Žioguti,kaip jusu savijauta,ar nesunku vaikščioti? Kaip greitai bėga laikas,jau tuoj Viliukas broliuka turės
Vienišoji,pagaliau...
Labai smagu girdėti,kad jus jau po operacijos ir jums viskas puiku
Žioguti,kaip jusu savijauta,ar nesunku vaikščioti? Kaip greitai bėga laikas,jau tuoj Viliukas broliuka turės
linkim Pauliukui greičiau atsigauti po operacijos
vienisoji,jau jus namuciuos
.
kazko tai aprimes skyrelis
Atostogauja
Tikrai ,kaip zioguti jautiesi?Gi jau ne uzkalnu
gimdymas.
Oi, kaip smagu, kad jus jau namie
Sveikatytes Pauliukui
Dėkui visoms už linkėjimus ir palaikymą.
Tik dabar namie visiems nedidelė paranoja, kad tik Pauliukas niekur lupytės neužsigautų. Buvo veiduku ant pagalvės nugriuvęs, tai truputį per patinimą užsigavo ir kraujuko nubėgo, bet greit praėjo. Nelabai žinau kaip jo pleistriukus panosėj prižiūrėti, nesiduoda pavalyti, spurda labai, tai bijau siūlę užgauti valydama pleistriukus ar nosytę. Kaip užmiega šiek tiek pavalau, bet gerai neišsivalo. Kai antradienį ištrauks jam siūliukus, tai jau ramiau bus.
Tik dabar namie visiems nedidelė paranoja, kad tik Pauliukas niekur lupytės neužsigautų. Buvo veiduku ant pagalvės nugriuvęs, tai truputį per patinimą užsigavo ir kraujuko nubėgo, bet greit praėjo. Nelabai žinau kaip jo pleistriukus panosėj prižiūrėti, nesiduoda pavalyti, spurda labai, tai bijau siūlę užgauti valydama pleistriukus ar nosytę. Kaip užmiega šiek tiek pavalau, bet gerai neišsivalo. Kai antradienį ištrauks jam siūliukus, tai jau ramiau bus.
Bet kudel neduoda soske valgyt
Juk sauksteliu galima labiau uzgaut,nei soske.
QUOTE(vilmux x @ 2008 07 05, 09:45)

QUOTE(sopfi @ 2008 07 05, 17:19)
vienisoji,jau jus namuciuos
.
Atostogauja
gimdymas.
Oi, merginos, ačiū rūpestį. Vaikščioti jau tikrai sunku. Puškuoju kaip garvežys
Kad ir kaip būtų sunku, bet per šį ilgąjį savaitgalį buvom nulėkę prie jūros į Karklę. Gerai, kad buvo nei per karšta, nei per šalta
SVEIKINAME VILIUKA SU 4-UOJU GIMTADIENIU
LINKIME DAUG SAULUTĖS ŠVIESIOS IR VAIKYSTĖS GRAŽIOS
LINKIME DAUG SAULUTĖS ŠVIESIOS IR VAIKYSTĖS GRAŽIOS
Sveikutės mamytės
Jau senokai esu Jūsų nuolanki paslaptinga skaitytoja...bet niekaip nedrysau prie jūsų prisijungti, ir vienos mamytės paraginta nusprendžiau, kad visgi būtų labai smagu iš arčiau su jumis susipažinti
Auginame mažute pupytę. Turime abipusį lūpos ir gomurio nesuaugimą. Sužinojom apie šį defektėlį dar kaip mažylė buvo mano pilvelyje. Kelias sunkus buvo...dabar jau lengviau...
Su viena iš mamyčių jau senokai bendraujame, norėčiau viešai jai padėkoti už švelnią širdį, atvirumą ir palaikymą, ji man morališkai labai padėjo
Praeitą savaitę mums paskyrė lupytės operaciją, kuri bus rugsėjo 1 d. Kankina nežinomybė..
Beje, praeitą savaitę mačiau Žiogutį su Viliukų klinikoje, labai drąsus berniukas, norėjo labai pamatyti mano lelytę
Tikiuosi, kad priimsite į savo mamyčių būrį
Jau senokai esu Jūsų nuolanki paslaptinga skaitytoja...bet niekaip nedrysau prie jūsų prisijungti, ir vienos mamytės paraginta nusprendžiau, kad visgi būtų labai smagu iš arčiau su jumis susipažinti
Auginame mažute pupytę. Turime abipusį lūpos ir gomurio nesuaugimą. Sužinojom apie šį defektėlį dar kaip mažylė buvo mano pilvelyje. Kelias sunkus buvo...dabar jau lengviau...
Su viena iš mamyčių jau senokai bendraujame, norėčiau viešai jai padėkoti už švelnią širdį, atvirumą ir palaikymą, ji man morališkai labai padėjo
Praeitą savaitę mums paskyrė lupytės operaciją, kuri bus rugsėjo 1 d. Kankina nežinomybė..
Beje, praeitą savaitę mačiau Žiogutį su Viliukų klinikoje, labai drąsus berniukas, norėjo labai pamatyti mano lelytę
Tikiuosi, kad priimsite į savo mamyčių būrį
Sveikutes mamytes,
Nu nieko, Zioguti, nebedaug ir beliko, nebeilgai busi
. Greitai supuosi savo lialiuka
Oi kaip smagu!!!
Mes taip pat su Medeinyte sveikinam VILIUKA su 4-uoju GIMTADIENIU
Tris kart VALIO VALIO VALIO
Buckis
Sveika prisijungusi prie musu Konfeti
Dziaugiuosi, kad dabar lengviau, bet pamatysit,po operacijos viskas pasikeis. Viskas atrodys kitaip. Svarbiausia saugokit savo mazyle, apgaupkit savo meile ir siluma
Musu mazylei taip pat abipusis lupos ir gomurio nesuaugimas, labai su vyru pergyvenom, o atlikus operacija viskas pasikeite i geraja puse
Fainulka mazyle, lupyte tikrai graziai atrodo.Dabar ir valgyti gerai pradejo, beveik nebeciaudo valgymo metu, turbut ryti ismoko ir maistelis nebeina pro nosyte.
Aisku dar laukia ne viena operacija, taciau su kiekviena operacija viskas tik geres.
QUOTE(Ziogutis @ 2008 07 08, 08:46)
Oi, merginos, ačiū rūpestį. Vaikščioti jau tikrai sunku. Puškuoju kaip garvežys
O eisena kaip pas vėžlį
Vakar ir kojos jau tinti pradėjo, bet manau, kad čia nuo karščio.
Kad ir kaip būtų sunku, bet per šį ilgąjį savaitgalį buvom nulėkę prie jūros į Karklę. Gerai, kad buvo nei per karšta, nei per šalta
Bet pakartoti kelionės neneorėčiau, nes labai sunku buvo išbūti automobilyje taip ilgai 
Nu nieko, Zioguti, nebedaug ir beliko, nebeilgai busi
Mes taip pat su Medeinyte sveikinam VILIUKA su 4-uoju GIMTADIENIU
Tris kart VALIO VALIO VALIO
Buckis
Sveika prisijungusi prie musu Konfeti
Dziaugiuosi, kad dabar lengviau, bet pamatysit,po operacijos viskas pasikeis. Viskas atrodys kitaip. Svarbiausia saugokit savo mazyle, apgaupkit savo meile ir siluma
Musu mazylei taip pat abipusis lupos ir gomurio nesuaugimas, labai su vyru pergyvenom, o atlikus operacija viskas pasikeite i geraja puse