Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Apklausa: Kaip dažnai laistot zamiokulką? (172 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(skaiskil @ 2008 06 08, 20:40)
Sveikos, gal kartais zinot kaip isnaikinti smulkius kirminiukus kurie visiskai supude mano zamiakulko bulvytes, net apsiverkiau kai pamaciau. As ji persodinau, pries tai saknis nuplovus vandenyje. Sakeles zalios, nors daigu nauju neleidzia, o saknys irgi leidzia naujus daigelius. SOSO padekit!

O ten kirminiukai ar vabaliukai? g.gif Gal jie atsirado nuo per dideles dregmes? Gal pabandyt kelis kartus palaistyti silpnu kalio permanganato tirpalu ax.gif
Atsakyti
Nu jaučiu pas mano medelį bus žiedas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 06 09, 09:22)
Nu jaučiu pas mano medelį bus žiedas  thumbup.gif  wub.gif

Dziaugiuosi kartu su tavimi thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Agnir, bndysiu laistyt kalio permanganatu, ten mazi balti kirminiukai, o atsirado tai greiciausiai nuo perlaistymo. Tik idomu ar dar bus kas is to augalo, nes kaip minejau, liko tik saknys, bulvytes visiskai supuvo sad.gif
Atsakyti
nu,kad mano piniginis nepakratytu koju visai ateity,nusprendziau laistyti syki i men ir po "mazai" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 06 09, 10:33)
Dziaugiuosi kartu su tavimi  thumbup.gif

Nu dar kad 100 proc tai negaliupasakyti, bet kai leidžia naują šakutę tai viskas kitaip būna, o jei pasitvirtins tai vadinasi mano medelis pirmą žiedelį bus išleidęs po 4 metų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 06 09, 11:57)
Nu dar kad 100 proc tai negaliupasakyti, bet kai leidžia naują šakutę tai viskas kitaip būna, o jei pasitvirtins tai vadinasi mano medelis pirmą žiedelį bus išleidęs po 4 metų  wub.gif

svarbiausia-gera pradžia thumbup.gif , jei bus pirmas kartas, bus ir antras thumbup.gif . Lauksiu ir aš savo pirmojo žiedo; tikiuosi, sulauksiu per ketverius metus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 06 09, 11:57)
Nu dar kad 100 proc tai negaliupasakyti, bet kai leidžia naują šakutę tai viskas kitaip būna, o jei pasitvirtins tai vadinasi mano medelis pirmą žiedelį bus išleidęs po 4 metų  wub.gif

O kokio dydzio buna 4metu pinigelis? As tai pirkau maziuka is parduotuves, tai nezinau kiek jam metuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 06 09, 17:13)
O kokio dydzio buna 4metu pinigelis? As tai pirkau maziuka is parduotuves, tai nezinau kiek jam metuku g.gif

Vakare įkelsiu nuotrauką mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes.As savo pinigely perkeliau i svetaine, ten jis pernai viena lapeli isaugino ir buvo pradejes antra,bet as perkeliau ji i miegama ir ten trupuciuka tamsiau ir nebaugo daugiau sad.gif tikiuosi dabar augs . Nors jam ir nebutina daug sviesos,bet matyt jam ten nepatiko g.gif
Atsakyti
Čia mano pinigėlis ax.gif jis prieš 2 metus buvo skeltas per pusę, tai dabar turiu aš, o kitą ji pusę mama 4u.gif

user posted image

Kai pirkom jis buvo iki tos antros širdelės ax.gif

user posted image

O vat šitas ūgliukas sukėlė abejonių ar šakelė ar žiedelis ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 06 09, 20:00)
Čia mano pinigėlis  ax.gif jis prieš 2 metus buvo skeltas per pusę, tai dabar turiu aš, o kitą ji pusę mama  4u.gif
Kai pirkom jis buvo iki tos antros širdelės  ax.gif
O vat šitas ūgliukas sukėlė abejonių ar šakelė ar žiedelis  ax.gif

Oho pasirodo koks didelis jis uzauga per 4metus thumbup.gif
Tas ugliukas man labiau i lapeli panasus g.gif
Atsakyti