Įkraunama...
Įkraunama...

Batai, jų priežiūra, problemų sprendimai

QUOTE(ddovile @ 2008 05 07, 12:25)
Erszebeth, taip viduj piesinys yra  biggrin.gif tai apie tuos pacius kalbam;)

drinks_cheers.gif taip, ir as tuos pacius turejau doh.gif nepatogus neispasakytai, nezinau kas man susisuko, kad juos pirkau doh.gif
Atsakyti
O man patogūs unsure.gif Nors kai pirkau kiek abejojau, nes atrodė kietoki. Bet porą dienų vietoje šlepečių pavaikščiojau, po to išėjau toliau, ir viskas buvo ok bigsmile.gif

Dar vienus lakuotus Vagabondus turiu, juodus, ale "mary janes", tik dirželis labai platus ir susiriša šone batraištuku. Tai vat su tais kankinausi, kol pratampiau doh.gif Bet dabar labai patogūs.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 05 07, 17:03)
O man patogūs  unsure.gif Nors kai pirkau kiek abejojau, nes atrodė kietoki. Bet porą dienų vietoje šlepečių pavaikščiojau, po to išėjau toliau, ir viskas buvo ok  bigsmile.gif

Dar vienus lakuotus Vagabondus turiu, juodus, ale "mary janes", tik dirželis labai platus ir susiriša šone batraištuku. Tai vat su tais kankinausi, kol pratampiau  doh.gif Bet dabar labai patogūs.

man tai irgi is pradziu buvo kietoki, ir kojas buvo nutryne,na bet poto tai pasishvilpaudama vaixiojau ir vaixioju dar 4u.gif o del ale mary janes batuku tai jau baisiai susidomejau, idomu kokie jie rolleyes.gif man tai silpnybe batams 4u.gif
Atsakyti
Šitie ax.gif Bet pernai juos pirkau.
Atsakyti
Mano labai panasus i siuos, tik kulniukas kitoks biski smile.gif Nerandu foto tiksliu doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twiggy: 09 gegužės 2008 - 12:01

o dbr tie musu vegabondai danijoj po 79 kainuoja g.gif o as visa kaina uz juos paklojus buvau verysad.gif
Atsakyti
Grįžtant prie lakinių batų priežiūros smile.gif)))
Gal kas žino, ką galima padaryti: nusipirkau juodus lakinius Caprice, negaliu nupasakoti, kaip aš jais patenkinta... bet sad.gif(((( vieno batelio lakavimas pradėjo trūkinėti sad.gif nežinau, ką daryti, patarkite, nes batai be galo patogūs ir faini....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mokka: 10 gegužės 2008 - 10:02
QUOTE(ddovile @ 2008 05 10, 09:16)
o dbr tie musu vegabondai danijoj po 79 kainuoja  g.gif  o as visa kaina uz juos paklojus buvau verysad.gif

Va va, as irgi 200Lt kaip i bala ismeciau schmoll.gif Tikrai jie tokiu pinigu nebuvo verti doh.gif 79Lt jau tikrai arciau tiesos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 05 10, 15:14)
Va va, as irgi 200Lt kaip i bala ismeciau  schmoll.gif  Tikrai jie tokiu pinigu nebuvo verti  doh.gif  79Lt jau tikrai arciau tiesos  smile.gif

kad tu 200 neverti tai tkr sutinku, jau vien tada apie tai pagalvojau,kai tie juodi bruksniai ant ju atsirado g.gif bet va db kaip cia patare kazkas, su nagu lako valikliu pavaliau ir vel kaip nauji;)
Atsakyti
Turiu tokia problema - nusipirkau labai grazius batelius, bet jie siek tiek prasitampe ir ties kulnu smukcioja, nebeimanoma su jais vaikscioti doh.gif Gal kuri nors zinote efektyviu budu, kaip galima pamazinti batus, ar padaryti ka nors, kad ju oda susitrauktu?? nenoreciau ismesti batu juos vos kelis kartus uzsidejusi, juo labiau kad negaliu sau leisti taip daznai naujus pirkti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet_mint @ 2008 05 27, 14:46)
Turiu tokia problema - nusipirkau labai grazius batelius, bet jie siek tiek prasitampe ir ties kulnu smukcioja, nebeimanoma su jais vaikscioti  doh.gif Gal kuri nors zinote efektyviu budu, kaip galima pamazinti batus, ar padaryti ka nors, kad ju oda susitrauktu?? nenoreciau ismesti batu juos vos kelis kartus uzsidejusi, juo labiau kad negaliu sau leisti taip daznai naujus pirkti wink.gif

Batu parduotuvese yra pirkti tokiu uzkulniu,jie prisilipdo ties kulnu viduje ir batas nesmukcioja,beje ju nesimato. Pasiklausinek batu parduotuvese smile.gif
Atsakyti
jei batai per dideli siaip tai reik nusipirkt tokius padukus i vidu, siaip odos 'nesutrauksi' visada batai prasitampo
Atsakyti