Įkraunama...
Įkraunama...

Travianas - moters priešas

vau netgi priesas,mb zaide,galiausiai ir as isitraukiau i ta zaidima,bet tik seip laika uzmust kai nebudavo kas veikt,dbr ne vienas nezaidziam,pabodo.. nesuprantu tu zmoniu kai ilenda i pc nors uzsiemimu turetu ir idomesniu,bet tik pc temato ir daugiau nieko,sitai baisu.. doh.gif
Atsakyti
Maniškis nėra didelis žaidimų mėgėjas, prisiperka visokiausių briedų, bet nežaidžia doh.gif
Atsakyti
As tai zaidimose problemos nematau smile.gif Jei vyras meiliau leidzia laika ten, reiskias zmona jo netenkina ar erzina kazkuom. Reiktu ieskoti priezasties savyje smile.gif
Atsakyti
Dziugiuosi, kad musu seima, neturi sitos problemos (nors gerai pasvarscius isitraukus i serialus blush2.gif kol neisziuriu visu sezonu esanciu torrentuose, tol nenurimstu ax.gif , tik kad jie baigiasi, o zaidimas ne g.gif ). Bet macius tokiu variantu. Nepavydziu ir uzjauciu blink.gif
Atsakyti
Mano draugas irgi žaidžia, bet ne Travianą, o EVE. Turi savo draugų ratelį ten ir vakarais beveik visada su jais "būna", o ne su manim. Bandžiau ir geruoju, ir bloguoju kalbėt, bet niekas nepadeda. Bandau tiesiog susitaikyt, kad taip mano vyras atsipalaiduoja po darbo...bet vistiek užknisa žiauriai, nebėra atrodo nei jokių tikslų gyvenime, nei kažkokio užsiėmimo, tik kompas ir tas nelemtas žaidimas doh.gif
Atsakyti
Maniskis tai kazkokius riteriu karus zaidzia, cia jam toks atsiputimas po darbo dienos... Paskui po kokio pusvalandzio jau galima zmoniskai bendrauti lotuliukas.gif bet nera, kad pastoviai prikrites prie kompo.
Atsakyti
Pačiai teko matyti kaip subyrėjo gražūs santykiai, nes draugas, grįžęs iš darbo sėsdavo prie kompiuterio ir žaisdavo iki vidurnakčio, po to miegot ir vėl keltis į darbą, o savaitgaliais darbo laiką keisdavo papildomos žaidimo valandos doh.gif Mėgstamiausio hobio iš žmogaus juk neišplėši lengvai, o dėl kompromisų ieškojimo, gali kilti baisiausi konfliktai, tai dar draugystės pradžioj, jei pamatyčiau, kad su maniaku susidėjau, tai tikrai nieko rimto neplanuočiau schmoll.gif
Atsakyti
Mano draugas taip pat žaidė travianą,valandų valandas praleisdavo prie kompo,naktimis keldavosi po kelis kartus,kartais miegodavo su kompu svetainėje ant sofos,net nepareidavo į lovą.Jo žmona, žinoma nebuvo patenkinta tokiu vyro poelgiu.Tai tesėsi apie metus, kol baigėsi žaidimas.Pradėjęs žaisti antrajį kartą nepabaigė,atsibodo.
Atsakyti
Travianas dar nieko, tik keliesi naktimis ir trumpam prisėdinėji, kad pasistatytų koks tvartas. Pabandykit rast vyrą žaidžiantį Diablo III , pamatysit prarastą sielą.
Atsakyti
As tikrai nebezinau ka daryti... Mano vyras zaidzia kazka labai panasaus i Traviana (supratau is aprasymo), jo zaidimas vadinasi Tiberium Alliance. Zaidzia ir kiti jo du geriausi draugai. Tai pavirto i kazkoki kosmara, ten privaloma kiekviena diena prisijungti, tai jei negali iesko, kas uz ji galetu ta diena zaisti. Zaidzia skirtingai kartais viena val per diena,kartais 4val ar dar ilgiau. Sventeme Naujuosius, tai buvo virsune viskam. Sedejom su draugais prie stalo ir jis apie 3 val pradejo zaisti ta zaidima ir taip iki 7 val ryto kol visi namo neiisiskirste. Man truksta zodziu. Jis sako,kad jis ir zaizdamas bendrauti gali, o be to nebuvo ten jokiu idomiu temu. Dar bezaisdamas visa laika komentavo savo laimejimus draugams, cia tiems kurie irgi ta zaidima zaidzia. As jauciuosi iskaudinta, nesuprantu kaip galima taip elgtis, o jis nemato nieko blogo. Mane apemus neviltis, nezinau ko imtis. Dar man nuolat pasakoja, kas ten tam zaidime vyksta ir t.t. Nors aiskiai sakau, kad manes tai nedomina. Be to man tai taip nevyriska, as slyksciuosi tokiu jo uzsiemimu kaip koks pienburnis...
Atsakyti
Pazistu du vyrus isitraukusius i si zaidima,baisu ziuret,vos izengia i namus ir iskart prie kompo,nemato nei zmonu,nei vaiku aplink,o vienam is ju jau virs 40 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidilu @ 2013 01 03, 14:24)
Pazistu du vyrus isitraukusius i si zaidima,baisu ziuret,vos izengia i namus ir iskart prie kompo,nemato nei zmonu,nei vaiku aplink,o vienam is ju jau virs 40  doh.gif

Pas mane lygiai tas pats, dazniausiai izengia i namus ir tiesiai prie kompo. Dabar po Naujuju lb susipykom... Nusprendem pasukti skirtingais keliais, jis nenori keistis, sako as sustabarejusi ir t.t. Kas cia tik atsipalaidavimas. Nebeturiu jegu kovoti su tais zaidimais. Labai liudna, kad santuoka griuna del jo priklausomybes zaidimui. Bet kol dar jauna esu, nenoriu su tokiu zmogumi toliau kankintis.
Atsakyti