Nesutinku, kad santykiu pavirsutinumas priklauso nuo kalbos.. priklauso nuo paciu zmoniu, nesvarbu ar jis lietuvis, ar italas, ar ispanas..
Siuo metu situacija tokia, kad dabar jau keletas dienu kaip issiskyriau su lietuviu. Ne del ispano. Del to, kad nezinau ar ji myliu, ar tas jausmas, kuri jauciau nebuvo tik prisirisimas.. Zinau, kad grizus i Lietuva butu laikas kartu pradet gyventi, galvot apie santuoka.. Jis jau uzsimindavo, kad galesim pradet kartu gyventi.. O man nuo tos minties darydavosi kazkodel baisu..
As jam pasakiau, kad nesu tikra savo jausmais.. po to pirma diena buvo labai bloga, nuolat apie ji galvojau, norejau jungtis vel su juo kalbet lyg niekur nieko, vel grizt i jo glebi.. net skrandzio opa nuo nervu atsinaujino.. jauciausi kalta, kad sugrioviau visus planus, kuriuos buvom sukure.. be to jis mane kaltino, kad jis viska prie manes derina.. o tokiu kaltinimu jau buvo ir anksciau, nors as visad maniau, kad mes abu derinames viens prie kito..
Bet antra diena viskas atlego. Supratau, kad nenoriu, jog po 50 metu kai pasensim jis prikaisiotu man, jog sugrioviau jam gyvenima, nes jis "viska prie manes derino", kad neturejo draugu del manes (nors ji visad skatinau nesedeti namie, o kur nors iseiti su draugais, nenutraukti kontaktu), nes draugams nebeliko laiko del manes, kad atostogas visad derino prie manes ir pan., zodz, kad jo gyvenimo centras buvau as ir jis nieko daugiau nemate.
Kazkaip keista, kad dabar visai normaliai jauciuosi. Galbut uz kurio laiko viskas pasikeis, nezinau.. galbut kai grisiu i Lietuva ir ji vel pamatysiu.. o gal ir nebepasikeis..
Del ispano..

kai vaisius tapo nebeuzdraustas, jo saldumas sumazejo..

visgi jis man patinka ir man smagu su juo leisti laika.

Bet kol kas nezinau ar tai gali peraugti i kazka daugiau ir ar tai truks ilgiau nei tie pora menesiu, kurie mum cia liko..