Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

Mane ji sudomino tuo, kad info ne tik iš kortų gauna... Šiaip maloni moteris. Sudomino, o ne sužavėjo...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 08 18, 09:17)
Mane ji sudomino tuo, kad info ne tik iš kortų gauna... Šiaip maloni moteris. Sudomino, o ne sužavėjo...

Bet juk daugeliui padoresniu bureju kortos-tai tik kanalas info gavimui.....Jeigu tik "atkala" reiksmes is knygutes pagal pozicijas,tai kokia gi cia bureja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 08 18, 11:28)
Gracel, man įdomu susipažinti su savos aplinkos žmonėmis. Turėsiu pas ką nueiti pasitarti, jei reikės. Margarita gyvena už kelių namų.

As pas ja eisiu sia savaite, ar patartum ja kaip bureja?
Atsakyti
Nebloga būrėja, nebloga.
Atsakyti
o Margarita kalba lietuviskai?
Atsakyti
Kalba lietuviškai. Bet kitąkart prašysiu rusiškai kalbėti- lengviau bus suprasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 08 20, 16:07)
Nesipykim. Aš rekomenduoju Margaritą ir dvi Svetlanas, jei būrėjos reikia.

Viena Svetlana is "Dvieju pasauliu"?
Atsakyti
Taip. Kol kas ji ten dirba. Matau, kad klientūrą didelę turi.
Atsakyti
ar tai ta svietlana kurią per tv rodė ir ji kalba rusiškai?
Atsakyti
TV nežiūriu, tai nežinau, kokią Svetlaną galėjo rodyti... Juk tai gana populiarus vardas ir būrėjų šiuo vardu tikrai ne dvi yra...
Atsakyti
QUOTE(zlt @ 2008 08 21, 11:08)
aciū vaižgante labai išsamiai atsakei

As nezinau,kokia Svetlana rode,bet manau,kad tikrai ne is "Dvieju pasauliu" biggrin.gif Ztl,jei esi vilniete,galiu rekomenduoti tikai gera bureja i az
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 08 21, 12:23)
As nezinau,kokia Svetlana rode,bet manau,kad tikrai ne is "Dvieju pasauliu" biggrin.gif  Ztl,jei esi vilniete,galiu rekomenduoti tikai gera bureja i az

labai aciū, bet esu iš kauno
Atsakyti