Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesuagęs gomuriukas

įsivaizduoju koks irzlus vaikas dėl dantuko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vienišoji @ 2008 06 14, 18:38)
Pas Pauliuką antras dantukas dygsta, įdomiausia kad viršuj ir įtariu kad 2 iš karto ten išdygs, nes labai jau ištinę, vieną dantuką jau užčiuopiu. Ir jau toks neramus, pyksta baisiai. doh.gif

jo jo, kai dantuka dygsta neramus jie labai būna. Linkime kad kuo greičiau ir "švelniau" jie išlystų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

Pirmiausia tai labiausia džiaugiuosi,kad pas VILIUKA tokie pasikeitimai thumbup.gif yahoo.gif 4u.gif Žioguti,pagaliau neužgaudinės širdies sakydami: kokie dantys... Tikrai,be galo smagu,kad pavyko tas dantenėles paslėpti thumbup.gif Tiesa,Žioguti,o VILIUKUI ta skylute gomurį gal irgi tuo pačiu užsiuvo g.gif

Pumbuk,labai smagu,ir už jus,kad jau išsioperavote thumbup.gif Kaip jaučiasi MEDEINYTĖ šiuo metu? g.gif

Kodėlčiuk,nenuostabu,kad sumažėjo pienelio,čia na juokas tos operacijos doh.gif Aš irgi taip svajojau GEDUKA maitinti,pati...deja.. sad.gif Kai nusitraukinėjau,tai vistiek tas pienelis ne taip gaminasi,o dar tie pergyvenimai... Na,gal nedings visai pienelis pas jus,kuo daugiau skysčiu sako reikia gerti,bent du litrus per diena,pabandykit... smile.gif

Mes tai šiuo metu krikštynom vis gyvenam,nusimato 28 d. trys viename Gedučiui:gimtadienis,vardadienis,krikštynos doh.gif biggrin.gif Na,o man pirmadieni vairavimo egzaminas,ketinu tapti oficiali vairuotoja tongue.gif
Atsakyti
Vilmux, didžiausios sėkmės egzamine 4u.gif Oi ne pyragai ten, pati neperseniausiai išlaikiau smile.gif
Atsakyti
sėkmės vairavimo egzamine 4u.gif
aš jau gana senokai juos laikiau
tada labai sunku nebuvo
o dabar kiek girdėjau reikalavimai didesni doh.gif
Atsakyti
Ačiu merginos,bandysiu laime smile.gif
Atsakyti
Sveikutės!

Ak,merginos,pasiskųsiu blush2.gif mano mazgius apsirgo sad.gif Pradėjo viduriuot,temperatura pakilo,kas blogiausia,kad mažai geria skysčiu huh.gif Nežinau,ir atrodo nieko blogo nesuvalgė,nesuprantu g.gif
Atsakyti
Vilmux, kaip Gedutis, gal jau geriau, ar laikosi temperatūra? Gal kokį virusą pasigavo?
O skysčių tai jo reikėtų, nu bet ką darysi, jei negeria, juk nepaaiškinsi tokiem mažiukam... O dantukai negali lysti? g.gif
Atsakyti
Negeriau kolkas sad.gif Dėkui dievui,šiaip ne taip smecta sugirdžiau,ir arbatos pagėrė,ryžiu košytės suvalgė bliudelį.Na gal kaip nors... Dantim gal nelabai suversčiau bėda,nes jau taip viduriuot,su temperatura...na,net nežinau g.gif Jam panašiai buvo prieš keleta mėnesiu,tiek,kad nebuvo temp.,tada tuno konservuoto užvalgė ir matyt netiko. O dabar net neįsivaizduoju nuo ko,gali buti,kad koks virusiukas g.gif
Atsakyti
Kaip laikotės, Vilmux? Mano sesers mergaitei panašiai buvo prieš kelias dienas, tai jie bėdą suvertė arbūzui, gal ir jūs kartais valgėte?
Atsakyti
QUOTE(kristina3 @ 2008 06 16, 11:17)
Kaip laikotės, Vilmux? Mano sesers mergaitei panašiai buvo prieš kelias dienas, tai jie bėdą suvertė arbūzui, gal ir jūs kartais valgėte?

Labutis,ačiu KRISTINA,neko labai gero,viduriuojam,temp.turim. Bet sumaitinau bliudeli košįs spec.skirtos viduriuojantiems vaikučiams,išgere 200 arbatos su gerom bakterijom.Eisiu tuoj smectos dar duoti. Žiurėsim kaip bus toliau...O arbuzo nevalgėm,GEDUTIS kažkaip juo nesusižavėjo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2008 06 16, 11:44)
Labutis,ačiu  KRISTINA,neko labai gero,viduriuojam,temp.turim. Bet sumaitinau bliudeli košįs  spec.skirtos viduriuojantiems vaikučiams,išgere 200 arbatos su  gerom  bakterijom.Eisiu  tuoj  smectos dar  duoti. Žiurėsim  kaip  bus toliau...O arbuzo nevalgėm,GEDUTIS kažkaip  juo  nesusižavėjo schmoll.gif

Panasu i roto/noro virusa verysad.gif Sveikatytes Geduciui 4u.gif .Kai maniske sirgo rotu,geriau nei smekta padejo enterol ,duodavau du kartus per diena,labai greit sutvarke viduriavima.

Labai dziugu skaityt,kad visiems isoperuotiems vaikuciams viskas gerai thumbup.gif siunciam visiems po balioneli 4u.gif O mazasis ziogutis,kad isgrazejes thumbup.gif

Aciu visoms linkejusioms mano mazei sveikatytes 4u.gif Ech eilini kart teko gert antibiotikus,nors taip tikejausi,kad tik virusiukas puola doh.gif Jau atrode issikapstem,vakar vel tempa virs 38 .Vel gydytoja i namus,o liga neaiski verysad.gif
plauciukai svarus,truputi gerklyte paraudus,bet kruminis dantukas dygsta,tai gal cia jis kaltininkas,nes temperatura kol kas nesukilo tfu tfu tfu

Pasiguodziau ax.gif
Atsakyti