Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesuagęs gomuriukas

Ir mes sveikinam Gedutį su 2-uoju gimtadieniu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mano mažutis ėmė dantukais griežti, gal žinot kaip atpratinti jį nuo to?
Atsakyti
Vienišoji, o Jūs ar tik ne rytoj važiuojat į ligoninę? g.gif Ar pavyko, kur pasidaryti kraujo tyrimą?

Na o mūsų šeimai geriausias laikas susitikimui būtų įtariu rugpjūčio pabaiga, nes jau ir skruzdeliukas bus gimęs, ir truputi paaugęs ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Visu pirma visoms labai didelis dėkui už sveikinimus mano berniukui aciuks.gif

Atšventėme pukiai,tiek,kad oras buvo labai nekoks,bet į vakara pasitaisė.Vėliau įkelsiu nuotraukyčiu smile.gif

Atsakyti
Sveikutės,

nors ir pavėluotai, bet didžiausi sveikinimai ir geriausi linkėjimai Gedučiui. Didelis didelis bučkis nuo mūsų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mums geriausiai susitikimui tiktų rugpjūčio pradžia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vienišoji @ 2008 06 28, 15:59)

Mano mažutis ėmė dantukais griežti, gal žinot kaip atpratinti jį nuo to?

Rokas irgi vat neperseniausiai griežė dantukais naktimis, taip stipriai, bet tik kokias 3-5 minutes ir toliau miegodavo. Aš skaičiau, kad tai gali būti nuo netaisyklingo dantų sąkandžio, streso arba pervargimo. Dar gali būti, kad turi kirminų. Bet vat jau kelios naktys tylu ramu... g.gif
O kada mažutis griežia - dieną ar naktį?
Atsakyti
[quote=kristina3,2008 06 30, 22:05]
Sveikutės,

nors ir pavėluotai, bet didžiausi sveikinimai ir geriausi linkėjimai Gedučiui. Didelis didelis bučkis nuo mūsų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
laba diena, mamos 4u.gif
kaip gyvenat?
smagu kad pamažu prasideda vasarariški orai thumbup.gif

mums reiks važiuot į Žalgirį pasirodyt
jau praėjo visas mėnuo po operacijos
Domantukas grįžo į savo seną rimtą
atsigavom abu ax.gif
ir siūliukai iš vidinės lūpytės pusės baigia išbyrėti

tai tiek naujienų pas mus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 07 02, 11:29)
mums reiks važiuot į Žalgirį pasirodyt
jau praėjo visas mėnuo po operacijos
Domantukas grįžo į savo seną rimtą
atsigavom abu  ax.gif

kaip greitai laikas bega, atrodo dar visai neseniai laikem kumstukus uz jus, kad operacija gerai praeitu blush2.gif
Atsakyti
Idomu kaip sekasi Vienisajai su suneliu? Tikiuos, kad Pauliuka jau issoperavo smile.gif Mamytei stiprybes, na o suneliui sveikatytes. 4u.gif Lauksim gryztanciu su gerom naujienom smile.gif

Atsakyti
tikrai greitai laikas bėga
čia vasara čia žiema unsure.gif

gal vienišoji duos kokią žinią mobiliuoju tel. g.gif
Atsakyti
O mes jau namie. ax.gif
Operavo mano Pauliuką antradienį, operacija praėjo gerai. Tiesa, iš karto po operacijos sunku mažiukui buvo, vakare tiek įsirėkė, kad stiprokų nuskausminųjų suleido, kad nusiramintų. Apetito tai neprarado, prabudęs po operacijos po geros valandos pienuko nemažai išgėrė, o kitą dieną jau visai gerai valgė. Šiandien leido mums namo važiuoti, antradienį reiks važiuoti siūlų ištraukti. Atvažiavom namo su užklijuota panose ir vamzdeliu nosytėj, tai dabar saugom lūpytę kaip aukselį. smile.gif
Atsakyti
Vienišoji, kokios geros naujienos pas Jus thumbup.gif Džiaugiuosi už Jus, šaunuoliai 4u.gif
Atsakyti
Džiaugiamės už Jus vienišoji 4u.gif sveikatytės Pauliukui 4u.gif
Atsakyti