Įkraunama...
Įkraunama...

Travianas - moters priešas

QUOTE(dominyka&rusne @ 2010 02 26, 12:49)
maniskis irgi zaide, bande ir mane itraukti, vis prasydavo ta ir ta valanda paspaus ten ir ten. visalaik atsisakydavau. pamatau kad tik prie traviano taip ir randu kokiu "neatideliotinu" darbu, ir geriu krauja jam tol kol nepadaro. kelis metus zaide paskui mete. po metu pertraukos ziuriu jis ir vel ten  doh.gif , as tuo metu diplomini rasiau tai okupuodavau kompa paromis pati  rolleyes.gif  o jei budavo nepatenkintas tai dar atrezdavau kad kompas mokslams ir buvo pirktas, tai va neatlaike jo nervai ir mete vel  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
tik idomu kuriam laikui dabar  g.gif

Man tai eilinis minusas vyru giminei...
Kazkaip moterys maziau nesamonemis uzsiima, nu jiems visi s.. limpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaičius @ 2010 01 05, 18:50)

O šiaip šis žaidimas iš manęs atima kokį pusvalandį daugiausiai per dieną... nesuprantu, ką veikti 16 valandų... Germanas kiba? biggrin.gif

Pusvalandziu per diena nieko nepasieksi ir visiskai nepajusi zaidimo malonumo.
Pult gali ne tik germanai, beto ir gintis reikia.
Atsakyti
atleiskit, bet ar jums galvoj negerai, kas blogo tame zaidime ir kas blogo tame , kad vyras ji zaidzia? blink.gif ar kad bulviu nenuskuta blogai lotuliukas.gif ?
Mano vyras irgi daug laiko praleidzia prie kompo, gal ne butent ta zaidima zaidzia, bet irgi kazka panasaus, bet as nieko nesakau, man i galva neateina kelt skandalus del tokiu nieku doh.gif
Atsakyti
del tokiu nieku??? kai pareini is darbo ir matai nugara ir ant galvos ausines ir istisa bambejima skaipu apie strategijas, ateina sveciu net nesiteikia pasedet ir pabendraut, reikia 100 kvadratu buta tvarkyt- nulis indelio, ir kaip nekelt vejo??? visiskai suprantu visas kuriu vyrai serga.. nebezinau pati ka daryti, jauciu kad man nervu issekimas gresia
Atsakyti
geriau jau prie kompo sedi negu pas mergas laksto ar su draugais baliavoja istisai
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 02 26, 12:26)
Kazkaip moterys maziau nesamonemis uzsiima, nu jiems visi s.. limpa  doh.gif

Suprantat,mums tie ju zaidimai atrodo irgi sh paskutinis,bet jiems musu apsipirkinejimai,lakstymai po kuistukus ir pan irgi gal atrodo sh paskutinis. Arba kokie serialai,laidos bukos apie stankunaites ir t.t. Kiekvienas turi savo pomegius,savo buda atsipalaiduoti. Manasis taip pat tokiu budu atsipalaiduoja,bet viskas yra normos ribose. Jis supranta ir gerbia mano uzsiemimus,as suprantu jo uzsiemima. _buterfly_ As jums pritariu 100proc. Man ramu kai manasis atsipalaiduoja butent taip,o ne eina kurnors baliavot,gert ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2010 03 22, 20:35)
del tokiu nieku??? kai pareini is darbo ir matai nugara ir ant galvos ausines ir istisa bambejima skaipu apie strategijas, ateina sveciu net nesiteikia pasedet ir pabendraut, reikia 100 kvadratu buta tvarkyt- nulis indelio, ir kaip nekelt vejo??? visiskai suprantu visas kuriu vyrai serga.. nebezinau pati ka daryti, jauciu kad man nervu issekimas  gresia

Ujj visai čia ne niekas smile.gif pati žaidžiu ir žinau kokia čia nesąmonė ir kaip sunku atsispirti smile.gif ir iš patirties galiu pasakyti, kad pačiam žaidimui daug laiko nereikia, aišku viskas ten nuo pareigų ir žaidimo tikslų priklauso. Bet pats smagumas yra skype doh.gif sėdi ir pliurpi su visais tongue.gif

Gerai, kad speede savo karjerą baigiau biggrin.gif Išėjau į pensiją, nes jau nusibodo, dabar beliko lėtam ww pastatyt ir atostogos pa polnoj programe lotuliukas.gif

O dėl patarimų tai manau bergždžias reikalas, kuo labiau drausi tuo labiau norės smile.gif Senų senovės išmintis byloja... geriausias būdas išvykti kur nors ir pabūt kurį laiką be žaidimo. Tai tikrai padeda, kai suvoki, kad gali išsimiegot, kad per tv rodo įdomių laidų, kad paukščiai čiulba už lango ir draugai tavęs labai pasiilgo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 02 26, 12:26)
Kazkaip moterys maziau nesamonemis uzsiima, nu jiems visi s.. limpa  doh.gif

Nu nu - uztenka i supermama aki uzmesti - cia tokie neissemiami moterisku nesamoniu klodai, kad vyrams dar toli toli iki to.

Turbut moteriske laimingiausia butu, jei vyras kartu po skuduru parduotuves vaiksciotu, idiotiskus serialus ziuretu, nesibaigianciose kalbose apie gimdymo istorijas dalyvautu, etc. Vo cia tai jau tobulas vyras butu - be trukumu praktiskai.
Atsakyti
maniskis taip pat zaidzia doh.gif bambejau kalbejau graziau ir dar visko bandziau ax.gif jis nesedi istisai,bet vis prisijungineja rolleyes.gif dabar bandau apsimestu kad man labai idomu ir visko klausineju,tada jis man viska pasakoja aiskina kaip kas vyksta,taip ir demesio sau gaunu,net apkabina bigsmile.gif gal ir tu ta pati pabandyk 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,pas mane namuose tokia pati beda unsure.gif ,vyras jau pusmeti laiko nesitraukia nuo Travianos.Visa diena darbe sedi prie kompo,gryzes namo pirmiausiai isijungia kompa ir sedi ten tiek,kiek jam reikia,naktimis keliasi,kad issiustu kareivius ir t.t. daznai pastebiu,kad pats nebeturedamas ka veikti,tik maigo su pele ir tusciai svaisto laika.bandau buti tolerantiska,nors viduje viskas kunkuliuoja unsure.gif , kai supykstu ir jam pradedu burbeti,tai uzsiraukia baisiausiai,sako dziaukis,kad negeriu,o namie prie kompo sedziu,ir siaip atrezia,kad susirasciau pati uzsiemima,zodziu nieko jis nesupranta,jam tai visiskai normalu...o kas liecia skype konferencijas tai ten isvis mazvaikiu kompanija,kas apie zaidima,kas apie antra gala...liudna labai,suauges zmogus,o sitaip nemasto,zodziu, baisu kai tokie dalykai patampa svarbiausiais gyvenime...Tikrai manau,kad reikia susirasti papildomos veiklos ir nebekreipti nei i zaidima,nei i vyra demesio,gal pagalvos,o jei ne,tiesiog viena diena apsidairis ir supras ka prarado.
NEKENCIU TRAVIANOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
mano vyras irgi zaide ir pati zaidziau bet nei jis ant manes pyko,nei as ant jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimiale @ 2008 05 06, 07:48)
Sveikos  4u.gif

Zinau, kad zemiau yra tema apie vyro nenulipima nuo kompiuterio, bet kiek skaiciau, neradau naudingu patarimu ka daryti...

Mano vyras zaidzia traviana. Noreciau kad cia parasytu tos, kurios irgi kencia nuo sios ligos. As laukiuosi, man reikia ir demesio, ir svelnumo, ir rupescio, ir meiles, o matau tik vyro nugara prie kompo... Pabundu nakti nuo kompo uzesio, o jis vis dar zaidzia iki 2, iki 3 nakties... paskui 7 keliasi i darba, bet jauciasi gerai, o as neissimiegu, visgi tam paciam kambary ir sviesa dega, ir kompas burzgia, galu gale sirdis skauda, kad turiu vyra, o miegu viena...  jis pats studijuoja, o kartais net i paskaitas nenueina, nes nesugeba atsiplesti nuo traviano... As jau apie darbus visokius kursinius ir t.t. nekalbu, apie namu ruosa taip pat, viskas lieka man vienai  verysad.gif

Zodziu, ziauru... Tos, kurios susidure - supras.

Bandziau viska: buvau svelni ir supratinga, nepadejo. Buvau pikta, bjauri, staciau ultimatumus, nepadejo. Bandziau vel buti gera, padeti, dariau uz ji namu darbus,  sakiau gal sazine prades grauzti, nepadejo.... Grasinu kad meiluzi susirasiu, nepadeda...

Ka daryt???? Kaip isvis jaustis nesciai moteriai, kai siaucia hormonai, norisi meiles, glaudiesi prie vyro o jis sako: ko cia triniesi, man peles laida prispaudi...  verysad.gif
Ka daryt??????????

Man cia reiketu suprantanciu mamyciu patarimu ir galbut psichologines pagalbos.
Aciu visoms atsiliepusioms.

nuo sios ligos vaistas yra tik pesekmes gali buti skaudesnes nei tikiesi
taigi visu pirma reiktu prisijungt su jo vartotoju ir pakeist elektroninio pasto adresa o tada belieka tik pakeist slaptazodi
BET TAI DARYTI REIKTU LABAI ATSARGIAI IR TINKAMU MOMENTU KITAIP GALI PERNELYG SUSINERVINT ANTRA PUSE KARTAIS NET INTIS SMURTO
Atsakyti