Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(Hsemera @ 2008 12 04, 15:11)
o gal kas jau apsilanke pas Galina ir parasys ispudzius? 4u.gif

Aš tai kiek kartų skambinau Galinai bet vis neprisiskambindavau . Gal man nelemta pas ja eit.
Atsakyti
O kuriam rajone randasi Galina? ir kokia kaina 40 lt?
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2008 12 05, 00:08)
O kuriam rajone randasi Galina?

Jeruzalėje.
Atsakyti
QUOTE(tavo_angeliukas @ 2008 12 03, 10:39)
sveikutes, merginos...
buvau vakar pas Jadvyga... noriu isgirsti jusu nuomone...
ji man pasake viska - nesuklydo nei vienu atveju nei del mano dabarties, nei del mano praeities... siuo metu mano situacija yra itin sudetinga... todel labai reikia pagalbos... pasake ji man ir viena dalyka apie mano namus... kad turiu juose rasti viena negera daikciuka... radau...
sia savaite del sudetingos situacijos eisiu pas jos rekomenduota zmogu... Vladimir jo vardas... gal esate ka nors apie ji girdejusios, ar galiu tureti vilties, kad jis pades?..

del Vladimiro nieko blogo negaliu pasakyti, bet padesi sau pati ,ne jis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2008 12 05, 21:42)

Labas, Ataner 4u.gif
Kur buvai dingusi?
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 12 05, 20:56)
Labas, Ataner 4u.gif 
Kur buvai dingusi?

Labutis 4u.gif smagu tave matyti, nedingus, uzeinu karts nuo karto 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
gal zinote Vilijos Lobaciuvienes kontaktus ir galetumete man juos parasyti i az?.. labai lauksiu...
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 10 14, 13:15)
Kam dar neparasiau Galinos nr.-rasykit i az,nes jau pasimeciau-kam parasiau,kam ne biggrin.gif

labai noreciau ir as jos kontaktu i AZ. rasiau tau, bet berods tavo AZ uzkistas mirksiukas.gif
Atsakyti
Nors jau cia ir paviesintas kazkoks numeriukas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2008 12 11, 13:41)
Nors jau cia ir paviesintas kazkoks numeriukas...  g.gif

Taip, tuo ir reikia skambinti.
Atsakyti
mergaites o gal kas Silvijos numeri turite busiu laaaaabai dekinga lauksiu i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2008 12 01, 19:12)
Sveika,

Ji vis dar gyvena ten pat ... man jos pranasystes taippat pildosi labai tiksliai, net per daug  doh.gif labai idomu kas bus toliau ... bet deja netycia issitryne visi telefonu numeriai ir nebeturiu jokiu kontaktu tik pamenu kad gyvena dvarcioniu g. 14 ....

O ar seniai tu pas ja buvai?
Atsakyti