Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

labas 4u.gif Gyvenimas privertė pagalvoti apie būrėją. Perskaičiau visą temą ir dabar svarstau, pas ką eiti - pas Margaritą ar pas Galiną. Gal kuri nors iš jųsš esate buvusi ir pas vieną, ir pas kitą ir galit pasakyt, kuri geriau? aš suprantu, kad reikalas kelus, bet visgi..
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2008 12 15, 18:01)
labas  4u.gif Gyvenimas privertė pagalvoti apie būrėją. Perskaičiau visą temą ir dabar svarstau, pas ką eiti - pas Margaritą ar pas Galiną. Gal kuri nors iš jųsš esate buvusi ir pas vieną, ir pas kitą ir galit pasakyt, kuri geriau? aš suprantu, kad reikalas kelus, bet visgi..

Tik Galina. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,Mergytes....
ar galite papasakoti,kaip Galina....?
taip noriu nueti smile.gif
Atsakyti
man dar įdomu, kuriam Vilniaus rajone ta Galina dirba - gal labai toli...
Atsakyti
Sveikos mergaites:)

galina dabar dirba, kiek as zinau zaliuju ezeru g., santariskese.

Man asmeniskai pas galina patinka nueiti tik tada, kai turi konkretu klausima..
Atsakyti
QUOTE(Wile @ 2008 12 15, 15:33)
O ar seniai tu pas ja buvai?

vasara, birzelio menesi 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
kas buvot pas Galina kiek konkreciu klausimu galima uzdavineti.Tradiciskai 3?.
Po apsilankymo parasysiu ispudzius.
Atsakyti
Sveiki.

Gal kas buvot pas Sergejų Lazarevą? Kokie atsiliepimai?
Ką gali reikšt, kai būrėja žiūri į kortas ir sako, kad nemato likimo?
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 12 05, 13:43)
Jeruzalėje.

O cia prie "Medziotoju" restorano ar ne? g.gif

Buvau pries kokius 3 metus pas bureja, gyvenancia butent Jeruzaleje, tik vardo neprisimenu doh.gif ... Isejau, apsiverkiau, tiek visko prisnekejo. doh.gif doh.gif .. Gyvenimas parode, kad dauguma ka snekejo - nusisnekejo..Ojj, dabar kai prisimenu - juokas ima is jos pasisakymu... Tik vat kuo ji vardu - nepamenu. ax.gif
Atsakyti
O cia prie "Medziotoju" restorano ar ne? g.gif

Buvau pries kokius 3 metus pas bureja, gyvenancia butent Jeruzaleje, tik vardo neprisimenu doh.gif ... Isejau, apsiverkiau, tiek visko prisnekejo. doh.gif doh.gif .. Gyvenimas parode, kad dauguma ka snekejo - nusisnekejo..Ojj, dabar kai prisimenu - juokas ima is jos pasisakymu... Tik vat kuo ji vardu - nepamenu. ax.gif

Ar ruse?
Atsakyti
QUOTE(Brainwave @ 2008 12 18, 23:32)
Buvau pries kokius 3 metus pas bureja, gyvenancia butent Jeruzaleje, tik vardo neprisimenu doh.gif ... Isejau, apsiverkiau, tiek visko prisnekejo. doh.gif  doh.gif .. Gyvenimas parode, kad dauguma ka snekejo - nusisnekejo..Ojj, dabar kai prisimenu - juokas ima is jos pasisakymu... Tik vat kuo ji vardu - nepamenu. ax.gif

Gal Irena?
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 12 19, 06:37)
Gal Irena?

tiksliai bigsmile.gif doh.gif Irena.. Aciu 4u.gif
Atsakyti