Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralių garbanėlių savininkės

skaiciau kazkokios kirpejos patarima zurnale, tai paprasciausias alyvuogiu aliejus,
ipilu i inda didesni karsto vandens , tada i mazesni induka alieju, ir ta mazesni induka su aliejumi, idedu i ta didesni su karstu vandeniu, jis pasyla ir tada tepu plaukus nuo galu, iki virsugalvio.tada maisiuka, ir ranksluosti, reijkia, bet nemoku, as su ranksluoscium sedeti krenta man jis . tai dedu tik maisiuka. o tada kaip kad visad galva plaunu su sampunu, kuo geriausiai issiplauna.smile.gif

seip kirpeja sake lb lb gerai avokadas plaukams bet toks jau gerai prinokes , minkstokas . drekina gerai plaukus, bet dar sito neprisiruosiu isbandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 27 lapkričio 2008 - 17:10
QUOTE(0kristut0 @ 2008 11 27, 17:09)
skaiciau kazkokios kirpejos patarima zurnale, tai paprasciausias alyvuogiu aliejus,
ipilu i inda didesni karsto vandens , tada i mazesni induka alieju, ir ta mazesni induka su aliejumi, idedu i ta didesni su karstu vandeniu, jis pasyla ir tada tepu plaukus nuo galu, iki  virsugalvio.tada maisiuka, ir ranksluosti, reijkia, bet nemoku, as su ranksluoscium sedeti krenta man jis . tai dedu tik maisiuka. o tada kaip kad visad galva plaunu su sampunu, kuo geriausiai issiplauna.smile.gif

seip  kirpeja sake lb lb gerai avokadas plaukams bet toks jau gerai prinokes , minkstokas . drekina gerai plaukus, bet dar sito neprisiruosiu isbandyti.

idomiai, pirmą kartą tokį ale receptėlį girdžiu bigsmile.gif o ką su tuo avokadu reik daryti?
Atsakyti
o su avokadu kiek supratau, taij tiesiog ji sutrynti, kad butu tokia kose, ir ja tepti plaukus. uztai avokadas turi buti, toks gerai gerai sunokes .
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2008 11 27, 17:09)
ipilu i inda didesni karsto vandens , tada i mazesni induka alieju, ir ta mazesni induka su aliejumi, idedu i ta didesni su karstu vandeniu, jis pasyla ir tada tepu plaukus nuo galu, iki  virsugalvio.tada maisiuka, ir ranksluosti, reijkia, bet nemoku, as su ranksluoscium sedeti krenta man jis . tai dedu tik maisiuka. o tada kaip kad visad galva plaunu su sampunu, kuo geriausiai issiplauna.smile.gif

seip  kirpeja sake lb lb gerai avokadas plaukams bet toks jau gerai prinokes , minkstokas . drekina gerai plaukus, bet dar sito neprisiruosiu isbandyti.

as alieju visad tepu pries plovima ir laikau per nakti.
as tai pavydziu baltai,kas turi garbiniuotus,kaip aveles plaukus, wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 27, 21:32)
as alieju visad tepu pries plovima ir laikau per nakti.
as tai pavydziu baltai,kas turi garbiniuotus,kaip aveles plaukus, wub.gif

o kaip tu miegi ta prasme aprisus plaukus ? as bijau isteplioti viska aplinkui.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2008 08 24, 20:59)
Įvairiai.Dažniausiai uždedu kaukę, nuplaunu, tada pantene losijoną nenuplaunamą. jei dedu putas(bet kokias), tai plaukai tokie kaip žilka būna, šiurkštūs,susivėlę  schmoll.gif O su tuo losijonu, tai švelnučiai, bet pasipūtę ir tie jauni plaukai išsidarkę. plaukus šukuoju prieš plovimą, po dažniausiai ne, bet vis tiek tas pats  doh.gif  Ir KEUNE bandžiau, ir šiaip daug priemonių, bet dar nieks nepadėjo.

o ka is KEUNES butent naudojai.? nebandei sculpting'o?
pas mane irgi yra tu daugybe pasisiaususiu plaukuciu maziuku, bet as juo taip negailedama sutepu, taij visi man sugula smile.gif kai isdziusta plaukai sugeria ta priemone, ir nebuna jokie kieti smile.gif naudoju 5 ar 6 metus .smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2008 11 27, 22:27)
o kaip tu miegi ta prasme aprisus plaukus ? as bijau isteplioti  viska aplinkui.smile.gif

susisuku plaukus i ranksluosti ir miegu

QUOTE(0kristut0 @ 2008 11 27, 22:44)
o ka is KEUNES  butent naudojai.? nebandei  sculpting'o?
pas mane irgi yra  tu daugybe pasisiaususiu plaukuciu maziuku, bet as juo taip negailedama sutepu, taij visi man sugula smile.gif  kai isdziusta plaukai  sugeria ta priemone, ir nebuna jokie kieti smile.gif naudoju 5 ar 6 metus  .smile.gif

o kas cia per priemone?as ieskau kas man graziai suglostytu plaukelius,nes kai sutepu priemone plaukus kad susigarbanotu,man jie kaip pasisiause gaunas,na noris kad tos garbaneles butu sugludusios,neatrodytu kaip nesukuoti
Atsakyti
geriausia priemone is keunes garbanoms yra skulptingas,patogus naudojimas nes plaukas pasilieka minkstas zvilgantis.kita ryta uztenka plaukas suslapinti siek tiek ir garbanos atsinaujina bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos garbenes.. Ir as prie jusu prisijungiu smile.gif
Turiu klausima vilnietems.. Kur jus savo garbaneles kerpat?
Kirpausi as anksciau pas labai faina ir puiku kirpeja, bet Kaune ax.gif Noriu susirast ka nors Vilniuj. Kirpausi kelis kartus Salon + pas Sventlana, berods, ji pati garbanota, tai neblogai apkerpa, bet man nelabai patinka... g.gif
Tai va... Gal ka rekomenduot galit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 28, 10:52)
susisuku plaukus i ranksluosti ir miegu
o kas cia per priemone?as ieskau kas man graziai suglostytu plaukelius,nes kai sutepu priemone plaukus kad susigarbanotu,man jie kaip pasisiause gaunas,na noris kad tos garbaneles butu sugludusios,neatrodytu kaip nesukuoti

niu toks formuojantis plaukus ..man tai pvz jis grazei suglosto plaukus. , as dar kaip kada dar plauku laku purskiu kad jie svirtu zemyn, o ne i sonus .smile.gif
ingridatita pritariu tikrai gera priemone .wink.gif
Papildyta:
sapoklia, man tai kerpa kaip kad tiesius, plaukus, taip "nusmailina "siek tiek, ir buna gerai ir kaip tiesius nesioju ir garbanotus , niekad nesikirpau, specialai, kad nesiociau garbanotus , bet idomu visai idomu butu kada manau.smile.gif
Atsakyti
Oi, as neiskarpytu nesiot negaliu.. Puciasi jie baisiausiai, toks trikampins ant galvos gaunasi... Tada tik susirisus nesiot doh.gif Taip ir dairau kol neradau gero kirpejo, kuris isdriso mane nukirpti ir taip, kad likau labai patenka ir patapau garbiniuota, vietoj pasisiaususios ilgakases biggrin.gif
Atsakyti
saunu, kad radai.smile.gif)
o norejau paklausti, kaijp jus tuos garbanotus plaukucius nesiojat priekyje? tarkime as tai su lankeliu, juostele ar susegu kaip nors , kazkaip su sklastymu man nesigautu manau , nebent pritepti juos ar kaip nzn g.gif
as nesioju taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 03 gruodžio 2008 - 14:23