Įkraunama...
Įkraunama...

Batai, jų priežiūra, problemų sprendimai

haha man irgi taip yra su vienais batukais biggrin.gif pirkau tai tiko labai labai, o dabar smukcioja, vos ne kaip tapkes. tai buvo toks dalykas, kad begdama per gatve pameciau bata, teko begti atgal pasiimti lotuliukas.gif doh.gif nuo to laiko sakiau nebepirksiu balerinos tipo bateliu be jokiu gumeliu dirzeliu ir t.t., kad nepamesciau rolleyes.gif
Atsakyti
na aš nežinau ar padės, bet man buvo atvirkštinis variantas: nupirkau odinius batus ir perejau per šlapią žolę, kai batai išdžiūvo man pasidrė per maži verysad.gif . Tiesa batai išdžiūvo ant saulės, nes nusiaviau juos ir pastačiau pas mamą verandoj.
Atsakyti
ir as kelias poras krentanciu batu turiu smile.gif ketinau pirkti tas silikonines juosteles (uzkulnius) arba neslystancias pagalveles

droge maciau yra.... ziuresim ar pades biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2008 05 28, 13:03)
ir as kelias poras krentanciu batu turiu smile.gif  ketinau pirkti tas silikonines juosteles (uzkulnius) arba neslystancias pagalveles

droge maciau yra....  ziuresim ar pades  biggrin.gif

Nepadeda tie uzkulniai, as turiu, bet vistiek smukcioja bateliai doh.gif
Atsakyti
As irgi vienus batukus tokius turiu, taciau nieko jiems nedaeriau, nes pavaikstau kelias dienas ir kazkaip priprantu, ismokstu su jais vaiksciot ir nebesmukcioja. Jau antra sezona jie pas mane, tai is po ziemos teko vel mokintis vaiksciot su jais biggrin.gif Ir dabar planuoju vel tokius pat pirkt, tik truputi kitos odos fakturos ir nenusprendziu pirkt dydziu mazesnius, kad kai issitampys butu geri, ar tokio pat dydzio- a vdrug ta kita faltura nesitampo taip lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,na ka "aklai" pirkau batelius ir mazoki.. doh.gif gal kas zino kokiu budu kaip siek tiek pratempti??smile.gif buciau labai dekinga jei pasidalintumet savo patirtimi
Atsakyti
QUOTE(viliux1 @ 2008 06 05, 17:20)
Sveiki,na ka "aklai" pirkau batelius ir mazoki.. doh.gif  gal kas zino kokiu budu kaip siek tiek pratempti??smile.gif buciau labai dekinga jei pasidalintumet savo patirtimi

Yra pora receptų, bet jais naudotis tik su sąlyga, kad batų niekaip niekaip negali grąžinti atgal, kad jie nėra brangūs, kad naudosi a la laisvalaikiu ar pan. Nes
batai niekada nebeatrodys itin nauji, bus iškart kaip padėvėti, šiek tiek pasiraukšlės, kaip atsitinka kiek panešiojus.

1.Pilti karštą vandenį (beveik verdantį), o kai jau galėsi kišt koją - kišk ir pavaikščiok.

2. Pilti spiritą, bet jo sunku gaut ir efektas mažesnis. Degtinė netinka smile.gif

Bet visa tai nesveika kojai, išvis patarčiau tau tų ankštų batų atsisakyt. Minėtuosius receptus aš taikiau žaaalioje jaunystėje, siekiančioje blokados laikus, kai ne visada galėjai pirkti, ką nori.
Atsakyti
QUOTE(viliux1 @ 2008 06 05, 18:20)
Sveiki,na ka "aklai" pirkau batelius ir mazoki.. doh.gif  gal kas zino kokiu budu kaip siek tiek pratempti??smile.gif buciau labai dekinga jei pasidalintumet savo patirtimi

yra tokios putos specialiai tokiam reikalui bandziau padejo thumbup.gif
Atsakyti
Nunesk i parduotuve ir pasikeisk i didesnius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita23 @ 2008 06 05, 18:35)
Nunesk i parduotuve ir pasikeisk i didesnius smile.gif

jei rašo, kad pirko aklai, tai greičiausiai, kad ir ne iš parduotuvės.....
Atsakyti
jei gali ikisti koja, tai pasiimk daaaug pleistriuku, kad galetum uzklijuoti nuospaudas bei nuotrynas ir panesiok. mirksiukas.gif Zinoma, cia priklauso nuo batu, gali ir neprasitampyti. ax.gif
Stai as pernai nusipirkau batukus, mazoki siek tiek buvo, tryne, taciau per vasara panesiojus, rudeniop vel buvo nepatogus, nes prasitampe, dabar vis smukcioja doh.gif doh.gif
Atsakyti
Matot,manau su tuo vandeniu turetu padet,nes jie man siauroki.o drauge dar siandien sake zinanti kazkoki pratampimo buda su actu lotuliukas.gif
Atsakyti