Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

O kokiek pas ja kainuoja ? 50 lt ?
Atsakyti
QUOTE(Mylintis @ 2008 08 29, 17:53)
O kokiek pas ja kainuoja ? 50 lt ?

Jei atmintis neapgauna, 40lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Well_liked: 29 rugpjūčio 2008 - 18:20
Reik paklausti del ekstrasensiniu galiu smile.gif , jau senu seniausei , man pildosi , ka nujauciu ir ka pamatau biggrin.gif ,
arbia cia tiesiog sutapimas
ir siaip , kaip buvo pas Svieta , man sake kad ateiti galiu tapsti ekstrasensas
Papildyta:
tai ziuresma ka pasakys , smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylintis @ 2008 08 29, 22:29)
Reik paklausti del ekstrasensiniu galiu smile.gif , jau senu seniausei , man pildosi , ka nujauciu ir ka pamatau biggrin.gif ,
arbia cia tiesiog sutapimas
ir siaip , kaip buvo pas Svieta  , man sake kad ateiti galiu tapsti ekstrasensas
Papildyta:
tai ziuresma ka pasakys , smile.gif

na jei plėtotum savo sugebėjimus, tai galėtum galbūt ekstrasensu tapti mirksiukas.gif o ar norėtum? bigsmile.gif
Atsakyti
Zinoma noreciau , smile.gif ,
tik kad vat primirstu , kas buvo ivyke papasakociau.
Aj va sita tai gerai nujauciau ,
ziuredamas nusivilusias namu seimininkes, kazkokia mergina isdavinejo vyra ,
Ir kazkaip pasamonei , mane irgi isdave mane mergina , ir kita diena man parase , kad isdave.
Atsakyti
na pas mane irgi kažkaip daug sutapimų mastau.gif bet pas mane viskas sapnuose... prieš nelaimes, mirtis susapnuoju kažką tokio, o ryte nuojauta būna po to sapno, kad kažkas labai blogo nutiks su tuo žmogumi unsure.gif be to, ne vieno žmogaus mirtį susapnavau tiksliai... šiaip iš kitos pusės man kartais ir baisu pasidaro, nenorėčiau tokių dalykų numatyti, na bet nuo sapnų nepabėgsi schmoll.gif
Atsakyti
rolleyes.gif Gal kas zinot burejos Onos is Karmelavos kontaktus??
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 09 01, 14:17)
rolleyes.gif Gal kas zinot burejos Onos is Karmelavos kontaktus??

Jeigu dar nepasikeitė tel. 8 375 41971
Atsakyti
labukas,
norejau paklausti, ar jums yra koks skirtumas- burtis taro kortom ar paprastom? esu burusis su paprastom, db visai noreciau galbut su taro pabandyt. siaip gal kas zinote gera bureja, kuri buria su taro kortom? smile.gif aciu
Papildyta:
QUOTE(MuzikALI @ 2008 09 05, 09:50)
labukas,
norejau paklausti, ar jums yra koks skirtumas- burtis taro kortom ar paprastom? esu burusis su paprastom, db visai noreciau galbut su taro pabandyt. siaip gal kas zinote gera bureja, kuri buria su taro kortom? smile.gif  aciu

aisku cia turetu vilniuje buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2008 09 05, 08:56)
labukas,
norejau paklausti, ar jums yra koks skirtumas- burtis taro kortom ar paprastom? esu burusis su paprastom, db visai noreciau galbut su taro pabandyt. siaip gal kas zinote gera bureja, kuri buria su taro kortom? smile.gif  aciu
Papildyta:

aisku cia turetu vilniuje buti smile.gif

Besiburianciajam siaip tai neturi buti skirtumo,kokiom kortom burtis (na ar zaidiminem ar Taro),-svarbu- kaip burejas moka skaityti informacija. Taip pat sekmingai galima ja skaityti is runu,kauliuku,kavos tirsciu,monetu ir t.t. (Mano isitikinimu-paprastos gali parodyti tik konkrecius faktus-tipo aukstas melynakis brunetas,problemos su valstybinem institucijom ir pan.Isminties jose nera.Sory,jei kas mano kitaip) O del bureju-tai cia pilna atsiliepimu.Ziurint kam ko reikia...Kam programos,kam analizes.....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 09 05, 13:37)
Besiburianciajam siaip tai neturi buti skirtumo,kokiom kortom burtis (na ar zaidiminem ar Taro),-svarbu- kaip burejas moka skaityti informacija. Taip pat sekmingai galima ja skaityti is runu,kauliuku,kavos tirsciu,monetu ir t.t. (Mano isitikinimu-paprastos gali parodyti tik konkrecius faktus-tipo aukstas melynakis brunetas,problemos su valstybinem institucijom ir pan.Isminties jose nera.Sory,jei kas mano kitaip) O del bureju-tai cia pilna atsiliepimu.Ziurint kam ko reikia...Kam programos,kam analizes.....

tai va as ir galvoju, gal taro kortom buriantis daugiau kazkokiu patarimo ar ko butuma galima tiketis.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 08 21, 11:23)
As nezinau,kokia Svetlana rode,bet manau,kad tikrai ne is "Dvieju pasauliu" biggrin.gif  Ztl,jei esi vilniete,galiu rekomenduoti tikai gera bureja i az

Labas,

gal ir man galima i AZ smile.gif
Atsakyti