Įkraunama...
Įkraunama...

Batai, jų priežiūra, problemų sprendimai

buna ir batu nekokybisku, kuriu kulno sluosniai susiploja ar dar kas. bet jei ne viena pora isskreivina ir vis i ta pacia puse, tai matyt kazkas su pedom ar su laikysena ne taip.
i ortopeda reiktu kreiptis.
dar girdejau perkant mbt batus daro koki tai tyrima -ziuri ar teisingai svoris pasiskirsto. paskaitinekit tema apie siuos batus, gal rasit sau ka naudingo.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 11 08, 17:45)
O vat pastebėjau, kad beveik visos, kurios nešioja uggsus irgi kreivina tas kojas g.gif  Galvojau gal batuose problema, bet išeina visai kitaip kaip matau smile.gif

su uggsais yra toks dalykas, kad nera tvirto uzkulnio ir del to tie batai klypsta smile.gif tikrai kalte ne kojose. o va paprastuose batuose tai garantuotai eisena kalta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GūGa: 30 gruodžio 2009 - 17:25
jeigu batai kinieciu gamybos ir labai pigus tai manau jie kalti,nebet ir su geros kokybes batais taip buna..
Atsakyti
Kalta eisena, maciau kaip uggsai atrodo kai vienas sonas numintas. Vaizdelis nekoks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2009 11 08, 13:45)
Tikrai ne batuose beda  blush2.gif  o jojose, tik neaisku kodel ji krypsta jums i viena puse  g.gif  g.gif  gal reiketu jums deti i bata stpicelu padeli, kad pakeltu jums koja ar kaip  g.gif  g.gif

o ar yra tokiu ortopediniu paduku? g.gif
Atsakyti
Tema, kurią norėjau seniai sukurti blush2.gif Bet vis ir aiškinaus - aš kalta, ar batai? biggrin.gif Viskas paaiškėjo, kai keliskart iš eilės negailėdama nusipirkau odinius kokybiškus batus už geroką sumelę, kuri mane nuskriaudė, akcentuodama ne tik jų batų grožį, bet ir ''darydama'' bandymą g.gif

Nes man tas pats, kaip minėjo temos autorė, anksčiau to nebūdavo, o tik keli metai ši problema kamuoja.

Taigi taigi, nesvarbu batai pigūs/brangūs, kokybiški ar ne... Reziumė visados tas pats verysad.gif O as esu žemutė, visad nešioju batus su kulniuku, dažnai ir aukštoku... Tai galit pamanyt koks ''malonumas'', kai iškrypsta unsure.gif Gal su penkiais batsiuvais konsultavaus, sakė kalta eisena, siūlė apsilankyt pas ortopedą, gal ką patartų.

Tik bėda mano dviguba. Iškrypsta ne vienas batas, o abu doh.gif Žodžiu, vargo vakarienė....... Atrodo visad stengiuos eit atsargiai, grakščiai, bet net naujausi batai po kelių kartų jau ''sugenda'' verysad.gif Beje, mano stuburas iškrypęs unsure.gif Turbūt tai įtakoja.

QUOTE(xernesta @ 2009 11 08, 16:08)
Seip batas bus patogus kuomet tiks lengtis  ax.gif  koja patogiai atsigula ir niekur nesiklaipo  tongue.gif  yra dar tokie stebuklai kaip anti schok batai  biggrin.gif  stabili patogi pakulne, nevargina stuburo  thumbup.gif

Turiu antišokinius batus, tai pritariu, kad geras dalykas drinks_cheers.gif Patogumas ir stabilumas garantuotas. Va juos nešiau tvarkyt tik kartelį, kaip kad kitus po n kartų biggrin.gif

Įdomu ar turinčioms šią problemą, ortopedas padėjo bent dalinai ja išspręsti... Ir kokiais būdais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 18 sausio 2010 - 01:52
Turiu labai gražius baltus , odinius batukus , ir jie nusitrynė . Gal žinot būdų , kaip butu galima juos atnaujinti ? Girdėjau yra kažkokie dažai g.gif
Atsakyti
Būna batų parduotuvėse balti dažai odai. Aš savo kedukus irgi terliodavau su jais, bet paskui šveičiant purvus man kažkaip dar daugiau nusitrindavo...
Atsakyti
Reikės pabandyt , manau blogiau nebus biggrin.gif o kokia kaina tu dažų maždaug ?
Atsakyti
Žinok nepamenu, bet tikrai daugiau 20lt nekainuos. Ieškok visokiose Danijose, ten turėtų būti. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 02 25, 14:27)
Būna batų parduotuvėse balti dažai odai. Aš savo kedukus irgi terliodavau su jais, bet paskui šveičiant purvus man kažkaip dar daugiau nusitrindavo...

Senai, kai dirbau Danijoje, tai buvo toks tepalas-dažai baltos spalvos. Tai kiek bandydavau ant savo batų visai nieko, aišku pastoviai reikia tepti jais. Tik atsargiai, galimas variantas, kad tie kedai nuo dažų kur užtepta pradės geltonuoti smile.gif
Atsakyti
Ecco parduotuveje kažkokia speciali priemonė yra būtent šiai bėdai.
Atsakyti