Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

Pas ka patarsite nueiti jei turiu klausimu konkreciu is darbines puses, ne meiles ir t.t.
Pas Galina uzsirasiau, bet tik 29diena, o reik patarimo jau pirmadieniu - nzn ka daryt eit ar neit, zenkti zingsi ar dar palaukti.. siaubas kazkoks sad.gif
Atsakyti
Pas ka patarsite nueiti jei turiu klausimu konkreciu is darbines puses, ne meiles ir t.t.
Pas Galina uzsirasiau, bet tik 29diena, o reik patarimo jau pirmadieniu - nzn ka daryt eit ar neit, zenkti zingsi ar dar palaukti.. siaubas kazkoks

pabandyk nueiti dar pas Jadvyga is gelezinio vilko g.smile.gif man ji ir visai patiko
Atsakyti
buvau pas Viktora is Irido pasaulio,jis pasake kad viena moteris man prikabino mirusi zmogu,todel as dabar labai nusilpau nebeturiu jegu .Ar tai imanoma?
Atsakyti
QUOTE(lmama @ 2008 12 20, 11:52)
buvau pas Viktora is Irido pasaulio,jis pasake kad viena moteris man prikabino mirusi zmogu,todel as dabar labai nusilpau nebeturiu jegu .Ar tai imanoma?

įmanoma, bet kodėl jis tau to nenuėmė? ką patarė daryt?
Atsakyti
Sake kad nueme ir liepė pas jį apsilankyti dar du kartus.Mane taip isgasdino ta mintis,kad viena moteris ryžosi net tokiam dalykui kaip mano asmeninių daiktų metimu i kapą ir prakeikimu.
Atsakyti
netikiu tokiais dalykais nors tu ka - prakeikimas gal ir galimas, bet... tikiu tik tuom kad visada viskas atsisuks pries pacia save
Atsakyti
labas vakaras,mes pvz buvom pas bureja nu neprisimenu vado blush2.gif bet karoliniskes skaiciau kad ji labai gera bet asake dabarti r daugau nieko visai, nekas neissipilde nei apie vaika nei apie darba,del idomumo noretumem nueit pas kita,gal katra galetu pasiulyt kokia idomia bureja? butinai nueitumm laukiam pasiulymu 4u.gif
Atsakyti
gal galima ir man Galinos numeriuka i az?
Atsakyti
QUOTE(Agmus @ 2008 12 22, 01:40)
gal galima ir man Galinos numeriuka i az?

Temoje yra. 34 psl.
Atsakyti
sveikutes,

esu naujoke, tad atleiskit jeigu ka nors ne taip padarysiu 4u.gif

Istiko mane labai jau skaudi beda, tad nusprendziau kreiptis i bureja.

Beda tokia, kad berniukas mane paliko - per sventes. Nieko nesuprantu verysad.gif , viskas buvo taip puiku, kartu kureme planus sake, kad myli mane Ir stai, kad nori nebesusigaudo savo jausmuose, nebezino ko nori.... sako reikia laiko
Itariau, kad kokia kita cia isipainiojusi, visas dienas prazliumbiau, tad pagalvojau, kad blogiau nebus jeigu kas kortas ismes.

Perskaiciau daugybe komentaru ir siandien buvau pas Jadvyga is Gelezinio Vilko gatves.
kad ji kalba abstrakciai tai tiesa, bet man regis nusake dabartine mano situacija.
Kiek kartu mete kortas, tiek kartu dvejojantis berniukas salia manes krito ir dar kazkokia tamsiaplauke mergina, kuri pasak Jadvygos, tik blogi nesa.

Parodziau nuotrauka, tai nukreipe pas Vladimira, kur kitoj kitoj pusej CUPo dirba.
Noreciau suzinoti ar lemta mums buti kartu, ar ne. Sake, kad jis man tikrai pagelbes.

Uzsirasiau rytojuj, tik biski bijau eiti blush2.gif ivairiu komentaru apie skaiciau

gal galit patarti? buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(totally @ 2008 12 29, 19:29)
Parodziau nuotrauka, tai nukreipe pas Vladimira, kur kitoj kitoj pusej CUPo dirba.
Noreciau suzinoti ar lemta mums buti kartu, ar ne. Sake, kad jis man tikrai pagelbes.

Nepadės.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 12 29, 18:54)

kodel taip manai?
Atsakyti