Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesuagęs gomuriukas

QUOTE(Pumbukas @ 2008 06 10, 15:31)
na mus jau pagulde. Operacija ryt ryte 9 val.

kažkaip man dar nemalonu ligoninę prisimint
net šiurpas krečia
labai tikim kad temperatūros nebus ir operacija bus atlikta 4u.gif
Atsakyti
Laikysim kumštukus, Pumbuk,už jus. Ir lauksim gerų žinių mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Mamos, labai labai ačiū už palaikymą. Jis tikrai padėjo wub.gif Ką aš be Jūsų daryčiau g.gif

Perskaičiau viską, ką prirašėt kol manęs nebuvo ir supratau, kad man kaip ir Kodėlčiukei dar per sunku rašyti apie tą laiką, kol buvom ligoninėje. Dar vis rieda ašarytės.

Ačiū, kad nepalikot manęs vienos 4u.gif

Galbūt šiandien į katalogą įdėsiu nuotrauką, kaip pasikeitė mano žiogas.

Pumbuk, jei bus galimybė parašyk, kurioje palatoje esi, mes su žiogu užlėksim ax.gif
Atsakyti
smagu, Žioguti, kad jūs jau namie 4u.gif
Atsakyti
Žioguti, kaip jūs laikotės su Viliuku?

įdomu ar Medeinę operavo unsure.gif
Atsakyti
Aha, ir ar aš vis šiandien pagalvoju, kaip ten Pumbukui sekasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 06 11, 14:18)
Žioguti, kaip jūs laikotės su Viliuku?

įdomu ar Medeinę operavo  unsure.gif

Mes visai neblogai, bet kažkaip sunku Viliukui kvėpuoti pro nosį: ar sloga, ar ten dar viskas išburkę g.gif

Rytoj pabandysiu paeiškoti Pumbukų, nes turėsim važiuoti ryte pasirodyti gydytojams.
Atsakyti
Sveikutes,
isoperavo Medeinuke musu. Dabar dar reanimacijoj, bet ryt kels i 5 palata wink.gif Vaikutis jau atsipeikejes is po narkozes, bet dar neapsiprates su nauja burnyte, todel parekia karts nuo karto...ok, einu vel supti savo dziaugsmeli ir pabandysiu uzmigdyti. Iki visoms ir lauksim Zioguciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumbukas @ 2008 06 11, 18:29)
Sveikutes,
isoperavo Medeinuke musu. Dabar dar reanimacijoj, bet ryt kels i 5 palata wink.gif Vaikutis jau atsipeikejes is po narkozes, bet dar neapsiprates su nauja burnyte, todel parekia karts nuo karto...ok, einu vel supti savo dziaugsmeli ir pabandysiu uzmigdyti. Iki visoms ir lauksim Zioguciu wink.gif

Stiprybės ir kantrybės Jums 4u.gif
Atsakyti
Pumbuk, labai džiugu, kad jūs jau po operacijos. Abiem su Medeine stiprybės ir sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
Pumbuk, džiugu kad jau po visko jūs
stiprėkit 4u.gif
Atsakyti
Daug sveikatėlės mažutei MEDEINYTEI 4u.gif Laikykitės mergytės wink.gif
Atsakyti