Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesuagęs gomuriukas

Greičiau sveikit, Pumbuk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas,

Šiandien apsilankėm Žalgirio klinikoje pa sdaktarus. Pas mus viskas gerai thumbup.gif

Aplankėm ir Medeinę. Merginos, kad Jūs žinotumėt, kokias gražias kasas turi Medeinė (visai kaip mamos) thumbup.gif Jos lūpytė atrodo atrodo labai labai gražiai. Medeinės šypsena tiesiog užburianti ir tiek daug papasakojo man vaikas wub.gif Linkiu, kad ir toliau joms taip gerai sektųsi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 06 12, 10:30)
Labas,

Šiandien apsilankėm Žalgirio klinikoje pa sdaktarus. Pas mus viskas gerai thumbup.gif

Aplankėm ir Medeinę. Merginos, kad Jūs žinotumėt, kokias gražias kasas turi Medeinė (visai kaip mamos) thumbup.gif Jos lūpytė atrodo atrodo labai labai gražiai. Medeinės šypsena tiesiog užburianti ir tiek daug papasakojo man vaikas wub.gif Linkiu, kad ir toliau joms taip gerai sektųsi. 4u.gif

Kaip smagu skaityti tokias geras naujienas wub.gif thumbup.gif Labai už visus džiaugiuosi 4u.gif Medeinei ir Viliukui didelis didelis bučkis 4u.gif

Žioguti, jei turi, įdėk Viliuko nuotraukytę į bendrą albumuką 4u.gif

O aš su vaikais rytoj išvažiuoju į kaimą, pas savo močiutę. Jau ir braškių bei žemuogių yra, tai vaikams tikras rojus thumbup.gif Po Joninių ir mes su Pauliuku eisim į Žalgirio kliniką pasirodyti. Labai tikiuosi, kad viskas gražiai sugijo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneR: 12 birželio 2008 - 09:48
laba diena 4u.gif

su šypsena perskaičiau tokias geras naujienas
džiaugiuosi ir dėl Viliaus ir dėl Medeinės smile.gif
Atsakyti
Viskas, fotosesija padaryta ir pasikeitimų nuotrauka įkelta ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
balioneliai Pumbuku seimynai wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gal kas nors atsiustu man prisijungima prie bendro albumiuko? blush2.gif
Atsakyti
Mums paskyrė birželio 30 d. atvažiuoti, tai jau labai tikiuosi, kad šį kartą viskas bus gerai ir mus operuos. Jau radau kur mums kraujo krešėjimo tyrimą padarys.
Atsakyti
aciu labai, jau gavau 4u.gif
einu apziuret jusu vaikuciu ir savo ikelsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif kaip džiaugiuosi dėl jūsų visų, abai malonu kad viskas gerai su mūsų mažiukais smile.gif , o kaip tas nuotraukytes pasižiūrėti?? unsure.gif ir saviškį parodyti??? 4u.gif
Atsakyti
Nuostabu skaityt geras naujienas biggrin.gif Viliukas labai isgrazejes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Na visi vaikuciai nuostabus wub.gif
Atsakyti
labai smagu apziuret kitus vaikucius ir savo parodyt bigsmile.gif jau ir komentaru spejau sulaukt blush2.gif
pasinej nuotraukoj Jonukas buvo visas issiziojes, tai jo visos bedeles matesi, reikes kada nuskanuot prie progos ax.gif
Atsakyti
Labai ačiū už prisijungimo duomenis 4u.gif , o jau vaikučių grožis bigsmile.gif labai smagu žiūrėti į gražius pasikeitimus, dar vienas netaktiškas klausimas, o kaip man ydėti savo "mažiuko" foto, na mano jau didelis pagal jūsų pabiručius rolleyes.gif
Atsakyti