Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Apklausa: Kaip dažnai laistot zamiokulką? (172 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(agnir @ 2008 06 09, 20:09)
Oho pasirodo koks didelis jis uzauga per 4metus thumbup.gif
Tas ugliukas man labiau i lapeli panasus g.gif

Jis nuotraukoj taip nesimato, bet išaugęs iš stiebo g.gif
Atsakyti
Pas mane visi lapeliai taip auga, todel senesni stiebai isvirto i sonus doh.gif
Atsakyti
sveikos myletojos piniguocio.

seniai bebuvau cia, kaip jusu medeliai bujoja? nebepuna? nedziusta? leidzia sakeles? o gal ziedelius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaunutia: 09 birželio 2008 - 20:55
QUOTE(laurindre @ 2008 06 09, 21:10)
Pas mane visi lapeliai taip auga, todel senesni stiebai isvirto i sonus doh.gif

Paramstyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
manasis pinigelis sekmingai leidzia 3 sakeles, jau nemazai paaugo gaves saulutes mirksiukas.gif Mano irgi siek tiek virsta sakos i sona, tai as jas surisus juosteles visas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 06 10, 07:37)
Sveikutes mirksiukas.gif
manasis pinigelis sekmingai leidzia 3 sakeles, jau nemazai paaugo gaves saulutes mirksiukas.gif  Mano irgi siek tiek virsta sakos i sona, tai as jas surisus juosteles visas bigsmile.gif

kaip fainiai, o maniskis vis dar vietoj stovi, jauciu ilgai jis man stoves, nes biskiuka didelis vazonas, svarbu kad negelsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaunutia: 10 birželio 2008 - 09:09
QUOTE(Jaunutia @ 2008 06 10, 10:09)
kaip fainiai, o maniskis vis dar vietoj stovi,  jauciu ilgai jis man stoves, nes biskiuka didelis vazonas, svarbu kad negelsta.

Patręšk, turėtų pradėti rodyti gyvybės ženklus. Saviškį patrešiau, tai jau dviem šakelėmis pradžiugino rolleyes.gif .

Sveikinu su pirmuoju stebuklėliu vaikeliu wub.gif
Atsakyti
Merginos,turiu klausima:-ar galima piniguoti laistyti augimo aktyvatoriumi?
Atsakyti
Sveikutės, šaunu, kad jūsų pinigėliai auga biggrin.gif .O maniškis pinigėlis stovi vietoje, neleidžia naujų ūgliukų, nes gal vazoną truputį padidinau. O kiek jis taip vietoj stovės? gal jam galima kokių trašų ir pradės bujoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 06 10, 10:44)
Sveikutės, šaunu, kad jūsų pinigėliai auga  biggrin.gif .O maniškis pinigėlis stovi vietoje, neleidžia naujų ūgliukų, nes gal vazoną truputį padidinau. O kiek jis taip vietoj stovės? gal jam galima kokių trašų ir pradės bujoti  ax.gif

Iki kol užaugins pakankamai bulvytę mirksiukas.gif
Atsakyti
O kadangi aš esu naujokėlė gelių auginime, tai bulvytę užauginti trunka mėnesius ar metus?
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 06 10, 11:59)
O kadangi aš esu naujokėlė gelių auginime, tai bulvytę užauginti trunka mėnesius ar metus?

dar reikia ziureti kiek tas vazonas per didelis, mano po persodinimo pinigelis apie 2-3 menesius buvo ramybes busenoje, as ji patresdavau ir mane pradziugino 3 sakelemis wub.gif as pastebejau kad jiems labaiu patinka mazesni vazonai, nei didesni.
Kantrybes merginos, manau visos sulauksime sakeliu ir ziedeliu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti