QUOTE(ddovile @ 2008 05 07, 12:25)
O man patogūs
Nors kai pirkau kiek abejojau, nes atrodė kietoki. Bet porą dienų vietoje šlepečių pavaikščiojau, po to išėjau toliau, ir viskas buvo ok
Dar vienus lakuotus Vagabondus turiu, juodus, ale "mary janes", tik dirželis labai platus ir susiriša šone batraištuku. Tai vat su tais kankinausi, kol pratampiau
Bet dabar labai patogūs.
Dar vienus lakuotus Vagabondus turiu, juodus, ale "mary janes", tik dirželis labai platus ir susiriša šone batraištuku. Tai vat su tais kankinausi, kol pratampiau
QUOTE(Erszebeth @ 2008 05 07, 17:03)
O man patogūs
Nors kai pirkau kiek abejojau, nes atrodė kietoki. Bet porą dienų vietoje šlepečių pavaikščiojau, po to išėjau toliau, ir viskas buvo ok
Bet dabar labai patogūs.
man tai irgi is pradziu buvo kietoki, ir kojas buvo nutryne,na bet poto tai pasishvilpaudama vaixiojau ir vaixioju dar
Mano labai panasus i siuos, tik kulniukas kitoks biski
Nerandu foto tiksliu
QUOTE(ddovile @ 2008 05 10, 09:16)
o dbr tie musu vegabondai danijoj po 79 kainuoja
o as visa kaina uz juos paklojus buvau 
Va va, as irgi 200Lt kaip i bala ismeciau
QUOTE(Twiggy @ 2008 05 10, 15:14)
Va va, as irgi 200Lt kaip i bala ismeciau
Tikrai jie tokiu pinigu nebuvo verti
79Lt jau tikrai arciau tiesos 
kad tu 200 neverti tai tkr sutinku, jau vien tada apie tai pagalvojau,kai tie juodi bruksniai ant ju atsirado
Turiu tokia problema - nusipirkau labai grazius batelius, bet jie siek tiek prasitampe ir ties kulnu smukcioja, nebeimanoma su jais vaikscioti
Gal kuri nors zinote efektyviu budu, kaip galima pamazinti batus, ar padaryti ka nors, kad ju oda susitrauktu?? nenoreciau ismesti batu juos vos kelis kartus uzsidejusi, juo labiau kad negaliu sau leisti taip daznai naujus pirkti
QUOTE(sweet_mint @ 2008 05 27, 14:46)
Turiu tokia problema - nusipirkau labai grazius batelius, bet jie siek tiek prasitampe ir ties kulnu smukcioja, nebeimanoma su jais vaikscioti
Gal kuri nors zinote efektyviu budu, kaip galima pamazinti batus, ar padaryti ka nors, kad ju oda susitrauktu?? nenoreciau ismesti batu juos vos kelis kartus uzsidejusi, juo labiau kad negaliu sau leisti taip daznai naujus pirkti 
Batu parduotuvese yra pirkti tokiu uzkulniu,jie prisilipdo ties kulnu viduje ir batas nesmukcioja,beje ju nesimato. Pasiklausinek batu parduotuvese