Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Apklausa: Kaip dažnai laistot zamiokulką? (172 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
[quote=agnir,2008 06 18, 17:15]
<!--QuoteBegin-dovilepp+2008 06 18, 15:17
na o del liejimo, tai man db toks klausimas kilo: visos rasot, jog laistot i lekstute, tada viskas ok, jei saknys arti dugnop vazonelio ir gali pasiimti vandei, na bet jei vazonas didesnis ir saknys tikrai nera prie vazono dugno, tai ka tada daryti, kaip laistyti piniguoti?
[/quote]
na ne visos , ne visos laistom i lekstute bent as tai tikrai ne mirksiukas.gif as pilu i vazoneli, vazonelis su skylute ir padarytas drenazas
[/quote]

Aš irgi kaip Agnir, niekada nelaistau į lėkštutę. Visada nromaliai. Ir viskas OK. Puikiausiai jie auga. Tiesa, nėra taisyklės kas kiek laistyti. Visada laistau intuityviai. kai matau, kad jau gėlytė prašosi gerti tongue.gif
Atsakyti
pagaliau nusipirkau vita trasu - kompleksines lapiniu geliu trasos su magniui ir mikroelementais. tai ziuresiu kaip manasis medelis i jas reaguos, patiks jos, ar dar labaiu ji nustekens
Atsakyti
QUOTE(sandrucka @ 2008 06 19, 13:55)
Pirmame temos puslapyje yra ziedo foto, jeigu neklystu  mirksiukas.gif  paziurek ten  4u.gif

4u.gif aciukas,paziurejau..bet nieko ipatingo is to ziedo,o jis tik toks kaip konkorezis,ar paskui kazkaip dar skleidziasi,labai idomu g.gif ,bet geras,niekur niekur to ziedo nemaciau,nebent tik pas kokius turtuolius jis ziedus tesukrauna lotuliukas.gif ,ne mano nosiai kitaip sakant lotuliukas.gif
O jei rimts,mtai gal reikia ji tureti kelis metus,kad zieda sukrautu g.gif ,eisiu daugiau info pasiskaitysiu pirmam puslapi,gal ka gero rasiu. rolleyes.gif
Atsakyti
viskas, esu labai nusvylusi ir nusiminus, liudna man verysad.gif mano pinigu medelis tikrai jau mirsta, buvo vos 5 sakeles, o snd jau ziuriu viena is ju pagal zeme jau papuvusi, tai neko nulauzti visai verysad.gif verysad.gif verysad.gif nesuprantu kas jam darosi, eji jokio puvinio nera, persodindama ziurejau cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 06 20, 18:22)
viskas, esu labai nusvylusi ir nusiminus, liudna man  verysad.gif  mano pinigu medelis tikrai jau mirsta, buvo vos 5 sakeles, o snd jau ziuriu viena is ju pagal zeme jau papuvusi, tai neko nulauzti visai  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nesuprantu kas jam darosi, eji jokio puvinio nera, persodindama ziurejau cry.gif  cry.gif  cry.gif

g.gif g.gif g.gif Jei puvinio nera tai del ko tada lapeliai puna g.gif g.gif g.gif O gal kokiu kirminu zemeje yra ir nugrauzia, net nzn schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 06 20, 17:22)
viskas, esu labai nusvylusi ir nusiminus, liudna man  verysad.gif  mano pinigu medelis tikrai jau mirsta, buvo vos 5 sakeles, o snd jau ziuriu viena is ju pagal zeme jau papuvusi, tai neko nulauzti visai  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nesuprantu kas jam darosi, eji jokio puvinio nera, persodindama ziurejau cry.gif  cry.gif  cry.gif

O bulvės minkštos ar kietos buvo kai persodinai unsure.gif
Atsakyti
Mergaitės man labai reikia jūsų visų pagalbos ir patarimų. Maždaug prieš mėnesį persodinau savo pinigėlį. Bulvės buvo tikrai gražios, puvinio nei žymės. Prieš persodinimą buvo prasikalę 3 ūgliukai. Šiandien dienai šaką augina tik vienas, ką tik apžiūrėjau kitus du ugliūkus, kurie po persodinimo nustojo augti. Vienas tai sveikas, o ant kito pamačiau juodą dėmę, pasižiūrėjau atidžiau, ogi nupuvo blink.gif Įkišau pirštus, kie jaučiasi, tai bulvės nepūna, tik tas vienintelis ūgliukas nupuvo. Ar tą nupuvusią vietą raiktų nupjaut ir pabarstyt anglim, ar ką daryt.
Lauksiu jūsų patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 06 22, 11:59)
Mergaitės man labai reikia jūsų visų pagalbos ir patarimų. Maždaug prieš mėnesį persodinau savo pinigėlį. Bulvės buvo tikrai gražios, puvinio nei žymės. Prieš persodinimą buvo prasikalę 3 ūgliukai. Šiandien dienai šaką augina tik vienas, ką tik apžiūrėjau kitus du ugliūkus, kurie po persodinimo nustojo augti. Vienas tai sveikas, o ant kito pamačiau juodą dėmę, pasižiūrėjau atidžiau, ogi nupuvo blink.gif Įkišau pirštus, kie jaučiasi, tai bulvės nepūna, tik tas vienintelis ūgliukas nupuvo. Ar tą nupuvusią vietą raiktų nupjaut ir pabarstyt anglim, ar ką daryt.
Lauksiu jūsų patarimų 4u.gif

Gal persodinant kai paliejai, tam ūgliukui kliuvo daugiau vandens dėl to ir nupuvo. Aš tai anglimi pabarstyčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 06 21, 09:50)
g.gif  g.gif  g.gif Jei puvinio nera tai del ko tada lapeliai puna  g.gif  g.gif  g.gif O gal kokiu kirminu zemeje yra ir nugrauzia, net nzn  schmoll.gif

QUOTE(*Širdelė* @ 2008 06 21, 10:01)
O bulvės minkštos ar kietos buvo kai persodinai  unsure.gif

jokiu kirminu persodinant nemaciau, zeme pirkau is parduotuves, o ne nuo darzo parsinesiau, tai kirminams atsirasti maza tikimybe. o bulves buvo kietos.... turiu dideli galvos skausma, ka su juo daryti g.gif
Atsakyti
sveikutes,
mano medeli turbut MB permylejo doh.gif nes vel vienos sakeles lapeliai geltonuoja doh.gif pakelusi gele lekstutej net uzsistovejusio vandens buvo doh.gif o laiko persodinti nera visai doh.gif
pasiguodziau cool.gif
Atsakyti
mano vyras prieš porą - trejetą mėnesių persodino gėliuką į didesnį vazoną. Puikiai prigijo, neseniai ir dar vieną ūgliuką išleido, taip džiaugiausi. Tik va prieš savaitę vienos šakelės lapeliai pradėjo gelsti, kas dvi-tris dienas po vieną nukrenta. Nesuprantu kas negerai? Laistau į dvi savaites kartą ar pusantros. tiesa, netrešiau dar, vis neprisiruošiu.
Atsakyti
pas mane irgi gelstikelios sakeles pradejio bet leidzia ir naujas tik nesuprantu kodel geltonuoja? g.gif
Atsakyti