Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(tavo_angeliukas @ 2008 12 30, 10:24)
kodel taip manai?

Tokiu atveju žmogus tik pats gali sau padėti.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 12 30, 09:58)
Tokiu atveju žmogus tik pats gali sau padėti.

o jeigu nebegali, jeigu visgi reikia kitu pagalbos?
Atsakyti
o kam reikia norėti susigražinti žmogų, kuris išėjo? išėjo ir išėjo - vadinasi, nebuvo vertas būt kartu. Būrėja gi neprivers jo sugrįžt. Na, nebent kokia juodoji magija blink.gif Bet čia jau blogis.
Paskaudės širdį ir praeis, o jei berniukas grįš ir pasakys, kad suklydo - tada ir galvosi, ką daryt.
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2008 12 30, 15:24)
o kam reikia norėti susigražinti žmogų, kuris išėjo? išėjo ir išėjo - vadinasi, nebuvo vertas būt kartu. Būrėja gi neprivers jo sugrįžt. Na, nebent kokia juodoji magija  blink.gif  Bet čia jau blogis.
Paskaudės širdį ir praeis, o jei berniukas grįš ir pasakys, kad suklydo - tada ir galvosi, ką daryt.

tuo labiau, kaip supratau, tai ne vyras, ir jokie bendri vaikai nesieja? nes bent man pasirode, kad jus visiskai jauni, ar as klystu?..
Atsakyti
Sveikos,

Gal galetumet kuri atsiusti Silvijos ir Juditos Vilis kontaktus? Dekui.

Beje kaip manote ar neklystu issirinkusi konkreciai Galina, Silvija ir Judita Vilis burimams?
Zmogus norintis issiburti turi keleta konkreciu klausimu ir labiausiai noretu burtis is rankos. 4u.gif

Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(Smuikas @ 2008 12 30, 18:01)
Beje kaip manote ar neklystu issirinkusi konkreciai Galina, Silvija ir Judita Vilis burimams?

Pas Silviją ir Juditą aš neičiau, bet tai - tik mano asmeninė nuomonė. 4u.gif
Atsakyti
As tik uz Galina-vienintele man zinoma sveiko supratimo,nepataikaujanti keistai susiformavusiai nuomonei apie tai,ka turi pasakyti "teisinga" bureja.....Nededanti nusikalstamu programu is serijos "istekesi kitu metu rugseji ir susilauksi dvieju vaiku-pirmo berniuko antros mergaites....bet vyras po 5 metu susiras kita ir suteiks tau labai daug skausmo....Dar taves laukia artimo zmogaus liga ar netektis puses metu laikotarpyje...." Puikiai zinau kaip tai yra daroma-tai nusikaltimas.Toms,kurios taip sako-sakau ta pati-jos sutinka,bet sako,kad jeigu taip nekalbes,praras didele dali klijentu......Rinkites pacios
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 12 30, 18:30)

QUOTE(Chiromante @ 2008 12 31, 02:11)
As tik uz Galina-vienintele man zinoma sveiko supratimo,nepataikaujanti keistai susiformavusiai nuomonei apie tai,ka turi pasakyti "teisinga" bureja.....Nededanti nusikalstamu programu is serijos "istekesi kitu metu rugseji ir susilauksi dvieju vaiku-pirmo berniuko antros mergaites....bet vyras po 5 metu susiras kita ir suteiks tau labai daug skausmo....Dar taves laukia artimo zmogaus liga ar netektis puses metu laikotarpyje...." Puikiai zinau kaip tai yra daroma-tai nusikaltimas.Toms,kurios taip sako-sakau ta pati-jos sutinka,bet sako,kad jeigu taip nekalbes,praras didele dali klijentu......Rinkites pacios

Supratau, labai aciu uz atsakyma 4u.gif

P.s. Chiromante, o tu ar neburi?
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 12 30, 18:30)

man labai idomu kodel ax.gif g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2008 12 31, 11:23)
man labai idomu kodel  ax.gif  g.gif  4u.gif

Aš pas jas buvau ir daugiau neičiau. schmoll.gif Bet Jūs galit nueiti ir turėsit savo nuomonę. ax.gif
Atsakyti
jus geriau papasakokite, ka duoda zinojimas to, kas ateityje nutiks? na jei zinosi kada ir kaip numirsi, ar busi laimingesne? dauguma bureju is esmes pasako tai, ka nori girdeti ir kuo tiki kliente. o jei atsizvelgti i transferingo teorija ir praktika, tai musu norai yra linke issipildyti.
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2008 12 31, 10:52)
jus geriau papasakokite, ka duoda zinojimas to, kas ateityje nutiks? na jei zinosi kada ir kaip numirsi, ar busi laimingesne? dauguma bureju is esmes pasako tai, ka nori girdeti ir kuo tiki kliente. o jei atsizvelgti i transferingo teorija ir praktika, tai musu norai yra linke issipildyti.

Na kam taip globaliai bigsmile.gif Pasakysiu,ka duoda zinojimas....delioji moteriai kortas visai kitu klausimu ir matai,kad jai yra galimybe siuo periodu laimeti loterija (yra tokia kortu kombinacija). Tu jai sakai-"ar perki loterijos bilietus?" Jinai- "labai retai,-nebent kas nors padovanoja"...Tu jai-"artimiausiu metu butinai pirk"......Islose automobili bigsmile.gif Arba delioji kortas "ant santykiu" su nauju zaviu pazystamu....Kortos rodo siaubiaka,nors neitiketina-jis toks mielas,demesingas,turtingas...Bet kortu neapgausi-turtai ne jo,pats nusikaltelis ir dar psichinis......Nereikejo ne triju dienu,kad visa tai paaisketu....Bet zinojimas (nors tuo metu tikrai nebuvo tuo tikima) pagimde bent sioki toki atsarguma ir atsisakyma vaziuoti pas ji i prabangu JO kotedza romantinei vakarienei....Taipogi,manau visai naudings zinojimas apie tai,kad artimiausiu metu vertetu nepasirasineti jokiu svarbiu dokumentu itin gerai visko neisanalizavus,nes didele apgaules gresme.....Taip pat visai naudinga tokia elementari buitine informacija-klausimas-kaip praeis sestadienio vakarelis? Kortos rodo,kad yra gresme didelio konflikto.Tada,zinodamas,kad yra tokia gresme,labai atidziai bendrauji ir laiku pasitrauki,kai matai,kad reikalai pasisuko link ne visai geros situacijos......ZINOTI GERAI TAM,KAD TURETUM GALIMYBE LAIKU "PASIDETI PAGALVE" biggrin.gif
Atsakyti