Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(Chiromante @ 2008 08 21, 11:23)
As nezinau,kokia Svetlana rode,bet manau,kad tikrai ne is "Dvieju pasauliu" biggrin.gif  Ztl,jei esi vilniete,galiu rekomenduoti tikai gera bureja i az

Aš noriu šitos rekomendacijos per AŽ blush2.gif
Atsakyti
As nezinau,kokia Svetlana rode,bet manau,kad tikrai ne is "Dvieju pasauliu" biggrin.gif  Ztl,jei esi vilniete,galiu rekomenduoti tikai gera bureja i az

As buvau pas sita Svetlana is "Dvieju pasauliu". Man labai patiko, pas ja tokia daugiau analize, ka tu darai, ka galiu pakeisti, kad tau geriau butu, kokius turi pasirinkimo variantus, kuris geresnis it t.t. smile.gif tiesiog vyksta geresnio kelio ieskojimas 4u.gif man ji tikrai padejo 4u.gif
Atsakyti
Prisiminiau, kad Svetlana man yra sakius, jog ją rodė per TV kažkokioje laidoje, ir jos bendradarbiai pradėjo į ją kreivai žiūrėti (ji dirba vienos kolegijos administracijoje).
Atsakyti

Parasyk man i az tos burejos duomenis:) aciu
Atsakyti
Paskaičiusi visą temą nusprendžiau vyrui rekomenduoti Jadvygą. Įkalbėjau jį, kad reikia pažiūrėti į ateitį dėl būsimo verslo biggrin.gif Jis jai paskambino, pasirodo ji atostogauja, tai nurodė savo draugę Rūtą unsure.gif iš Viršuliškių. Įdomu, nes niekur komentaruose šio vardo ir negirdėjau...
Atsakyti
QUOTE(ciainga @ 2008 08 22, 09:40)
Paskaičiusi visą temą nusprendžiau vyrui rekomenduoti Jadvygą. Įkalbėjau jį, kad reikia pažiūrėti į ateitį dėl būsimo verslo  biggrin.gif Jis jai paskambino, pasirodo ji atostogauja, tai nurodė savo draugę Rūtą  unsure.gif iš Viršuliškių. Įdomu, nes niekur komentaruose šio vardo ir negirdėjau...

Jei cia Jadvyga is Gerosios Vilties g tai...skambinau jai du kartus: abudu kartus vis reikia perskambint nes ji iskart negali pasakyt laiko, o kai pasakys laika reikes vos ne ta pacia minute pas ja vaziuot.....
gal kitoms pasiseke labiau, o man matyt nelemta buvo pas ja apsilankyti:)
Atsakyti
QUOTE(ciainga @ 2008 08 22, 10:40)
Paskaičiusi visą temą nusprendžiau vyrui rekomenduoti Jadvygą. Įkalbėjau jį, kad reikia pažiūrėti į ateitį dėl būsimo verslo  biggrin.gif Jis jai paskambino, pasirodo ji atostogauja, tai nurodė savo draugę Rūtą  unsure.gif iš Viršuliškių. Įdomu, nes niekur komentaruose šio vardo ir negirdėjau...

kaip idomu kas per Ruta g.gif
Papildyta:
QUOTE(gracel @ 2008 08 22, 10:45)
Jei cia Jadvyga is Gerosios Vilties g tai...skambinau jai du kartus: abudu kartus vis reikia perskambint nes ji iskart negali pasakyt laiko, o kai pasakys laika reikes vos ne ta pacia minute pas ja vaziuot.....
gal kitoms pasiseke labiau, o man matyt nelemta buvo pas ja apsilankyti:)

kaip keista, jeigu pas ta pacia Jadvyga ilgakase, tai jokiu problemu, visada suderindavome laika smile.gif
Atsakyti
Labukas visoms mirksiukas.gif kiek žiūrėjau neradau, bet jei pasikartosiu, prašau nepykit 4u.gif ar buvot kas pas Daną iš Nemenčinės? Ji ten gyvena dar neįvažiavus į Nemenčinę, prieš degalinę reikia pasukti į kairę blush2.gif
Papildyta:
Chiromante > aš irgi norėčiau, kad parekomenduotum gerą būrėją per AŽ wub.gif
Atsakyti
Na va, prisėdau ir nuo dūšios perskaičiau visą temelę book.gif kažkaip užsirašiau tik pora žmonių kontaktus, tai Jadvygos ir Margaritos. Pažiūrėsiu, gal ir nueisiu pas Jadvygą. Dabar lauksiu jūsų atsiliepimų apie Daną iš Nemenčinės, labai tikiuosi, kad kuri nors apsilankėte. Aš pati buvau, todėl labai įdomu būtų sulyginti mirksiukas.gif

Ji man būrė iš kortų. Praeitį visą teisingai pasakė, dabartį nusakė labai tiksliai, kur kaip aš sakau, nei iš mimikos, nei iš amžiaus negali nuspėti. Kas liečia ateitį, aš pas ją buvau prieš 4 mėnesius, tai viskas kol kas tiksliai pildosi. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2008 08 22, 14:37)
kaip idomu kas per Ruta  g.gif

Geriau pas ją neiti ir pinigų nemėtyti. Kai vyras grįžo ir papasakojo, tai nieko konkretaus. Viskas labai apstraktu ir apie verslą nieko gero nepasakė. Vyras jos klausia gal galit konkrečiau, o ji tipo "aš nekoduoju" doh.gif Kai nueini pas burtininke, tai norisi konkrečios informacijos, o ne "esi atviras žmogus, todėl tavimi gali kažkas pasinaudoti..." doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ciainga @ 2008 08 22, 09:40)

Dėl verslo, manau, geriausia konsultuotis pas Stanislavą.
http://www.tarot.lt/...&id=151&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(skani.kava @ 2008 08 23, 21:32)
Na va, prisėdau ir nuo dūšios perskaičiau visą temelę  book.gif  kažkaip užsirašiau tik pora žmonių kontaktus, tai Jadvygos ir Margaritos. Pažiūrėsiu, gal ir nueisiu pas Jadvygą. Dabar lauksiu jūsų atsiliepimų apie Daną iš Nemenčinės, labai tikiuosi, kad kuri nors apsilankėte. Aš pati buvau, todėl labai įdomu būtų sulyginti  mirksiukas.gif

Ji man būrė iš kortų. Praeitį visą teisingai pasakė, dabartį nusakė labai tiksliai, kur kaip aš sakau, nei iš mimikos, nei iš amžiaus negali nuspėti. Kas liečia ateitį, aš pas ją buvau prieš 4 mėnesius, tai viskas kol kas tiksliai pildosi.  wub.gif

del Danos, ar galima jos kontaktu? smile.gif
Atsakyti