Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas XI

Aš tai dabar taip ne į temą (kaip visada) - šiandien mane patraukė trys raidės NLP. Kadangi esu visiškai žalia šitoj temoj, daug nesiplėskim, tik atsakykit man, kas žinot: kuo NLP yra ypatinga, ir ar verta ja domėtis išvis, ir ar ji yra suderinama su pozityviu mąstymu. Atleiskit, jei mano klausimai pasirodys juokingi.

Jeigu tingit man atsakinėt, tiesiog mestelkit kokį lietuviškos (lietuviškai verstos) knygos apie NLP pavadinimą, ir man to užteks smile.gif

O jei, anot jūsų, NLP čia yra visai ne į temą, tada brūkštelkit į AŽ.

Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusė: 07 birželio 2008 - 18:56
QUOTE(Kaktusė @ 2008 06 07, 19:54)
Aš tai dabar taip ne į temą (kaip visada) - šiandien mane patraukė trys raidės NLP. Kadangi esu visiškai žalia šitoj temoj, daug nesiplėskim, tik atsakykit man, kas žinot: kuo NLP yra ypatinga, ir ar verta ja domėtis išvis, ir ar ji yra suderinama su pozityviu mąstymu. Atleiskit, jei mano klausimai pasirodys juokingi.

Jeigu tingit man atsakinėt, tiesiog mestelkit kokį lietuviškos (lietuviškai verstos) knygos apie NLP pavadinimą, ir man to užteks smile.gif
O jei, anot jūsų, NLP čia yra visai ne į temą, tada brūkštelkit į AŽ.

Iš anksto dėkoju.

http://www.mindgasmic.com/
http://www.academynl.../lt/NLP.lt.html
http://www.ve.lt/?da...0&id=1194621876
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija5: 07 birželio 2008 - 19:11
Kaktuse, neuro-lingvistinis programavimas (NLP). Nenuostabu, kad atradusi konstruktyvų (pozityvų) mąstymą radai ir NLP. Gali paskaitinėti http://www.mindgasmic.com/ puslapį, rasi daug įdomaus. Tame puslapio dešiniajame kampe rasi daug "esė". Įdomu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2008 06 07, 10:05)
Junkis, coooolliiuuuke, aš vieną balioną savo mažei imu! tongue.gif

mielai prasom 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 06 07, 10:25)
Maloniai prašom  bigsmile.gif  ir man balionėlį  blush2.gif

su malonumu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Kokia dosnuolė coliukė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 06 07, 16:16)
Vijurka, as apie nama pajuri ne nesvajoju uzteks man ir savam kaimuki  cool.gif  ne nedrystu galvot jau apie pastatyto namo pirkima, kur jau ten mum...

Mesk is galvos ir is savo zodyno tokias frazes schmoll.gif O isdrisk pasvajot mirksiukas.gif Paziurek, kaip jausies. Gal ta svajone taip patiks, kad butent to ir noresi bigsmile.gif O kai noresi, ateis ir aplinkybes, kaip to pasiekti mirksiukas.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2008 06 07, 17:01)
bet vis kankina abejones ar istversim tiek ilgai kesti be namu  doh.gif 

blink.gif Nesupratau. O tai kur jus dabar gyvenat? Jei ne paslaptis.

QUOTE(nanete @ 2008 06 07, 18:29)
[color=darkviolet]
Bet matai, turtingus, protingus ir laimingus žmones sunku valdyti.

Visiskai pritariu. Ir as manau, kad priezastys tos pacios, dar kaip cia visos tos knygos ir filmai nera uzdrausti biggrin.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2008 06 07, 19:03)
Labai aciu nanete  wub.gif  mums irgi taip bus, vat!!!  thumbup.gif

Aisku, kad bus, Zunkeliuk, nes tu labai aiskiai ir smulkiai viska matai mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Vijurka @ 2008 06 07, 15:24)
[color=Chocolate]
1. Niu bet ką. Aš tai noriu nestatant (nevargstant) turėt savo namą. mirksiukas.gif Svajonė:  žalia veja, pusryčiai terasoje, krėslas ir skaitoma knyga.  smile.gif Matau vizualizuodama. bigsmile.gif

2.Kiekvienam žmogui savo etape duota tiek, kiek jis moka pasiimti (

1. Labai grazi tavo svajone wub.gif Mano labai panasi mirksiukas.gif

2. Visiskai pritariu drinks_cheers.gif Jei kazko neturi, ko siandien noretum, dar viduj nesi kazkoks, kuris galetu tai priimti.

O siaip tai as kaifuoju nuo gyvenimo! Aisku yra svajones ir tikslai, bet jauciu, kaip pamazu, palengva mes link ju keliaujam bigsmile.gif
Ir negaliu atsidziaugt, kad priemem sprendima atvaziuoti i UK. Nuo tada viskas kyla tik i virsu thumbup.gif

Geros dienos, mergaites 4u.gif Diena laukia isties nuostabi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 06 08, 07:40)

blink.gif  Nesupratau. O tai kur jus dabar gyvenat? Jei ne paslaptis.

Lietuvoje pas tevus, o Airijoje nuomojames... o apie ka tu pagalvojai lotuliukas.gif as juk sakiau be savu, man kazkaip norisi savo, kad as ji idealizuoju tai cia labai blogai, bet kitaip negaliu doh.gif
Atsakyti

Laba karšta dienelė
dega mano gėlynai ir žolynai,o pati kaip vampyras sėdžiu kambaryje, nes saulutė dabar man panaši į lazerį, atrodo galvoje skylę pragręš.
Kadangi laiko į valias, pradėjau studijuoti Tomas Schers knygą 'Psichikos treniravimas" Visai įdomu.Bet reikalingos psichologinės treniruotės.Vakar bandžiau pagal duotą metodiką užmigti, bet kai už kelių namų šventė ir dainavo , šunys staugė, o vaikigaliai lakstė su britvom iki vidunakčio , metodika pasidavė ... blush2.gif
Bandysiu , kai bus paprasta diena ir baigsis baliai.
Atsakyti
Klausimas toms, kurios galvoja, kad reikia pinigus įdarbinti ir jie patys uždirbtų daugiau pinigų. Įdedu ir rusišką versiją
http://rutube.ru/tra...0b485564e7222c2
Jūs pritariate vergijai? ax.gif

Gabija, jūsų ryžtas mokytis visai kitokių dalykų, nei buvote įpratę priminė eilutes vienos knygos. Net nuėjau ir susiradau biggrin.gif "Šimtas ir aštuoni", 74 poetinis pamąstymas: "Kelias vis siauryn, spyglys vis gilyn, bet atgal jau nebegali. Taip jau sutvarkiau, kad tavo ryžtas vestų pirmyn, o atgal Aš neleisčiau. Tarp tavo ryžto ir Mano draudimo gyvenimo kelias eina vis siauryn ir greityn - vienintelis, kuriuo gali eiti."
mastau.gif Kaip traukinys bėgiais, nes be jų nebūtų kaip važiuoti biggrin.gif

Kas, kad ne iš karto pasiduoda. Čia praktikos daug reikia. Jūs stipresnė už metodikas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 06 07, 21:04)
Kokia dosnuolė coliukė  ax.gif

argi gaila? tongue.gif kai skaitau tiek minciu,norisi dar ne tiek padovanot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2008 06 08, 09:56)
Klausimas toms, kurios galvoja, kad reikia pinigus įdarbinti ir jie patys uždirbtų daugiau pinigų. Įdedu ir rusišką versiją

Starburst as ziurejau net keleta kartu... supratau nemazai, bet manau visai siai informacijai reikia laiko suvirskint g.gif tik nesuprantu vienintelio dalyko, pasak taves pinigus netgi pavojinga saugoti banke (idarbinti), nes banku sistema kaip tiksinti bomba, juolab, kad jau JAV istikusi krize, o i Europa ji irgi zygiuoja sparciu zingsiu g.gif ir tik paziurejus filma supratau kodel blink.gif Tai ka tuomet daryt? Gyventi sia diena? Negalvoti apie namus? Neiimti paskolu? Prasau paaiskink man savo teorija, nes vis kalbi kalbi apie tuos pinigus, bet kazkaip uzuomenom... nagi pasidalink tom paslaptim? cool.gif Kur tuos pinigus investuoti? pasak taves tik i savo versla, jeigu gerai suprantu, bet tai irgi dar viena tiksinti bomba, nes viskas turi buti labai gerai apgalvota g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 08 birželio 2008 - 15:04