Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Apklausa: Kaip dažnai laistot zamiokulką? (172 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(regyte @ 2008 06 15, 22:23)
Pas mane pinigu medis jau zydi. Ziedas zemai visai tarp saku. Panasus i kalijos, tik smulkus ir visai neispudingas. Bijau, kad nuo to nenukentetu lapai, t.y. nebeaugs tokie grazus. Paprastai taip buna, kada geles zydi, tai lapai pasidaro nebegrazus. Gal ta zieda visai nupjaut kuo greiciau. Kaip Jus galvojate ax.gif

Siaip juk retai zydi, tai kam pjaut iskart, galima pasidziaugt kad ir tokiu ziedeliu, nieko neatsitiks tam pinigu medziui, greitai pats ziedas pajuoduos ir galima bus nupjauti, musiskis per metus 2 kartus zydejo, tai pjaut ziedo neskubejau.
Atsakyti
kažko nugelto dvi pinigėlio šakos verysad.gif. Dėl ko taip darosi? HELP
Atsakyti
QUOTE(Renatėlė @ 2008 06 17, 22:55)
kažko nugelto dvi pinigėlio šakos  verysad.gif. Dėl ko taip darosi? HELP

Tai dar ziurint kurios, seniausios sakos buna kad atejus laikui nudziusta, bet kitos sekmingai auga toliau, as is is pradziu bijojau kad sakes piniguociui,kai pradejo geltonuoti, bet nuvyto tik senosios sakeles.
Atsakyti
Mūsų tai žydėjo jau pirmais metais,o kai nužydėjo iš tos vietos kur buvo žiedas išaugo didelis gražus lapas.
Atsakyti
Paiklausiau kad kitos lieja tiesiai į žemę, tai sakiau ir aš savo palepinsiu,įpyliau vandenuko tikrai nedaug, o dabar žiūriu 3 musiukai skraido doh.gif
Atsakyti
[quote=kicius,2008 06 17, 23:38]
Tai dar ziurint kurios, seniausios sakos buna kad atejus laikui nudziusta, bet kitos sekmingai auga toliau, as is is pradziu bijojau kad sakes piniguociui,kai pradejo geltonuoti, bet nuvyto tik senosios sakeles.
[/qu

dar ir taip buna... ai gal ir as tada bereikalo nervinuosi, nes pas mane taip pat nugelto lapeliai, ir tikrai nuo seniausiuju sakeliu.
na o del liejimo, tai man db toks klausimas kilo: visos rasot, jog laistot i lekstute, tada viskas ok, jei saknys arti dugnop vazonelio ir gali pasiimti vandei, na bet jei vazonas didesnis ir saknys tikrai nera prie vazono dugno, tai ka tada daryti, kaip laistyti piniguoti?
g.gif
Atsakyti
O mano vazonas is vis be skyluciu vandeniui isbegti.... Ir laistau per virsu. Daug nepilu po truputuka. lapelius kartas nuo karto graziai isleidzia o zydeti nezydi. Gaila na bet gal kaip nors kada nors...
Atsakyti
<!--QuoteBegin-dovilepp+2008 06 18, 15:17
na o del liejimo, tai man db toks klausimas kilo: visos rasot, jog laistot i lekstute, tada viskas ok, jei saknys arti dugnop vazonelio ir gali pasiimti vandei, na bet jei vazonas didesnis ir saknys tikrai nera prie vazono dugno, tai ka tada daryti, kaip laistyti piniguoti?
[/quote]
na ne visos , ne visos laistom i lekstute bent as tai tikrai ne mirksiukas.gif as pilu i vazoneli, vazonelis su skylute ir padarytas drenazas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 18 birželio 2008 - 15:17
Sveikos pinigeliu augintojos 4u.gif prisiskaiciau as cia pas jus visokiu geru patarimu thumbup.gif Iskilo man vienas klausimas, sandien apziurinejau savo medeli ir pamaciau,kad jis "verkia" blink.gif Na mazi laseliai ant lapu galiuku blink.gif Ka,tai galetu reikst? g.gif
Atsakyti
Labukas"turtuoles" biggrin.gif 4u.gif
As ir auginu pinigeliu medi,tik kaskart laistant vis ieskau ieskau ant lapeliu,o pinigeliu kaip nera taip nera doh.gif lotuliukas.gif
O jei roimtas tai permeciau aki i jusu pokalbius,tai ka,piniguotis dar zydi blink.gif
Net nezinojau g.gif ..gal kuri galit atmesti fotke,kaip tas ziedas atrodo g.gif .Aciukas
Atsakyti
Na apklausa yra visiškai klaidinanti, nes laistymas priklauso nuo aibės dalykėlių:
jei vazonėlyje 15cm, 2-3 šakelės- laistyti kas dvi savaites, jei 6-8 didelės, tai kas savaitę, jei didelis vazonas su daug didelių šakų (apie 70 cm), tai kas mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2008 06 19, 00:32)
Labukas"turtuoles" biggrin.gif  4u.gif
As ir auginu pinigeliu medi,tik kaskart laistant vis ieskau ieskau ant lapeliu,o pinigeliu kaip nera taip nera doh.gif  lotuliukas.gif
O jei roimtas tai permeciau aki i jusu pokalbius,tai ka,piniguotis dar zydi blink.gif
Net nezinojau g.gif ..gal kuri galit atmesti fotke,kaip tas ziedas atrodo g.gif .Aciukas

Pirmame temos puslapyje yra ziedo foto, jeigu neklystu mirksiukas.gif paziurek ten 4u.gif
Atsakyti