Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

Rašau visoms mirksiukas.gif :

Pas Daną kainuoja 20 Lt ir nemanau, kad per keturis mėnesius kaina pasikeitusi.

Priima antradieniais, ketvirtadieniais, šeštadieniais 10 - 16 val. Į pabaigą geriau nevažiuot, nes pas ją yra eilė. Pasiskambinti reikia taip pat tik priėmimo dienomis 16-18val .

Adreso nežinau, bet galiu tiksliai nupasakot, kaip nuvažiuot. Prieš Nemenčinę po kaire puse yra degalinė. Prieš tą degalinę yra posūkis po kaire. Tai tarkim mes važiuojam su mašina link Nemenčinės ir prieš degalinę sukam į kairę. Tada pavažiuojam biškelį ir namas stovi po kaire puse lygiagrečiai su keliuku. Įeinam į laiptinę ir butas su šluota virš durų - tikrai pažinsit. Namas yra trijų aukštų daugiabutis

Tel. nr. 852371003

Jei kas neaišku klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas yra buve pas Alvyda (moteris biggrin.gif )Jei tokiu yra-kokie ispudziai?
Atsakyti
sveikutes, man reiketu ne burejos, bet kazko kas mato ar cia tu uzkeiktas ar nuziuretas ar ka? o tai jau nejuokinga darosi, jei turite kokius kontaktus brukstelkit i az, nes pas bet koki sarlatana eiti nu nesinori....
Atsakyti
ei ei palaukit as gi nesakau kad jau 100 procentu kas prakeike ir t.t. tiesiog visokios kvailos mintys lenda kai visokiu sutapimu labai jau daug....
skelbimu daug, ale kad netikiu as jais... lotuliukas.gif
del to ir uzklausiau tiesiog gal kas kada susidurete su tokia situacija ir ku daryt?
Atsakyti
kas rašysitės pas Daną, ir jei ji klaus, kas davė nr, sakykit pažįstamų pažįstama (pvz pusseseres bendradarbė ar kolegė ) AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Vakar buvau pas Margarita...

Ispudziai net nzn ka ir sakyt. Siaip labai bendraujanti moteris tik jai sunku lietuviu kalba viska pasakyt (truksta zodziu). Net nezinau ar tiket ja ar ne, nes kai kurie dalykai kirtosi (pvz sake pirma taip, o veliau ne)...
Apie praeiti nieko nepasake, o is rankos gan tiksliai mane apibudino...

Vat tokie mano ispudziai:))
Atsakyti
QUOTE(gracel @ 2008 08 27, 11:37)
Vakar buvau pas Margarita...

Ispudziai net nzn ka ir sakyt. Siaip labai bendraujanti moteris tik jai sunku lietuviu kalba viska pasakyt (truksta zodziu). Net nezinau ar tiket ja ar ne, nes kai kurie dalykai kirtosi (pvz sake  pirma  taip, o veliau ne)...
Apie praeiti nieko nepasake, o is rankos gan tiksliai mane apibudino...

Vat tokie mano ispudziai:))

Aš kitąkart prašysiu, kad ji kalbėtų rusiškai, nes kartais ir aš nelabai ją suprasdavau.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 08 27, 14:01)
Aš kitąkart prašysiu, kad ji kalbėtų rusiškai, nes kartais ir aš nelabai ją suprasdavau.

Na as kazkaip ja supratau, bet norejosi kad butu iskalbingesne:) tik va abejoju tiket ar ne...
Atsakyti
As nezinau,kokia Svetlana rode,bet manau,kad tikrai ne is "Dvieju pasauliu" Ztl,jei esi vilniete,galiu rekomenduoti tikai gera bureja i az
Buciau tikrai dekinga, jei ir man parasytum i az
Atsakyti
Pries keleta dienu buvau pas svetlana is pasilaiciu , ispudziai tikrai geri buvo smile.gif ,
siaip pasake daug tiesos , bet pasake ir keleta neteisibiu , bet pasakius keleta neteisibiu , mane nuteike OPTIMISTISKAI , aisku jai issipidys ta ka pasake , bus nerealu.

Siaip galiu pasakoti ku sake , jai tikrai tai nera draudziama ,
Ir pranasystes pildosi , , papasakojius , jai papasakojius sipildo tada nesakysiu biggrin.gif
Atsakyti
Dbr zadu apsilankyti pas Jadvyga arba Virginija smile.gif ,
Gal galit pasakyti ar Jadvyga is gerosios vilties , kalba lietuviskai ?
Atsakyti
QUOTE(Mylintis @ 2008 08 28, 18:16)
Dbr zadu apsilankyti pas Jadvyga arba Virginija smile.gif ,
Gal galit pasakyti ar Jadvyga is gerosios vilties  , kalba lietuviskai ?

Kalba laisvai smile.gif
Atsakyti