Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Apklausa: Kaip dažnai laistot zamiokulką? (172 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
kitą ar šią savaitę pažiūrėsiu kas ten su tom šaknim, tikiuosi nerasiu nemalonių siurprizų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 07 07, 10:49)
Gal zinote, kaip zinoti kada reikia persodinti piniguoti i didesni inda?
Maniskis tiek prileido nauju lapu doh.gif itariu, gal jam vietos mazai pasidare g.gif

Kada šakos užpildė visą žemės turinį. Jei jau šakos neturi kur augti, pats laikas keisti vazoną. Tik 1-2cm didesnį, ne daugiau, nes sustos zamiokulkas auginęs šakas, o augins bulves mirksiukas.gif . Aš tokią klaidą padariau, tai metus laiko stovėjo, kaip vaškinis, nei lapų, nei žiedų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 07 10, 14:04)
Kada šakos užpildė visą žemės turinį. Jei jau šakos neturi kur augti, pats laikas keisti vazoną. Tik 1-2cm didesnį, ne daugiau, nes sustos zamiokulkas auginęs šakas, o augins bulves mirksiukas.gif . Aš tokią klaidą padariau, tai metus laiko stovėjo, kaip vaškinis, nei lapų, nei žiedų doh.gif

Aisku, nebe daug vietos liko jam sename vazone lotuliukas.gif Tada pats laikas ieskoti naujo vazono lotuliukas.gif
Aciu uz patarima .
Atsakyti
Turiu įtarimą, kad mano vienas iš 4ių pinigų medžių pirmą kartą leidžia žiedą. Nu bent jau man taip atrodo, nes lapelius kai leidžia, visai kitaip atrodo.
Tai negi būsiu sulaukus to reto dalyko - pinigų žiedo blink.gif

nes kiek laikau juos (kai kuriuos jau kokius 5 metus tikrai turiu), bet žiedo dar nei pas vieną nemačiau.

Žinau, kad jie neįspūdingi, bet iš esmės smagu, jei dar ir žydės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 10 liepos 2008 - 21:40
Nu va kaip ir sakiau mano pirmą kartą visų pinigų medžių istorijoje, pirmasis pinigų medis ruošiasi ir kaupiasi žydėjimui. Manau, ad čia tikrai ne nauja šaka auga, o skleisis tas toks retas dalykas - žiedas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 07 13, 16:36)
Nu va kaip ir sakiau mano pirmą kartą visų pinigų medžių istorijoje, pirmasis pinigų medis ruošiasi ir kaupiasi žydėjimui. Manau, ad čia tikrai ne nauja šaka auga, o skleisis tas toks retas dalykas - žiedas.

user posted image

Mano mazutis pinigutis dar tik sakas leidzia, tai nezinau kaip atrodo besikalantis ziedas g.gif bet manau labai nenuliusit jei cia dar viena saka isaugs mirksiukas.gif bent jau man tai tie ziedai visiskai schmoll.gif nebent del idomumo karteli pamatyt ji gyvai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 07 13, 16:36)

user posted image

Sveikinimai su pirmu žiedu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Pas mano piniguoti vien naujos sakos. Jau i vazona nebetelpa doh.gif o ziedo kaip ner taip ner schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 07 13, 17:36)

thumbup.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(klaida @ 2008 07 15, 22:42)
Pas mano piniguoti vien naujos sakos. Jau i vazona nebetelpa doh.gif  o ziedo kaip ner taip ner schmoll.gif

man labai grazu ir sakos wub.gif o ziedelis nera labai ispudingas, tik tiek kad malonu sulaukti jo wub.gif
Atsakyti
siandien "operavau" pinigu medi. pastabejau, jog zeme atsirado tokia "slapia vieta", nors buvau nelaisciusi... g.gif tai paziurejus atidziau pamaciau, jog jau puvinys, tai greit ant "operacinio stalo" ziureti kame beda, o gi apie puse bulves jau buvo supuve, ja pasalinau. bet va man db kilo klausimas, pas mane viena didele bulve buvo, ir db jos dali pasalinau, o tai kaip kita dalis, ji neprades puti nuo to, jog gainasi tiesioginis kontaktas su zememis, ta prasme ta vieta kur nupjoviau pazeista dali? g.gif nu gal aiskiai parasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 07 16, 08:56)
man labai grazu ir sakos wub.gif o ziedelis nera labai ispudingas, tik tiek kad malonu sulaukti jo wub.gif

Grazu ir sakos, tik tu nauju sakeliu labai sviesus lapai rolleyes.gif O tie senesni tokie sodriai zali thumbup.gif
Ir kai prazysta bet kokia gele, labai geras jausmas apima lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vakar nusipirkau dar veina pinigu medeli,labai pigiai randu,tai negaliu atsispirti tokiem pirkiniam lotuliukas.gif
Tai mano tenykstis medelis jau 2 ugliukas leidzia wub.gif ,kai paaugs didesnis,ikelsiu fotkes,dabar dar nera labai ka rodyti ax.gif
Atsakyti