Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas XI

Kaip jums pavyksta pozityviai galvoti, kai dabar tokie dalykai šalyje vyksta (turiu omeny infliacija, nesuvaldomas kainų kilimas, įmonių bankrotai ir t.t.).
Stengiuos galvoti pozityviai, skaita šia tematika knygas, kartais tikrai padeda, bet paskutiniu metu negaliu išsivaduoti iš niūriu minčių.
Šita tema man labai padededa. 4u.gif Ačiu Jums. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bet jau kelias dienas jokių pozityvių minčiu galvoje verysad.gif
Atsakyti
Mieloji Marija5

As tau galiu pasakyti tik tiek, kad mes tikrai neesam 100 proc. pozityvios, isgyvenam ir kenciam mes taip, neturim mes Dievo dovanos buti apsaugotom nuo visu baisiu ekonominiu procesu, ligu ar meiles reikalu... bet ta procesa bendrom jegom besikeisdamos informacija bandome valdyti, o ne kad sis procesas valdytu mus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2008 06 08, 16:30)
Kaip jums pavyksta pozityviai galvoti, kai dabar tokie dalykai šalyje vyksta (turiu omeny infliacija, nesuvaldomas kainų kilimas, įmonių bankrotai ir t.t.).
Stengiuos galvoti pozityviai, skaita šia tematika knygas, kartais tikrai padeda, bet paskutiniu metu negaliu išsivaduoti iš niūriu minčių.
Šita tema man labai padededa. 4u.gif Ačiu Jums. 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Bet jau kelias dienas jokių pozityvių minčiu galvoje verysad.gif

O ar mes galim pakeisti šiuos globalinius procesus? Tai kam tada nervuotis? Reikia tada saugoti savo kiemą, o čia kaip tik pozityvizmas padės.
Papildyta:
QUOTE(Starburst @ 2008 06 08, 11:56)
Klausimas toms, kurios galvoja, kad reikia pinigus įdarbinti ir jie patys uždirbtų daugiau pinigų. Įdedu ir rusišką versiją
http://rutube.ru/tra...0b485564e7222c2
Jūs pritariate vergijai?  ax.gif

Gabija, jūsų ryžtas mokytis visai kitokių dalykų, nei buvote įpratę priminė eilutes vienos knygos. Net nuėjau ir susiradau  biggrin.gif  "Šimtas ir aštuoni", 74 poetinis pamąstymas: "Kelias vis siauryn, spyglys vis gilyn, bet atgal jau nebegali. Taip jau sutvarkiau, kad tavo ryžtas vestų pirmyn, o atgal Aš neleisčiau. Tarp tavo ryžto ir Mano draudimo gyvenimo kelias eina vis siauryn ir greityn - vienintelis, kuriuo gali eiti."
mastau.gif Kaip traukinys bėgiais, nes be jų nebūtų kaip važiuoti  biggrin.gif

Kas, kad ne iš karto pasiduoda. Čia praktikos daug reikia. Jūs stipresnė už metodikas  mirksiukas.gif

Na taip ką jau ką , o spyglį turiu gerą.GERA MINTIS.
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 06 08, 16:01)
pasak taves pinigus netgi pavojinga saugoti banke (idarbinti), nes banku sistema kaip tiksinti bomba...

Prasau paaiskink man savo teorija...

Zunkeli, o ką nors sakiau apie bankus??? unsure.gif Aš tik perduodu tą info, kurią pati gaunu biggrin.gif Aišku, turiu savo nuomonę, nuojautas, vizijas ir pan. mirksiukas.gif

Matai, mano teorija teisinga tik man arba dar tiems žmonėms, kurie priėjo tokios pat išvados. O jei ją taikyti visiems, tai išeitų, kad kiekvienam savo. Teisinga yra tai, kas tuo metu tau atrodo teisinga. Rinkis informaciją ir "virškink". Ir kodėl žmonės nori piliulių, receptų, sukramtytų ir suvirškintų dalykų? Įsijunk TV dėžę ir gausi suvirškintą produktą. O jeigu nori kažko daugiau, tai privers savo galvelę mąstyti ir rinktis. O pasirinkus prsiimti visišką atsakomybę už savo pasirinkimą.

QUOTE(Gabija. @ 2008 06 08, 19:37)
O ar mes galim pakeisti šiuos globalinius procesus? Tai kam tada nervuotis? Reikia tada saugoti savo kiemą, o čia kaip tik pozityvizmas padės.

Mes galime ir dar kaip mirksiukas.gif Elgdamiesi priešingai nei iš mūsų tikisi. Elgtis pagal sąžinę ir žiūrint, kas naudinga daugumai, o ne vienetams. Kalbant apie savo kiemą, svarbu ne tik jį išsivalyti, bet ir nesukrauti šiukšlių už savo tvoros.
Atsakyti
Gerai tu cia mane apspardei, Starburst? blush2.gif na kagi teks galvoti, o TV dezes isviso neziuriu, internetas mano info saltinis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 06 08, 22:39)
Gerai tu cia mane apspardei, Starburstblush2.gif  na kagi teks galvoti, o TV dezes isviso neziuriu, internetas mano info saltinis  ax.gif

Taigi aš tave glosčiau jeigu ką biggrin.gif
Matai, mąstau... jeigu mes turim tuos pačius informacijos šaltinius, tai kodėl kitas žmogus negali prieiti tų pačių išvadų kaip ir aš? O gal aš klystu, tai tada ir kitą suklaidinsiu. O kam man tokia atsakomybė? Juk netgi sako, kad paklausyk patarimų, o vadovaukis savo galva 4u.gif Patarimų mes gaunam daugiau nei reikia. Dabar informacijos perteklius visais klausimais. Taigi reikia tik rinktis, kas atrodo priimtiniausia.
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 06 08, 09:40)
Mesk is galvos ir is savo zodyno tokias frazes schmoll.gif  O isdrisk pasvajot mirksiukas.gif  Paziurek, kaip jausies. Gal ta svajone taip patiks, kad butent to ir noresi bigsmile.gif  O kai noresi, ateis ir aplinkybes, kaip to pasiekti mirksiukas.gif

negaliu nepritarti pepilotai drinks_cheers.gif
mažai turim dėl to, kad mūsų norai maži blush2.gif dėl to, kad nesijaučiam verti kažko daugiau, nedrįstam norėti to, ko ištikrųjų norėtume blush2.gif

labos naktelės visoms 4u.gif
Atsakyti
Labai tu cia protingai ir gudriai viska aiskini biggrin.gif matai visi iesko, randa analizuoja, bet nevisu IQ toks jau aukstas ir galbut is suvirskintos medziagos tokiu isvadu kaip tavosios padaryti nesugeba g.gif o isvadu pas mane daug, bet kuri vigi ta pati paciausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 06 08, 23:05)
isvadu pas mane daug, bet kuri vigi ta pati paciausia  g.gif

O va čia ir yra klausimas už milijoną biggrin.gif Tai ugdo intuiciją. Esi priverstas prisijungti prie bendros sąmonės ir sekti įvykius.
O dėl IQ, tai kiek skaičiau, "Virgin" įmonių įkūrėjas neatliktų nei pusės tų testų, nes jo galva kitaip veikia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif na ir priraset per savaitgali bigsmile.gif

O as noriu pasidziaugti - vakar visa diena modeliavau viena vakaro situacija blush2.gif Ir man pavyko thumbup.gif Viskas buvo taip, kaip galvojau thumbup.gif Ziuresiu, kaip cia bus toliau g.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2008 06 08, 21:58)

Matai, mano teorija teisinga tik man arba dar tiems žmonėms, kurie priėjo tokios pat išvados. O jei ją taikyti visiems, tai išeitų, kad kiekvienam savo. Teisinga yra tai, kas tuo metu tau atrodo teisinga. Rinkis informaciją ir "virškink". Ir kodėl žmonės nori piliulių, receptų, sukramtytų ir suvirškintų dalykų? Įsijunk TV dėžę ir gausi suvirškintą produktą. O jeigu nori kažko daugiau, tai privers savo galvelę mąstyti ir rinktis. O pasirinkus prsiimti visišką atsakomybę už savo pasirinkimą.

drinks_cheers.gif
Na kaip smagu buvo tą skaityti, fainuole tu mūsų wub.gif Pritarimas šimtaprocentinis - patikrintas teoriškai ir praktiškai. 4u.gif
Atsakyti
Džiaugiamės, ievune, su tavimi smile.gif
Atsakyti