Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Apklausa: Kaip dažnai laistot zamiokulką? (172 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(audra13 @ 2008 07 03, 11:34)
user posted image
Cia mano vargsas medelis... bandau laistyt karta i savaite, bet rezultatai niurus... nupirkau trasu lapinems gelems klausiau ar tiks pinigu medziui, sake - taip...
bet poveikio dar nematau, laistau su trasom gal 2 savaites...matyt per trumpai
patarkit ka ne taip darau...  blush2.gif  koki kieki vandens reikia uzpilti laistant...?
blush2.gif

vajetus koks vargšiukas, kas jam taip lapus apgraužė? g.gif tavo vietoje tai visų pirma versčiau iš vazono ar žiūrėčiau ar nesupuvęs jo gumbas, nes labai jau nuvargusiai tavo gėliukas atrodo
Atsakyti
aš laistau tiesiai į vazoniuką savo piniguotį ir jis kuo puikiausiai bujoja wub.gif va ir dabar žiedą išleido ir naujų lapukų jau matau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **SM**: 03 liepos 2008 - 12:56
sveikos, gavau piniguoty dovanu noriu persodinti, nusipirkau durpių mišinį universalų, o čia paskaičiau, kad reikia su smeliu maišyt, o jei ne tai labai blogai?
Atsakyti
QUOTE(audra13 @ 2008 07 03, 11:34)

blink.gif blink.gif blink.gif kas sitam medeliukui nutiko? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linavisk @ 2008 07 03, 15:42)
sveikos, gavau piniguoty dovanu noriu persodinti, nusipirkau durpių mišinį universalų, o čia paskaičiau, kad reikia su smeliu maišyt, o jei ne tai labai blogai?

geriausia manyciau sodinti i kaktusams skirta zeme mirksiukas.gif
audra 13 tikrink saknis, manau kad gali puvinys isimetes buti, labai silpnai jau atrodo schmoll.gif
Atsakyti
Laukiu verdikto... ar jam cia jau paskutinioji?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(audra13 @ 2008 07 04, 18:24)
Laukiu verdikto... ar jam cia jau paskutinioji?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

tavo gelytei puvinys isimetes, pasalink puviny ir tada sodink, reikia saikingai laistyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 07 04, 19:28)
tavo gelytei puvinys isimetes, pasalink puviny ir tada sodink, reikia saikingai laistyti mirksiukas.gif

o puvinys tai cia tas tamsus? nes as sitos geles saknis pirmakart gyvenime matau... sodinti i kaktusu zeme, jei teisingai supratau..
Atsakyti
QUOTE(audra13 @ 2008 07 04, 19:56)
o puvinys tai cia tas tamsus? nes as sitos geles saknis pirmakart gyvenime matau... sodinti i kaktusu zeme, jei teisingai supratau..

kur minksta bulve tai ten puvinys, taip kaktusams skirta zeme pinigu medziui labai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 07 04, 23:14)
kur minksta bulve tai ten puvinys, taip kaktusams skirta zeme pinigu medziui labai tinka mirksiukas.gif

Puvinys pasalintas thumbup.gif gelyte persodinta i kaktusu zeme...
dabar sakykit kaip ja laistyt, nes kaip suprantu visa problema ir buvo perlaistyme... kas kiek laiko laistyti ir po kiek ml mazdaug?
Atsakyti
Nu mano piniguočiai auga paprastoje universalioje žemėje ir kuo puikiausiai jaučiasi. bet esu gridėjusi, kad jiems tinka kaktusų žemė.

Atsakyti
netekau visos šakelės: gelto gelto ir nebeliko nė vieno lapelio verysad.gif
Atsakyti