Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralių garbanėlių savininkės

QUOTE(-ELI- @ 2008 12 08, 01:22)
Sveikos,
Norėjau paklaust gal kuri turit kirpėjos Džeinaros(jei nesuklydau dėl vardo) telefono numeriuką. Jinai dirba Kaune ant Aleksoto kalno.
Aš net neprisimenu kuri supermamytė man jį buvo davusi, ištryniau iš kontaktų ax.gif

parašiau a.ž thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos garbanės 4u.gif
Noriu paklausti kaip tvarkotės su banguotais(ne stipriai garbanotais) ir plonais plaukais(jei kas nors panašius turit) kasdieną ir švenčių progomis? kokias priemones naudojat? smile.gif
Atsakyti
As irgi merginos prisidedu prie Tuktuk klausimo ax.gif
Mano banguoti ir pasisiausia plaukuciai, kokias priemones patartumete juos sutvarkyti, kad butu grazios garbaneles, o ne pasisiausiusios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deissy: 16 gruodžio 2008 - 21:00
na kadangi mano stipriai garbanoti , kaijp save vadinu lietuviskas negras .smile.gif tai nzn kaip elgtis su banguotais , mano naudojimo priemoniu budas butu per stiprus manau. as galiu kalna visko sutepti, ir per diena jie sugers , ir bus kaip katik ispauti.smile.gif

pandutes man atrodo reikia klausti,pas ja banguoti plaukuciai, jei neklystu.smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 16 gruodžio 2008 - 21:16

aga banguoti ir pasisiause,tik as iki siol nerandu priemoniu kaip juos graziai sutvarkyti,noriu graziu garbaneliu
as tai kas ryt juos supurskiu vandeniu ir uztepu priemone garbanu formavimui,tada jie susigarbanoja,bet nuo vandens man jie pasisiausia,o kaip padaryti graziai prigludusius nezinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 16 gruodžio 2008 - 22:16
QUOTE(pandutė @ 2008 12 17, 00:16)
aga banguoti ir pasisiause,tik as iki siol nerandu priemoniu kaip juos graziai sutvarkyti,noriu graziu garbaneliu
as tai kas ryt juos supurskiu vandeniu ir uztepu priemone garbanu formavimui,tada jie susigarbanoja,bet nuo vandens man jie pasisiausia,o kaip padaryti graziai prigludusius nezinau

vat pas mane irgi taspats ir net nzn kaip jas sutvarkyti, tai noretusi graziu bangyciu, bet vis nepataikai ant priemoniu...
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 16, 23:16)

aš vietoj vandens sudrėkinimui naudoju purškiamus balzamus (kokius turiu, tokius, dabar rasos kažkoks). Nes nuo vandens man ir sausėja ir šiaušiasi.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2008 12 16, 23:00)
aš vietoj vandens sudrėkinimui naudoju purškiamus balzamus (kokius turiu, tokius, dabar rasos kažkoks). Nes nuo vandens man ir sausėja ir šiaušiasi.

anksciau kondika naudojau,tai efektas tas pats buvo
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 17, 12:20)
anksciau kondika naudojau,tai efektas tas pats buvo

jo, cia tai tikrai problema su tais banguotais plaukais. Galetu buti geriau jau arba visai tiesus, arba visai garbanoti, o dabar nei tokie, nei tokie. Na bet stengiuosi susitvarkyti, nes kaip sakoma, mama turi atrodyti laaaabai gerai smile.gif tai vat pirmiausiai nesukuoju plauku. issukuoju tik pries plaunant galva. O isplovusi tik surisu i guziuka ir einu miegoti. jei buna pasisiause ar elektrinasi, tai "apraminu" paprastu vandeniu smile.gif gal turit kokiu nors kitu patarimu, kaip pasidaryt grazia sukuosena? (standinancios priemones netinka, nes tik sulipina ir dar labiau mazina garbanojimasi)
Atsakyti
mmm. man lb idomu, o kdl jus issukuojate plaukus pries plaunant galva ..? g.gif tiesiog lb idomu pasidare, as tai ju nekankinu, juk jie buna susigarbanoje, taij sukuojant ten puse issirautu manau.. as isplovusi galva issukuoju, nes vandeni po visu balzamu, kaukiu, issileidzia garbanos, tada nusausinusi, dar nenuplaunamo kondicionieriaus pripurskiu , ir tik tada kai susigeria jis truputi prasukuoju. smile.gif
o jus isplovusios kiek pastebejau nesukuojat .smile.gif niu tada as atvirksciai viska darau, ziuriu, kaip visada ,smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emux @ 2008 12 17, 11:30)
jo, cia tai tikrai problema su tais banguotais plaukais. Galetu buti geriau jau arba visai tiesus, arba visai garbanoti, o dabar nei tokie, nei tokie. Na bet stengiuosi susitvarkyti, nes kaip sakoma, mama turi atrodyti laaaabai gerai  smile.gif tai vat pirmiausiai nesukuoju plauku. issukuoju tik pries plaunant galva. O isplovusi tik surisu i guziuka ir einu miegoti.  jei buna pasisiause ar elektrinasi, tai "apraminu" paprastu vandeniu smile.gif gal turit kokiu nors kitu patarimu, kaip pasidaryt grazia sukuosena? (standinancios priemones netinka, nes tik sulipina ir dar labiau mazina garbanojimasi)

man kazkaip idomiai kad jus plauku nesukuojat,na suprantu kur panu plaukai labai garbanoti,bet jei kaip mano tik banguoti,tai man neina nesukuot,nes gaunasi po plovimo kita diena beveik,tiesus,vos vos banguoti,tai jei nesukuoju koltunai veliasi
va kaip mano plaukai atrodo ,jei su priemone garbanavimo patepu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2008 12 17, 14:03)
mmm. man lb idomu, o kdl jus issukuojate plaukus pries plaunant galva ..? g.gif tiesiog lb idomu pasidare, as tai ju nekankinu, juk jie buna susigarbanoje, taij sukuojant ten puse issirautu manau.. as isplovusi galva issukuoju, nes vandeni po visu balzamu, kaukiu, issileidzia garbanos, tada nusausinusi, dar nenuplaunamo kondicionieriaus pripurskiu , ir tik tada kai susigeria jis truputi prasukuoju. smile.gif
o jus isplovusios kiek pastebejau nesukuojat .smile.gif niu  tada as atvirksciai viska darau, ziuriu, kaip visada ,smile.gif

as irgi visada sukuo tik po galvos plovimo-nes po visu balzamu jie tada labai gerai issisukuoja 4u.gif
Atsakyti