kitą ar šią savaitę pažiūrėsiu kas ten su tom šaknim, tikiuosi nerasiu nemalonių siurprizų

QUOTE(klaida @ 2008 07 07, 10:49)
Gal zinote, kaip zinoti kada reikia persodinti piniguoti i didesni inda?
Maniskis tiek prileido nauju lapu
itariu, gal jam vietos mazai pasidare 
Maniskis tiek prileido nauju lapu

Kada šakos užpildė visą žemės turinį. Jei jau šakos neturi kur augti, pats laikas keisti vazoną. Tik 1-2cm didesnį, ne daugiau, nes sustos zamiokulkas auginęs šakas, o augins bulves

QUOTE(daivvva @ 2008 07 10, 14:04)
Kada šakos užpildė visą žemės turinį. Jei jau šakos neturi kur augti, pats laikas keisti vazoną. Tik 1-2cm didesnį, ne daugiau, nes sustos zamiokulkas auginęs šakas, o augins bulves
. Aš tokią klaidą padariau, tai metus laiko stovėjo, kaip vaškinis, nei lapų, nei žiedų 

Aisku, nebe daug vietos liko jam sename vazone

Aciu uz patarima .
Turiu įtarimą, kad mano vienas iš 4ių pinigų medžių pirmą kartą leidžia žiedą. Nu bent jau man taip atrodo, nes lapelius kai leidžia, visai kitaip atrodo.
Tai negi būsiu sulaukus to reto dalyko - pinigų žiedo
nes kiek laikau juos (kai kuriuos jau kokius 5 metus tikrai turiu), bet žiedo dar nei pas vieną nemačiau.
Žinau, kad jie neįspūdingi, bet iš esmės smagu, jei dar ir žydės
Tai negi būsiu sulaukus to reto dalyko - pinigų žiedo

nes kiek laikau juos (kai kuriuos jau kokius 5 metus tikrai turiu), bet žiedo dar nei pas vieną nemačiau.
Žinau, kad jie neįspūdingi, bet iš esmės smagu, jei dar ir žydės

QUOTE(Lietuva @ 2008 07 13, 16:36)
Nu va kaip ir sakiau mano pirmą kartą visų pinigų medžių istorijoje, pirmasis pinigų medis ruošiasi ir kaupiasi žydėjimui. Manau, ad čia tikrai ne nauja šaka auga, o skleisis tas toks retas dalykas - žiedas.

Mano mazutis pinigutis dar tik sakas leidzia, tai nezinau kaip atrodo besikalantis ziedas

QUOTE(Lietuva @ 2008 07 13, 17:36)
Nu va kaip ir sakiau mano pirmą kartą visų pinigų medžių istorijoje, pirmasis pinigų medis ruošiasi ir kaupiasi žydėjimui. Manau, ad čia tikrai ne nauja šaka auga, o skleisis tas toks retas dalykas - žiedas.

Papildyta:
QUOTE(klaida @ 2008 07 15, 22:42)
Pas mano piniguoti vien naujos sakos. Jau i vazona nebetelpa
o ziedo kaip ner taip ner 

man labai grazu ir sakos

siandien "operavau" pinigu medi. pastabejau, jog zeme atsirado tokia "slapia vieta", nors buvau nelaisciusi...
tai paziurejus atidziau pamaciau, jog jau puvinys, tai greit ant "operacinio stalo" ziureti kame beda, o gi apie puse bulves jau buvo supuve, ja pasalinau. bet va man db kilo klausimas, pas mane viena didele bulve buvo, ir db jos dali pasalinau, o tai kaip kita dalis, ji neprades puti nuo to, jog gainasi tiesioginis kontaktas su zememis, ta prasme ta vieta kur nupjoviau pazeista dali?
nu gal aiskiai parasiau

QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 07 16, 08:56)
man labai grazu ir sakos
o ziedelis nera labai ispudingas, tik tiek kad malonu sulaukti jo 

Grazu ir sakos, tik tu nauju sakeliu labai sviesus lapai

Ir kai prazysta bet kokia gele, labai geras jausmas apima

Sveikos
Vakar nusipirkau dar veina pinigu medeli,labai pigiai randu,tai negaliu atsispirti tokiem pirkiniam
Tai mano tenykstis medelis jau 2 ugliukas leidzia
,kai paaugs didesnis,ikelsiu fotkes,dabar dar nera labai ka rodyti

Vakar nusipirkau dar veina pinigu medeli,labai pigiai randu,tai negaliu atsispirti tokiem pirkiniam

Tai mano tenykstis medelis jau 2 ugliukas leidzia