Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralių garbanėlių savininkės

QUOTE(Šapoklia @ 2008 12 03, 04:17)
Oi, as neiskarpytu nesiot negaliu.. Puciasi jie baisiausiai, toks trikampins ant galvos gaunasi... Tada tik susirisus nesiot  doh.gif  Taip ir dairau kol neradau gero kirpejo, kuris isdriso mane nukirpti ir taip, kad likau labai patenka ir patapau garbiniuota, vietoj pasisiaususios ilgakases biggrin.gif

i az kontaktus gali kirpejo mesteltet (jei vilniuj) ax.gif ?
nes pas mane visad 2variantai buna-arba iskarpo ziauriai ir dar karta su faniravimo zirklem(eniai buvo,bet pasekmes,kai ilgi plaukai iki siol jauciu verysad.gif ) arba tik galus patrumpina,ka darau paskutinius metus,nes atsiauginu plaukus naturalius ilgus,bet pradejo erzint ta A raides forma,pastbiu,kad vis susirisus vaikstau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2008 12 03, 14:22)
saunu, kad radai.smile.gif)
o norejau paklausti, kaijp jus tuos garbanotus plaukucius nesiojat priekyje? tarkime as tai su lankeliu, juostele ar susegu kaip nors , kazkaip su sklastymu man nesigautu manau , nebent pritepti juos ar kaip nzn  g.gif
as nesioju taip

kokie grazus plaukai,as tokiu garbanu noriu,mano tai vos banguoti,liuks kas gali taip plaukus prieki nesiot,pas mane labai auksta kakta,tai su priekiu vargstu kozna diena,plaukai nesigarbanoja priekyje,tai kaip ciuciumarai stagarai stovi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 03, 16:29)
kokie grazus plaukai,as tokiu garbanu noriu,mano tai vos banguoti,liuks kas gali taip plaukus prieki nesiot,pas mane labai auksta kakta,tai su priekiu vargstu kozna diena,plaukai nesigarbanoja priekyje,tai kaip ciuciumarai stagarai stovi lotuliukas.gif

niu ten , nemano plaukai,as dar savo negaliu ikelti foto .bet norejau parodyti kaip juos nesioju.
o mano pas mane virsutiniai sukasi lbai o va tie vidiniai istysta ir netgi tiesus buna , ir net tie plaukai skiriasi tie vidiniai tiesus svelnus , o tie kiti siurkstus sausi , niu bet kaip idomiai, galvoje turiu ir tokiu ir tokiu plauku .:)bet dbr dziaugiuosi kad jie tiesus nes priduoda ilgio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 03 gruodžio 2008 - 18:27
QUOTE(LokiTana @ 2008 11 27, 17:42)
Avies kailiukas ir ant mano galvos  biggrin.gif
Ko tik su jais nedariau...  doh.gif

Pries pora dienu nusikirpau iki peciu... Nes jau ne vieno gyvo plaukelio nebuvo kirpeja sake...  ax.gif

va va, apie tokius plaukus ir kalbu, nes jei tik sampunu plaunu - tokie siurkstus ir visas ilgis ne zemyn krenta o piestu kaip po sprogimo stovi.
tiesa sakant as ir dabar jai su savo pacios preimone (atseit issukavima lengvint) plauku galus bent perbraukiu - tai, ziuriu jai vaikui, net paciai malonu buna tada liest plaukelius - susvelneja jie.

vyras giliais jaunystes plaukais ilgus plaukus nesiojo, tai kai prisiruose kirpt kirpeja panasiai sake - gyvi plaukai tik prie saknu blink.gif tai as galvoju, tokiems plaukams vadinasi butina kazka daryt, antraip jiems a.a. g.gif
Atsakyti
sveikutes garbanes 4u.gif
gal galit ikelti keune sculpting nuotraukyte-paziureti kaip atrodo
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2008 12 06, 18:46)
sveikutes garbanes  4u.gif
gal galit ikelti keune sculpting nuotraukyte-paziureti kaip atrodo

keune sculpting

mano tai toks kur kaireje puseje, pirma syki matau ta desineje puseje.
kaina 38 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 06 gruodžio 2008 - 21:15
QUOTE(0kristut0 @ 2008 12 06, 21:13)
keune sculpting

mano tai toks kur kaireje puseje, pirma syki matau ta desineje puseje.
kaina 38 lt

cia ta juoda bonke?o kas cia yra per priemone?gal praleidau kazka g.gif
Atsakyti
QUOTE(plastmasine_gele @ 2008 05 08, 00:47)
turiu ilgus, garbanotus plaukus smile.gif del sukavimo - turiu tokias dideles retas sukas, kartais tenka panaudot, kai smarkiau susivelia (kas kelis menesius turbut), nes jei daznai sukuociau, tai liutuke buciau wink.gif

tiesa, plaukai labai siausias, gal patarsit, kokias priemones geriau naudot? skaiciau, kad putos labai kenkia garbanoms, tai kazkaip nelabai ka ir zinau daugiau (paskutiniu metu sukuosenai formuot naudojau kvieciu putas is "the body shop")?

ir dar noreciau patarimo, kam Vilniuje galima butu patiket kirpt savo garbaneles? smile.gif sesuo uzrase i "Zoraza", jos drauge ten savo garbanas tvarkos, bet labai bijau, kad netektu asaru liet isejus  rolleyes.gif

kiek maciusi kaip dirba zorazos kirpejai likau suzaveta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 06, 23:21)
cia ta juoda bonke?o kas cia yra per priemone?gal praleidau kazka g.gif

ce toks losjonas modeliuoti sukuosenom ,garbanom tinka .manau tavo garbanom netiktu , niu nzn , as tai jo naudoju nerealius kiekius , kad putimasi plauku iveiktu, ir svertu juos zemyn .:)seip as perku pilstoma, pigiau .smile.gif
Atsakyti
Sveikutes senai jau buvau uzsukus cia. Uzmaciau, kad apie KEUNE produkcija kalbat. Pasitikslinsiu ar teisybe man pasake. Pati pradejau naudoti KEUNE sampuna dazytiems plaukams, bet man atsirado pleiskanu nuo jo, o moteris kuri uzsiima sio produkto platinimu pasake, jog taip turi buti, po keliu plovimu galvos oda pripranta, ar tai gali buti tiesa?
Atsakyti
Tikrai gali. Nezinau ar tai gerai ar normalu. Bet zinok pas man irgi taip buna. Pradedu naudoti nauja sampuna ir atsiranda pleiskanos (ne visada ir ne nuo visu sampunu) bet po keliu plovimu jos dingsta.
Atsakyti
Sveikos,
Norėjau paklaust gal kuri turit kirpėjos Džeinaros(jei nesuklydau dėl vardo) telefono numeriuką. Jinai dirba Kaune ant Aleksoto kalno.
Aš net neprisimenu kuri supermamytė man jį buvo davusi, ištryniau iš kontaktų ax.gif
Atsakyti