar tai impregnuoja, ar tai išpurškia, kad kvepėtų oda, nors prie odos ir arti nebuvo. Tai vat kaip jums dar paaiškint, kaip jie kvepia... Aštriai.
O išmest suspėsiu - ne tam pirkau, kad mėtyti. Ir grąžint... nežinau... vieną dieną juos jau tampiau... ką jiems pasakyt grąžinant? Kad smirda? Sakys, reikėjo prieš perkant apsiuostyt
Nu, neeeeeežinau, per 14 d privalo priimt bet kokiu atveju...
Papildyta:
Beje, jūs kamantinėt tiknorit ar turit konkrečių patarimų? Jei turit, tai klokit greičiau, plyyyyzzzzz
Man dirbtinė oda ir smirda dirbtine oda, o ne natūralia
Na, jūs pati pagalvokit, kokie dar patarimai gali būti, jei net veranda prasmirdo
Jei skaitot angliškai:
http://www.ehow.com/...ux-leather.html
Jei neskaitot, tai reikia sumaišyti actą su vandeniu lygiomis dalimis ir purkšti ant dirbtinės odos. Tada nuvalyti su skudurėliu, sukamaisiais judesiais įtrinant į odą. Išvalius visą, palikti išdžiūti.
Tik nžn, kaip su acto kvapu, nes man jis ne mažiau smirda
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 04 21, 19:41)
O kai abu susimaišys...
Vis tas noras nusipirkt kažką pigiai
Nuneši atgal į parduotuvę ir po problemos
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 04 21, 19:41)
Jei skaitot angliškai:
Jei neskaitot, tai reikia sumaišyti actą su vandeniu lygiomis dalimis ir purkšti ant dirbtinės odos. Tada nuvalyti su skudurėliu, sukamaisiais judesiais įtrinant į odą. Išvalius visą, palikti išdžiūti.
pati norėjau apie actą parašyti
mano mama tarybiniais metais dirbo buitiniam aptarnavime avalynės taisykloj - tai ji dažnai batus acto skiediniu pravalo, sakė - kai mokėsi technikume, juos taip mokė. Bet laikai gal nebe tie
QUOTE(pašnekutė @ 2015 04 22, 18:07)
O kai abu susimaišys...
Vis tas noras nusipirkt kažką pigiai
actas neutralizuoja kvapą, o pats išgaruoja, bet aš jūsų vietoj nė nebandyčiau nieko daryti, o tiesiai į parduotuvę kėblinčiau grąžinti. Kam vargti? Turėtų priimti, nes parduotuvėje kvapo galima ir neužuosti, o vat namuose ir vienądien panešiojus - puikiai užuodžiama.. Taip ir pasakykit - netenkina odos pakaitalo kvapas, kuris per ilgai neišnyksta. be to - tai gali būti ir toksiška, tai kam nuodytis ir kitus nuodyti?
Gal zinote, ar galima grazinti savaite devetas basutes del to kad nusidevejo vidpadis, kadangi jis dirbtines odos, kuri ties kulnu nudilo.
Sveikos, taigi, šiandien, sūnus pavalė savo batus šlapiomis servetėlėmis, dėl kurių ant batų atsirado blukimo dėmės. Pabandžiau išskalbti, nepadėjo. Gal žinote ką galėčiau padaryti?
Nuotrauka:
http://i.imgur.com/rjXr111.jpg
Nuotrauka:
http://i.imgur.com/rjXr111.jpg