Įkraunama...
Įkraunama...

Travianas - moters priešas

Pati kartais pažaidžiu... blush2.gif
Atsakyti
ojei.. turėjau aš ir pati šią bėdą.. darbe nedirbdavau, o žaisdavau, grus namo žaisdavo, MB manęs neprisišaukdavo, užmigdavau galvodama apie žaidimą, atsikėlus pirma mintis būdavo, ar niekas manęs neužpuolė doh.gif ir taip porą mėnesių. po to susiėmiau ir išsiregistravau. svarbiausias argumentas - nebegalėjau dirbti.
nežinau, ką tau patarti, tiesiog pakalbėti su vyru ir kad jis pats suprastų, kad šis žaidimas trukdo normaliai gyvent. 4u.gif
Atsakyti
Oi, panos.... stabuklai kazkokie, suprato mano saule ir saikingai pradejo zaisti, net nebepykstu smile.gif

Padejo jusu argumentai kai perskaite 4u.gif

Aciuuuuuuuuuuuuu didelis visoms!!!!!!!!!!
Atsakyti
nu tas travianas tai man baisuma kazkokia.. vyra grobia.. nesakau kad sedi iki isnaktu.. bet grizta is darbo i vonia tada per puodus ir prie kompo.. na mane tai siutina tiesiog.. pamatau kad jau jungiasi prie traviano tai taip pyktis suima.. ir nezinau kodel.. gal del to kad as pratus kad vyrelis visa demesi man skirdavo o db kazkokiam kvailam zaidimui.. itariu jei taip ir tolaiu tiesiog apsiausiu batelius ir iszingsniuosiu is tadiona pabegiot, tegul sedi su travianu.. arba grizes is darbo sakys kas vakarienes atsakysiu travianas smile.gif
Atsakyti
maniski irgi zaidzia traviana doh.gif , tai jauciuosi, tarsi gyvenciau su kokiu 12-likameciu vaiku, kuris negali nulipti nuo PC verysad.gif
Atsakyti
viskam turi buti ribos. ir travianui ax.gif .
maniskis uzsikabines, bet dar kol kas prisisaukiu. ir geruoju bandau, ir piktuoju. su draugu vienas kita pavaduoja, kai isvykstam ilgam laikui, kai susitinkam seimomis, vyrai apie traviana valandas gali kalbet g.gif .
Viena karta net kabeli nukirpau is pykcio ax.gif , bet labai greit susijunge is naujo lotuliukas.gif
Dabar stengiuos nekreipti demesio, jei nesedi naktimis ir istisai vakarais. stengiuos knyga paskaityti, su vaiku pazaist. BEt manau, atsipalaiduoti neverta. Galvoju, jei kas, teks atjungti interneta. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

susidurus ir as su sita liga.. Pati zaidziau metus laiko, bet nusibodo, o mano brangiausiajam - ne. Sedi jis tam traviane proto ribose, bet is kantrybes veda jo susirasti draugai, o negana to dar ir drauges!!! su kuriom jis sneka iki 2 nakties verysad.gif . Dabar mano rytas prasideda nuo to, kad atsikelus ryte prisijungiu prie kompo ir skaitau jo logus g.gif . Va siryt jau ir radau: telefono numeriai, nuotraukos, paguodos, siaip visokios nesamones... cry.gif : Ir kaip elgtis???? Ka daryt??? Na tyliu as, nieko jam nesakiau, apsimetu kad viskas gerai... siandien isvis vaikstau nusvirusiom rankom, mintys sukasi tik apie viena, labai sunku...
Atsakyti
mano vyra ir kankina si liga,pokolkas dar taikstausi,bet jau nervina isvaziuot ilgai negalim,vis galvoj sukasi ar neuzpuole dar jo,nors vakarais pradedu zyzti,tai nervai netveria jam atsitraukia,suzinociau,kad pradeda bendrauti su kitom,isvis baigtusi jam pasisedejimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituler: 04 spalio 2008 - 09:40
O mano vyras jau gryžo iš karo namo biggrin.gif Galiu palinkėt tik kantrybės nieko daugiau 4u.gif
Atsakyti
Baisu, tas travianas biggrin.gif
Nemanaiu kad yra tokiu kurie negali atsiplesti.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes smile.gif
mano problema panasi, tik maniskio liga - LINEAGE doh.gif doh.gif
negaliu net pavadinimo ramiai rasyt... schmoll.gif
mes lialiuku neturim, bet esam kartu ilgai, anksciau jis nezaisdavo kai tik draugaut pradejom, bet prabegus keliems metams, matau, kad tai liga...
jis man viskuo prisiekinejo, kad daugiau nebezais, bet...
vel sedi istisai ir "saudo priesus" doh.gif
pazadejo ir... staiga pamirso visus pazadus ir toliau "kariauja"...
ne nebezinau ka su juo daryt...
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2008 05 06, 11:57)
sveika,
net sunku tau kazka patarti nes as pati ta traviana zaidziu....o mano vyras pyksta....  blush2.gif  tie zaidimai tai isvis liga kazkokia, kuria reikia persirgti ir tiek smile.gif pykciai ir ultimatumai cia nelabai pades turbut, laikykis  4u.gif

ne persirgti,o gyditis mieloji.kartais tai liga,ir lb rimta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilga222: 12 spalio 2008 - 17:16